כ סיפורי הרב...הסיפור האמיתי..... - דף 7 - סקס אדיר

סיפורי הרב...הסיפור האמיתי.....

61
.....מעץ אחד ניתן להכין מיליון גפרורים...מזונה טובה אחת ניתן לספק מיליון חרמנים ....
.....נר קטן יכול להאיר חשכה גדולה...זונה קטנה יכולה להאיר פורום שלם.....
רבי נחמן מברסלב היה אומר:
אם אינך שמח העמד פנים שאתה שמח ...אם אתה שרוי בדיכאון התאמץ לחייך כאילו אתה שמח....
ובכך תביא על עצמך את השמחה האמיתית !!!
אנו נולדנו כדי ליהנות ללמוד ולשמוח,אין אדם שנולד לסבול,הסבל הוא תוצאה של אי רצון,ללמוד ולשנות !!!
ואני אומר...לעיתים החיים הם לא כל מה שרצינו,אך הם כל מה שיש לנו,ועל כן....
מידי פעם לבשו בגדי חג,התנקו והתבשמו,הצטיידו בשוקולד וחיוך,ולכו לזיין זונה,ותשמחו את נפשכם .....
ולעולם אל תבכו על זונה שהולכת,משום שתמיד באה זונה אחרת במקומה.
כידוע אני כבר לא ממש פעיל בפורום,והאמת שאין חדש תחת השמש !!!
אך ישנה זונה אחת שכבשה את ליבי ....Heart
תשמעו סיפור...
יוליה...בחורה פרטית תיירת מאוקראינה,בת 27, 177 ס"מ,
הגיעה אלינו הלילה מבירת הזונות קייב אוקראינה.... יודעת מעט אנגלית,והמון המון רוסית ....
מפנה לרחוב יוספטל בעיר הזונות בת ים...דירה גדולה טעונה שיפור,אך באתי לזיין,לא באתי לשפץ !!!
שיער שחור עד הכתפיים(תסרוקת קרה).
עיניים חומות מדהימות יפות וכנות ....משולבות עם ריסים טבעיים ויפים.גבות דקות אך טבעיות.
שיניים יפות נקיות לבנות וצחות כחלב טהור.משולבות בשפתיים יפות וטבעיות.
שדיים קטנים יפים וזקורים עם פטמה חומה.
רגליים ארוכות ורזות,בטן שטוחה,ישבן נחמד,גוף דקיק ויפה,גוון עור בהיר,כוס נקי וטעים !!!
כפות ידיים מדהימות ויפות,אצבעות דקות ארוכות וטעימות כמקלוני סוכר,משוחות בלק אדום ויוקרתי...
כפת רגליים יפות עדינות וטעימות,אצבעות דקות ויפות משוחות בלק אדום(מידה 39).
בחורה גבוהה ונאה,ביישנית מנומסת מקסימה וסימפטית,בצורה יוצאת דופן...מריחה כפרחים טהורים בעלות השחר.
לא נפלתי ...לא התעלפתי...ולא דקרתי ערבי .....
אך לא התכוונתי לצאת מהדירה,מבלי שאני מזיין את הילדה המקסימה עם העיניים החומות ....
ראיון קצר: 400 ש"ח לשעה מלאה ....
מתנשקת צרפתית.
מציצה בלי גומי.
מלקקת ביצים.
עושה רימינג.
ניתן לגמור בפה,על הפנים,על השידות,על התקרה,ועל הארונות....
נוסעת ברוורס ללא מצלמת רוורס,רק צריך לתדלק אותה(אנאלי בתוספת תשלום).
נשיקות צרפתיות מארץ הצרפתים,אין לי מילים...אני לא מתכוון לצחצח שיניים,רוצה את הטעם שלה בפי....Embarrassed
מציצה טובה,בעידוד נכון מכניסה את כל הזין לפה.(כולל זיון פה).
מלקקת ומקרצפת את הביצים בלשונה הענוגה במסירות עילאית...
רימינג קטלני מכל הלב והנשמה...
זיון מדהים,ללא תלונות ללא טענות,וללא בלבלולי אולי______.
זיון אנאלי מדהים,המרעום קטן סגור,אך מקבל אורחים בברכת ברוכים הבאים...(לא תזרום עם כולם לאנאלי).
השפרצה עצבנית כממטרה שבורה בגן ציבורי,על כל פניה,פיה וכל רמ"ח אבריה,וכל רהיטיה של הגברת.Tongue
הגברת יודעת להזדיין,הגברת אוהבת להזדיין,מעניקה תחושת אמיתית,ללא זיופים קולות ומניירות מיותרות !!!!
חשוב לציין !!! יוליה פרטית פעם ראשונה בחייה במקצוע העתיק...לא שחקנית פורנו...אך זורמת כחומר ביד היוצר.
אבקש לכבד את הגברת,ולהתייחס אל הגברת כגברת !!!!!!!
לסיכום :יש נשים יפות ממנה,אך אין הרבה נשים שיודעות לתת את מה שהיא יודעת לתת,מומלצת ביותר !!!!!!!!
מסקנה אישית:זונות ונשים הן התחביב שלי,השמש זורחת כל בוקר,הציפורים מצייצות,הגלים מכים בחוף,
ואני מזיין נשים ....Tongue
אני מקדיש לגברת יוליה את המילים של "נתן אלתרמן",ומתכוון לכל מילה !!!
"נשבעתי עיני כי נשוב וניראנה,
כי נוסיף לקולה לתמוה,
ישנן יפות יותר ממנה,
אך אין יפה כמוה",
אני מאוהב ...............Embarrassed
נ.ב
הטלפון של יוליה יועבר לכל שומרי המצוות בפורום...
יש לתקשר אתה בהודעות או בשיחה באנגלית או ברוסית.
מאחר ואני כבר לא ממש פעיל בפורום,
אני אעביר טלפון למספר חברים בפורום והם יעבירו לשאר החברים...
תודה על ההבנה....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

62
...גברים מתחתנים מתוך עייפות,נשים מתוך סקרנות,בסוף שניהם מתאכזבים,מבולבל.....
...ידידות בין גברים ונשים היא בלתי אפשרית,יש תשוקה,עוינות.הערצה,אהבה,אך לעולם לא ידידות....
....הידידות מועילה תמיד...האהבה מזיקה לפעמים.....
הימים ימי בצורת,הזונות בשלכת,הגוף חלש והנשמה צמאה לאהבה........
הלילות קודרים וקרים,הגוף קר והנשמה זקוקה לחום ואהבה.....
לא שכחתי את הדרך לאהבה,הרוח נושבת על פני נושאת אותי אלייך,אני שומע את קולך כאילו את עוברת ומעבירה בי צמרמורת....
הלילה יורד ואני יושב לבדי,על השולחן ליד מאפרה ריקה(אני לא מעשן),כוס נקייה (אני לא שותה),דף נייר ועט ואני כותב על אהבה שאיננה .....
בלילות אני חולם על ימים יפים,ובימים אני חולם על לילות קסומים,וכל יומי הוא חלום אחד ארוך...בחורף חולם על קיץ,בקיץ חולם על חורף,תמיד חולם חלומות מלאי תעתועים ללא יקיצה....
הלילה שוב אכתוב עבורך מילות אהבה,תקווה,וכמיהה לעוד אהבה...לעיתים אני קורא בשמך ומרחוק שומע רק הד בודד.
ליבי לנצח יהיה עבור שנייים...ליבי שמור לך לעולמים...לנצח אחפש אותך...א.ה.ב.ה............
עוד בצעירותי דבק בי חיידק האהבה,עת למדתי תורה בישיבה הוקסמתי מסיפורי האהבה בתורה,הערצתי את שלמה המלך...
תמיד דמיינתי את אבות אבותינו כאנשים חכמים נבונים וטובים,אך היה ברור לי שאילו לשלמה היו 700 נשים ו300 פילגשים,הוא היה חרמן בלתי נלאה....
גם אברהם אבינו היה נערץ עלי,היהודי הראשון בהיסטוריה שעשה אורגיה עם האישה והעוזרת בית הגויה(הגר).
שנת 2015 עומדת להסתיים...2016 ממתינה בפתח....ואני רוצה רק לפתוח שוב את מכנסי החדשים...
הפקידה מפנה לעיר הזונות,לרחוב הזונות,לדירה המחולקת והזנותית,בואכה בלפור בת ים ......
את הדלת פותחת לוליטה בת 20 ...168 ס"מ מגיעה אלינו ממוסקבה הקרה,לא מודעת לכך שישנן עוד שפות מלבד רוסית. (התמונות באתר אמיתיות).
שיער בלונדיני עד אחרי הכפתיים,לא חלק גלי (צבוע+תוספת).
עיניים בהירות חומות/דבש.
שיניים קטנות וסבירות,זקוקות להלבנה(צבע דהוי לא לבן).
שפתיים קטנות,מעט חיוורת,פנים נאות לא יותר מזה(לא ילדה יפה).
שדיים יפים ועומדים,לא גדולים,פטמות נאות(סיליקון טרי גג שלושה חודשים).
בטן שטוחה,רגליים רזות ישבן נחמד,גוון עור בהיר,מעל החזה ובגב העליון יש לילדה פצעים (לא נגעלתי).
ילדה רזה וחלשה,אולי רזה מדי ....
כפות ידיים יפות ועדינות עם אצבעות דקות וארוכות,ציפורניים משוחות בלק ורוד בוהק....
כפות רגליים נאות,ציפורניים משוחות בלק ורוד(מידה 37).
קעקוע של דרקון על כל הגב התחתון,כשזנב הדרקון חודר לילדה לתוך המרעום...
קעקוע נוסף של כיתוב תורת הנסתר התאילנדית על הצד השמאלי של הגב העליון....קעקוע נוסף של דולר על האמה של ידה השמאלית.
לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא מרחתי לה משחה נגד פצעים.....
ראיון קצר:500 ש"ח לשעה 400 ש"ח ל40 דקות...
מתנשקת צרפתית.
מציצה בלי גומי.
מלקקת ביצים.
עושה רימינג.
ניתן לגמור בפה.
נוסעת רוורס (בתוספת 100 ש"ח יש כניסה למנהרת האגרה).
ביצוע:
מתנשקת צרפתית באהבה ....
מציצה חלשה אך בעידוד נכון משתפרת ומכניסה עמוק וטוב יותר,(היא משתדלת לרצות אך הזין גדול עליה והפה שלה קטן).
מלקקקת ביצים ומכניסה אותם לתוך פיה(יש צורך בעידוד והכוונה).
רימינג נחמד...(לא קטלני,לא חודרני,ולא פולשני).
גולת הכותרת בילדה החיוורת עם הפצעים הוא הזיון....הילדה הקטנה אוהבת שיורדים לה,ואוהבת שמזיינים אותה באגרסביות וכמה שיותר חזק,Shocked היא צועקת בקולי קולות,מתעוותת וצורחת,הפסקתי את הזיון מספר פעמים משום שחשבתי שאני מכאיב לה,והיא בכל פעם כעסה שהפסקתי,ביקשה ועודדה אותי שאמשיך לזיין אותה חזק..Shocked
אז פשוט פתחתי לה את הצורה לבקשתה....Tongue רק חששתי שהשכנים לא יזמינו משטרה מרוב צעקות Embarrassed
זיון אנאלי מצוין...בהתחלה נכנס בקושי,אך לאחר מספר דקות פילחתי לה את המרעום לשלושה חלקים,כשהיא מעודדת אותי בקריאות...Embarrassed
לאחר כ50 דקות הילדה קרסה למזרן...Dead נחה מעט ומצצה עד ההשפרצה לפיה....(לא בולעת יורקת לאסלה).
לסיכום : ילדה קטנה חסרת ניסיון,פעם ראשונה בחייה שיצאה מגבולות רוסיה...
אני לא אחזור...אך לא מצטער שהייתי (היה לי די נחמד איתה).
אני מקדיש ללוליטה הזונה את השיר "לוליטה" של אתי אנקרי הצדיקה:
לוליטה את ילדה קטנה ויש לך פוטנציאל,
זה לא קשור בשכל,זה טמון רק בישבן,
גם העיניים לא רעות,כן יש לך קצת מזל,
אם תתפסי את הפרנציפ,תמיד יהיה לך קל,
תשמעי מה אני אומר לך..........
לוליטה..........
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

63
..."יודו לה' חסדו ונפלאותיו לבני אדם,כי השביע נפש שוקקה ונפש רעבה מלא טוב" (תהילים).....
סיכום שנת 2015 .........
הפורום והחברים:
מה למדתי בשנה האחרונה בפורום......
למדתי שהפורום נמצא כעת בשיאו,כמות המצטרפים החדשים שברה את כל השיאים,כל יום מצטרפים אלינו חברים חדשים,חברים חכמים ונחמדים,וביניהם כמה סוטים ויחצנים,לכולם אני אומר ברוכים הבאים...מוחא כפייה
אך את הסוטה נסיט לזונה הסוטה....Tongue ואת היחצן נעיף החוצה.....כועס
למדתי שגברים מקשיבים לאנשים מבוגרים כמוני רק אם אני מדבר איתם על נשים וסקס.....מבולבל
למדתי שאם אדם רוצה להצליח בחיים הוא יצליח בכל מקום אפילו בפורום סקס...(ודי לחכימא ברמיזא).
למדתי שהדבר החשוב ביותר להצלחה בחיים הוא: כנות...אמירת אמת...ועמידה במילה !!!
למדתי שכנות אולי לא תשיג עבורי הרבה חברים,אך היא תמיד תשיג עבורי את החברים הנכונים !!!
למדתי שאני מעריץ ואוהב אדם בשם קישקשתא בפורום,מבלי שמעולם לא החלפתי איתו אף לא מילה אחת בפרטי.Embarrassed
למדתי שיש לי כאן חברים שבאמת אכפת להם ממני,ולא רק מהדיווחים שלי על זונות....
למדתי שאין צורך לחפש בחברים בפורום את החסרונות,ואת נקודות התורפה,עדיף לחפש את הטוב כך תוכל לחיות איתם בטוב.
למדתי שניתן ללמוד הרבה מיצר הרע,כועס הלא הוא מצליח היטב במשימתו להדיח אותי לרע,ואני רק צריך לעשות את הטוב....
השפה העברית :
אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו לשמע תחיית השפה העברית בפורום....Embarrassed
פי הטבעת-מרעום.....
פות-בית כנסת.......
לתנות אהבים-לדגום.....
אנאלי-נוסעת רוורס.....
לא התלהבתי-לא נפלתי...לא התעלפתי....ולא התקשרתי להודיע לרב.....
על הנשים/זונות:
למדתי שזונות באות....זונות הולכות....וזונות חוזרות....ועולם כמנהגו נוהג....
למדתי שלאחרונה הענף עובר טלטלה ושינוי מגמה,הליווי מתחזק על חשבון הדירות המחולקות,המחיר עולה ל 700 ש"ח ללא המיקום,והתמורה אותה התמורה.מבולבל
הסיבה ברורה,פחות עלויות לאיגור,יותר הכנסות,והבחורה ניידת ופחות חשופה לפשיטת משטרה.....
למדתי שסבטה "בולעת החרבות" היא הזונה האנושית הרגישה והתמימה ביותר שהגיעה השנה לישראל,אנחנו עדיין בקשר היא פתחה שתי חנויות בקייב (ללבני נשים).
אני בקשר עם עוד נשים עובדות (בלה הגדולה מבת ים היא חברה טובה שלי ללא סקס).אני עוזר ומסייע לה בכל הנדרש.
ובכלל אני תמיד שומר על קשר עם נשים שנכנסו לי ללב...או נשים שאני נכנסתי להן למרעום....Tongue
למדתי שאין צורך לדאוג...תמיד היו זונות...תמיד יש זונות...תמיד יהיו זונות...הלא זהו המקצוע העתיק בעולם...מבולבל
הוא רק עובר שדרוגים בכינוי שמו: "קדשה""פרוצה"נערת ליווי"מארחת" וכו'....
מסקנה כללית על נשים/גברים/זונות:
פנים יפות יזדקנו,מבולבלוגוף מושלם ישתנה,מבולבל אך נשמה יפה תמיד תישאר נשמה יפה,Embarrassed !!!!!
על הרבנות והרב:
במשפט אחד עלי:השדה מתפלל לגשם....הגלים מתפללים אל החוף....ואני מתפלל לאהבה.....Embarrassed
למדתי שיש כאן בפורום יותר חברים המחפשים אהבה מאשר זונה או זיון חד פעמי...מוחא כפייה
קיבלתי עד כה מעל 7.000 הודעות בפרטי...Shocked על כולן עניתי בכבוד אחת לאחת....
שככתי השנה עם המון זונות,אך שכבתי עם יותר נשים רגילות מאשר זונות....Embarrassed
מסקנה אישית: אני חולה,מבולבל אני חולה אהבה...Embarrassedאני חולה זיונים...Tongue אני אוהב נשים...Embarrassed(אני בטיפול והשגחה). האם זה טוב? האם זה רע?אני לא יודע...Ouch אין כבר דרך חזרה ......
לסיכום חברים יקרים:
כולנו אחים,כולנו חברים,כולנו משפחה אחת גדולה.....מוחא כפייה
בפורום נרקמת חברות אמיתית,התחושה היא עילאית ומענגת את הנפש,Embarrassed
אך זיון טוב ורימינג מצמרר מענג אותה יותר......Tongue
שנה טובה לכולכם מהקטן ועד החרמן....חיוך
מי יתן ולנצח יעמוד זייננו בשעת פקודה,(שילמנו לשעה לא ?צחוק).
מי יתן ולנצח יגיעו זונות לארצנו הקדושה...חיוך מי יתן ולנצח נבעל ונזיין זונות בארץ כנען כאבותינו הקדושים...מוחא כפייה
מי יתן שיתרבו הזונות ככוכבי השמיים...כחול אשר על שפת הים בת ים...וכדירות המחולקות בעיר הזונות...
מי יתן שתמיד נכבד את הזונות "הקדשות"בשוקולדים,מילים יפות וחיוך רחבחיוך גדול מי ששיניו אינן נקיות שישמור על ארשת פנים קשוחה...Ouch
מי יתן שתמיד נכבד אחד את השני...נשמור על כבודו של האחר...נעזור ונסייע אחד לשני באהבה וברצון...
שנאמר בתנך הזונות פרק ז' "כל העוזר לחברו לזיין זונה כאילו הוא זיין בעצמו"
לסיום :
היכן שיש אהבה יש חיים .......
אישה/אהבה היא כמעיין מים חיים..........
אישה/זונה היא ככוסית משקה אלכוהול משובח......
תשתו הרבה מים....ולעיתים תרימו כוס משקה לחיים...ודי לחכימא ברמיזא....
שכן אפילו האל הגדול זקוק לאהבה,Embarrassed
נאמר בספר בראשית פרק י"ז "אתנה ברית ביני ובינך"בריתי-זוהי ברית של אהבה.......
נסיים במשפט שאמר הצדיק האוקראיני רבי ישראל בן אליעזר("הבעל שם טוב")
"כל אדם עוטה אור הבוקע ועולה השמיימה,וכשנפגשות שתי נשמות אשר זו לזו נועדו,מתלכד אורן לאלומה אחת וקרן אור גדולה,שבעתיים מבהיקה מהוויתן האחת"
זוגיות/אהבה/שמחה/חיים/רגש/עוצמה/............................וכו'.............
שנה טובה צדיקים.............................................................................

64
..."כל אהבה שהיא תלויה בדבר,בטל דבר,בטלה אהבה,ושאינה תלויה בדבר,אינה בטלה לעולם"...(פרקי אבות פרק ה' פסוק ט"ז)
.....מין משחרר מתחים....אהבה גורמת להם ....
המצב גרוע ואני לא רגוע, המצב עלבון כצ'יק חדל פרעון...אין פתרון וכל זונה הפכה לחלום....
אני מוכן לוויתורים,אני אף מוכן להתפשר על כוס פושר....
הפורום בתרדמת,ואין בשטח אף זנזונת...המצב גרוע למרות שבכיסי יש מזומן,לא להאשים את רוני גולן,אם כבר אז את רוני אלשייך....
אני יושב ומחכה לנס,לעיתים אף אומר את המילים "הוקוס פוקוס"ומצפה שיופיע כוס...
כולם מדברים על החור באוזון,ואני רק מחפש את החור הנכון,בכל מחיר אפילו במיליון....
גדלתי התבגרתי והזדקנתי,הבלורית השתנתה,וקמטים צצים בכל הבעה,וכל מה שעולה לראשי,למצוץ רק עוד פטמה,לפני שאחזור אל האדמה...
הדיווחים שלי אולי יהיו כאן 20 שנה,אולי יום אחד יפצחו את הנוסחה,אך לא יעצרו את הזרימה והכמיהה...
אני אמשיך לזיין ולכתוב,עד שתתרוקן לי הסוללה....הללויה.....
במחשבתי עלתה התהייה,לשאת תפילה לאל בעיר הקודש ירושלים,אך הפקידה מפנה לעיר הזונות ברחוב ירושלים...
מה רבו מעשיך השם...אתה הרי לא אשם,זה אנו אלה שחולים זה אנו שחולמים.....
את הדלת לדירת הקרקע פותחת נסטיה...בת 30 175 ס"מ מגיעה אלינו מסיביר הקפואה....
דוברת אנגלית,רוסית,ומעט יפנית...התמונות באתר אמיתיות ומעודכנות...
שיער חלק שחור עד אחרי הכתפיים (תוספת).
עיניים חומות ויפות,גבות טבעיות,
שיניים לבנות ונקיות(ארבעת השיניים הקדמיות בלסת העליונה מחרסינה זולה,עבודה גרועה של רופא שיניים גרוע).
שפתיים נאות לא בשרניות...
פנים נאות,לא יותר מזה !!! אך חייב לציין הבחורה סימפטית נחמדה וחיובית....
שדיים יפים,גודל בינוני עומדים ורכים (אמרה שלא סיליקון הנושא נבדק על ידי הרבנות,סיליקון כשר למהדרין בדוק).
גוף נאה,רגליים ארוכות ורזות,ישבן נחמד,כוס נאה ללא שפתיים חיצוניות,מרעום נקי,בטן לא שטוחה לפחות שני ק"ג מיותרים באזור הבטן.
כפות ידיים נאות,אצבעות לא דקות אך יפות,כפות רגליים מושלמות לאוהבי הפטיש מידה 40 ....
הגברת הייתה ספורטאית בעברה ורואים זאת בידיה וברגליה.
קעקוע של שלושה מלאכים על כתף ימין(מסמלים את שלושת ילדיה).
לא נפלתי ...לא התעלפתי....ולא הולכתי שולל .....
ראיון קצר : 500 ש"ח לשעה 400 ש"ח ל40 דקות ....
מתנשקת צרפתית בערבון מוגבל....
מציצה בלי גומי....
מלקקת ביצים....
עושה רימינג....
לא נוסעת רוורס...לא ניתן לגמור בפה,או על הפנים....מבולבל
מתנשקת צרפתית אך לא מתמסרת בנשיקה....
מציצה טובה רק צריך לעודד ולכוון אותה....
ליקוק ביצים טוב....
רימינג מצוין....
זיון טוב לא מתלוננת,זורמת לתנוחות.אך זקוקה להכוונה....
לסיכום : אני לא אחזור,לא הייתה התמסרות מלאה...הגברת חסרת ניסיון,פעם ראשונה במקצוע העתיק...
מסקנה אישית ומוסר השכל :
עושרו של האדם הוא בראשו ולא בארנקו,
הכסף הוא כלי משחית,הוא הורס אנשים ומדינות,עוקר גברים מנשותיהם,ומשליך את התמימות לשפלות.
הכסף מוליך את האדם למעשה שפלות,לפשע,ולרמיסת הקדוש והנאור....
כסף זה לא הכל בחיים,אך הוא עושה את האומללות לנעימה יותר...
וסקס הוא אחד החוויות היפות והמדהימות שכסף יכול לקנות....
נסטיה בת ים ..........

65
...אנו באנו ארצה לבנות ולהיבנות בה......הן באו ארצה לזנות ולהזדיין בה....
לפני שקיבלו בני ישראל את התורה,היה אדם פוגש אישה בשוק,ואם חשקה נפשו בה...
היה נותן לה שכרה,והיה בועל אותה על אם הדרך והולך לו......ואישה זו נקראה "קדשה" (זונה).
משניתנה התורה נאסרה "הקדשה"(הזנות),שנאמר:"לא תהיה קדשה מבנות ישראל"(דברים פרק כ"ג פסוק י"ח).
נבואת הזונות...מתוך תנ"ך הזנות: (פרק זין)
וקיבצתי אתכן מכל רחבי ברית המועצות לשעבר,ואספתי אתכן,והבאתי אתכן אל ארץ הקודש,אל עיר הזונות....
סדום ועמורה...ונתתי לכם את העיר הזאת,לזנות ולהזדיין בה...
ותיקרא העיר בת ים..."עיר הזונות"וישבו שם הזונות בדירותיהן המחולקות,וימתינו לצדיקי ארץ הקודש,בבגדי קודש !!!
וימליכו הצדיקים את הזונות למלכות שמיים...ויעלו לרגל אל בת ים הקדושה....
ויביאו את הביכורים,השוקולדים,כספם וזהבם,אל זונות העיר,וימצצו וילקקו וירדו וישפכו זרעם לריק....
ויחר אף ה' בם ...ויעלה את המחירים בעיר הזונות למען יראו ויראו.....
ואנוכי בתול,צדיק יחיד בסדום,הלכתי אל השוק ופגשתי את הצדיקה החסודה דומיניקה....
וחשקה נפשי בה,Embarrassed ולקחתי אותה לצד הדרך ושאלתי למחירה?
ותאמר הצדיקה 600 מעות כסף,Shockedואני ביקשתי הנחה שכן בן זקונים אנוכי,ואלו ימים קשים העוברים על בני ישראל,
והעם נאנק תחת הגזרות והמיסים שהטיל עלינו המלך ביבי ... בכי
ויתרכך ליבה של הצדיקה ותאמר 500 מעות כסף...Embarrassed ואבקש לבוא אל ביתה,ותאמר לא אפשרי...
שמתי פעמי למלון זול בעיר הזונות...120 מעות כסף לשעתיים...
הצדיקה דומיניקה 165 ס"מ...בת 27 שנים...מגיעה לארץ הקודש מסיביר הרחוקה והקרה....
יודעת אנגלית,רוסית,ודי הרבה מילים בשפת הקודש עברית....מוחא כפייה
שיער בלונדיני/שטני (תסרוקת קרה).
עיניים חומות,גבות טבעיות,שיניים נקיות ולבנות,שפתיים טבעיות ובשרניות כדג טרי לשבת....
שדיה קטנים יפים וזקורים...בטנה שטוחה מתהדרת בקעקוע נאה של פרפר...
רגליה כרגלי איילה...ישבנה מוצק ויפה כחלה קלועה לשבת.....
דומיניקה לא הצדיקה היפה ביותר בשוק,אך גופה מטריף ומשחר לטרף...ואנוכי כחיית השדה...Tongue
חשתי כאריה המוצא איילה פצועה בחדרי,ומיד הסתערתי עליה בכל כוחי.....
ואנשק את שפתותיה בלהט ובתשוקה...ותיכנע הצדיקה לכוחו של הצדיק הבועל,ותתמסר לו במלואה !!!
ותמצוץ את זיינו באהבה תשוקה ומסירות מקודשת....
ותלקק את ביצותיו הענוגות והרכות ברוך...ותתנה אהבים בלשונה במרעומו של הצדיק....
ויצטמרר הצדיק ויזעק השמימה בקול גדול....
ויסובב הצדיק את הצדיקה מאחור ומלפנים,מהצד הימני ומהשמאלי,כחומר ביד היוצר....
ויבוא אליה ועליה ויבעל אותה בכל כוחו...ותזעק הצדיקה בכל כוחה השמימה,ותבוא על סיפוקה....Embarrassed
ותגלה לו את רזי צניעותה באהבה ובמסירות עילאית....
וישקה אותה הצדיק מזרעו וממוצא זיינו...וישכבו יחדיו על המיטה,עייפים ומיוזעים Dead אך מאושרים ושמחים חיוך גדול
לסיכום : "וזכרת את ה' אלוהיך כי הוא הנותן לך כח לעשות חיל"
רבי יצחק מזידיטשוב אמר: צו החיים תן וקח...כך נברא העולם,שכל אדם יהיה משפיע ומקבל,
ומי שאין בו שניהם כאחד...הריהו כאילן סרק....
כהרגלי בקודש...
דרכי ההתקשרות והאפשרות לראות תמונות של הצדיקה...ימסרו לכל צדיקי הפורום הקדוש !!!
רק בחכמה ובתבונה...............

66
פרשת השבוע מאת הרב רוני גולן.....

...יש כאלה הקושרים סרט סביב ידם, בכדי לזכור משהו...

...ויש כאלה הקושרים חבל סביב צווארם, בכדי לשכוח משהו...

....החיים קשים-רק אם חושבים עליהם ככה....

רבי נחמן מברסלב נהג לומר: "מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד להתגבר להרחיק העצבות והמרה השחורה בכל כוחו.

כי כל החולי והרוע באים על האדם רק מקלקול השמחה, דיכאון גורם לנזק רב !

השתמש בכל תכסיס העולה על דעתך בכדי להביא את עצמך לידי שמחה".....

ואנכי איש מאמין קצת עצוב ומעט מדוכא, חיפשתי דרך מעט לשמוח, ויצאתי אל הדרך המובילה לירקון.

אני כבר לא בוכה, מזמן יבשו הדמעות, אני רק מתגעגע השתיקות הארוכות מעלות בי מחשבות,

כל כך הרבה נשים...כל כך הרבה פנים ...ואין עבור מי לכתוב שירים...

כל בוקר אחפשך בין הסדינים, אם לא אמצאך אתנחם בריח גופך הספוג במיטתי.

בימים אזכר בדמותך, בלילות יחסר לי חום גופך, יום יבוא ונתחבק שוב בין הסדינים.

וכבר לא אצטרך לומר מילים או לכתוב לך שירים, אניח את העט והדף במנוחה.

ואת כבר תביני במבט עיני שאני רדוף אהבה...שאני אחוז תשוקה.

כריס 21 תל אביב :

וכעת כבר מאוחר, הלילה ירד הרחובות שוממים והשקט שולט באוויר, נותרתי לבד רק אני על הכביש

המיותם והעיר הזנוחה. ברקע חתול שחור מיילל בקול גדול ושובר את השקט, ואנכי כגבר זכר מצטרף

ומזדהה עם תחושתו של החתול, כאילו מבינים אנו האחד את השני, כאילו רוצה גם אנכי ליילל לחתולה

מזדמנת. התקשרתי לאגודת תנו לחיות לחיות והניחו לזונות לזנות....

הפקידה מפנה לבית החתולה כריס בעיר החתולות הזנותית ת"א, ברחוב הזנותי הירקון, בדירת החתולות

הידועה לכל החתולים הזכרים בפורום, את המלונה פותחת החתולה כריס מגיעה אלינו מארץ החתולות

הזונות אוקראינה. יודעת רוסית/אוקראינית/אנגלית/וספרדית/ זונה חכמה עם עיני חתול רחוב.

בת 27 165 ס"מ שיער שחור מעט יבש, פנים רגילות ופשוטות מאוד, עיניים חומות גדולות, שיניים בלסת

עליונה מעט גדולות מהרגיל, לא ישרות וזקוקות להלבנה, שדיים נאים גדולים ונפולים, אך רכים וטעימים,

פטמות חומות, (לאחר לידה).בטנה לא שטוחה ולא ישרה, בטן קטנה לאחר לידה, ישבן מעט נפול רך מדי.

בוא נסכם את המראה של כריס כבחורה לא יפה !!! ולא סקסית. אך מטורפת !!!!

אז מי שרוצה להיאנס בידי זונה שיכנס לדירה של כריס, ישתה כוסית ויסקי ויצא הפוך לאחר סקס

מטורף. כריס היא חתולת רחוב עם ניסיון רב !!! מלבד אנאלי זורמת להכל כחתולה זנותית...

מי שיצליח להתגבר על המראה של הפנים והגוף יקבל פינוק טוב מכל הלב !

ורוניקה בת 19 בת ים :

הפקידה מפנה לעיר החתולות הזונות, עיר הזונות בת ים...

את המלונה המחולקת פותחת ורוניקה ילדה מקסימה בת 19 מגיעה אלינו מבירת החתולות קייב

דקיקה ותמירה 170 ס"מ לבושה תחתון וחזייה תואמים, ונעלי עקב שחורות לרגליה.

שיערה זהוב עשוי משי ,עיניה בהירות שיניה לבנות גוון עורה בהיר מאוד.

אצבעות ידיה ארוכות ודקות ציפרוניה ארוכות ומטופחות כחתולה סיאמית.

רגליה ארוכות ודקות ,גופה דקיק וגמיש כחתולת רחוב רק חסר במרעומה זנב והרי לנו חתולה אנושית.

שדיים קטנים פטמות ורודות, מעט פצעי בגרות בגב העליון, כוס ורוד קטן ויפה, ישבן יפה וחזק, מרעום

יפה ונקי מוכן לאכילה, אם לסכם את המראה של ורוניקה: לא מלכת הכיתה, אך הילדה עם הפנים,

החכמות והנאות של הכיתה, שכולם רוצים לזיין אך כולם יודעים שהיא לא נותנת.

ביצועים :

מתנשקת צרפתית אך לא מתמסרת במלואה,

מציצה חלשה ! ובנוסף רק עם קונדום !!! לא עזרו לי התותים, השוקולדים והמילים היפות.

החלה להרצות לי על מחלות, סיפרתי לה את סיפור רחב הזונה לא עזר כלום !

ליקוק ביצים וירטואלי...

אין רימינג , אין אנאלי, אין גמירה בפה או על הפנים או על הגבות !

זיון נחמד אוהבת להזדיין....

לסיכום : ילדה יפה בת 19 ריח טרי, טעם טעים.

אני לא אחזור, אך לא מצטער שהייתי, סימנתי וי על עוד ילדה בת 19 !!!

מסקנות אישיות :

יש חתולות בית מפונקות שלא יודעות להזדיין ופוחדות ממחלות (ורוניקה).

ויש חתולות רחוב עם עין אחת וזנב שבור, שיודעות להזדיין ולא פוחדות מכלבים ואריות (כריס).

לסיום :

כשחתול שחור מיילל בקול וחוצה את דרכך, זה סימן שהוא בדרך לאן שהוא, או סתם

בדרך לחתולה זונה, מעניין רק כשחתול עושה משהו אנו קוראים לזה אינסטינקט, וכשאנו עושים אותו

הדבר, מאותה הסיבה, אנו קוראים לזה אינטליגנציה.

67

...שום דבר לא יכול להפחיד אותך אם אתה מסרב לפחד....
...לאדם בדרך כלל יש יותר אמונה בפחד שלו, מאשר בעתידו......

אני לא מבטיח דבר רק דיווח קצר, רגע של כתיבה לנפש ולנשמה...

אני אוהב את המילים אני חי באמצעות המילים,מילים הם כל חיי אך מי באמת זוכר את המילים?

לעיתים מוטב לשמור על שתיקה,מילים לעיתים פוגעות ופוצעות את הלב והנשמה....

גם כשכואב בחוץ או בפנים הצלקות והפצעים תמיד מזכירים לנו דברים...

מזכירים לנו את הצלילים הצורמים. לא ברור מדוע עוד לא המציאו תחבושת ללב פצוע ומדמם.

הגשם יורד ומלטף ברכות,אך הטיפות מזכירות לנו דמעות של עצבות,כולנו מחכים לסתיו רוצים שלכת,רוצים התחדשות.
החיים יפים בכל יום ובכל רגע מתחוללים ניסים גדולים,הביטו בגשם היורד מהשמיים ומרווה את צמאוננו....
הביטו בטיפות המים המחלחלות לעמקי האדמה ומשקות את היבול בשדות דרך שורשיו...
הגפן הופך ליין...החיטה הופכת ללחם...ועטיני הפרה השותה מי גשם הופכים לחלב זך וטהור.....נפלאות הן דרכי האל !
זוהי עדות מוכחת לכך שהאל אוהב אותנו,האל אוהב לראות אותנו שמחים ומאושרים,את כולנו כל בני האדם באשר הם.
ואנחנו? הסקרנות מוליכה ומובילה אותנו, הנסתר מרחיב את דעתנו,החרמנות הורגת אותנו באיטיות ....
וכשאנו מכירים אישה חדשה הכל צף ועולה מחדש,אנו מכירים באופן וירטואלי בתקווה לחיבור ספיריטואלי.

אנו רוצים להיפגש בטיילת מול הים להסתכל יחד על שקיעת השמש,רוצים לחוות יחד מעט רגש.

משום שבסופו של דבר כולנו זקוקים לאהבה...

ועד שתבוא אהבה אנו הולכים לזונה ומשלמים לפי שעה,גם האהבה נמדדת בשעות.....

שמעתי סיפורים על אנשים שאהבו מישהו לנצח לאחר שראו אותו למספר דקות, ומאז לא ראו אותו שוב לעולם.
לא יודע עד כמה הסיפורים הללו אמיתיים,אך כשאתה אוהב בחורה אתה מבלה איתה שעות על גבי
שעות ואין שום פרמטר בעולם שיכול למדוד אם השעות שביליתם יחד מגבירות את האהבה,או שאתה
פשוט מבלה עם בחורה יותר ויותר זמן ככל שאהבה מתגברת....

אז לעיתים כשאתם חולפים על פני בחורה ברחוב,או בבית קפה,או בתור לקופה ואתם מביטים אחד בשני

באי שקט,ויש הרגשה שהלב ניתר ומרעיד את גופכם, אל תמשיכו כל אחד לדרכו שלו ....
עצרו לרגע ואמרו לה את תחושותיכם ואולי תתאהבו האחד בשנייה ....

ואצל הזונה אל תפתחו את הלב, פתחו רק את הארנק ואת המכנס ועשו את המעשה ותנו אהבה עבור נתינה.

לבסוף רובכם יבינו שאהבה אינה רק נתינה היא גם רכושנות בעלות תלות ואף כניעה של העצמי ..............

אספר לכם מעט על זונות שעדיין רלוונטיות :

מרינה בת ים : אם כל הנפילות !!!

זה לא שהיא רעה או לא טובה היא בחורה מקסימה נחמדה וטובה אךזה פשוט לא זה....

פניה נאות שיערה זהוב עיניה מדהימות שדיה טבעיים ורכים בטנה די גדולה מקושטת בקעקוע של קישוט לאורך הטבור ומטה.

אך הנשיקות המציצה הרימינגוהסקס משעממים למוות זה פשוט לא זה. Dead

זה כמו לבוא לנחם אבלים עם תחפושת של ליצן ועוגת שיש בידך. מבולבל

זה כמו לקפוץ באנג'י ולגלות שמישהו שכח לקשור את הקצה השני של החבל לרגלייך,Shocked

זה כמו להיתקע באמצע הלילה במעלית ישנה ברחוב המסגר בת"א ביחד עם חפוזי ואיש החידות,Ouch

בקיצור נפילה מגובה רב !!!

MISS BOUNTY23בת ים מאתר ממבה: יודעת מעט אנגלית נראית טוב עם הבגדים מורידה את הבגדים נראית רע ודי מלאה עד עבה... מבולבל

מלבד קעקוע מדהים של אישה על אמת ידה הימנית לא מצאתי בה משהו סקסי מבולבל

לוקחת 500 ₪ לשעה עושה הכל כולל אנאלי....

אך אותו סיפור כמו עם מרינה מבת ים משעמם למוות.

וגם המרעום לא מריח הכי טוב שבעולם.Ouch

שילה תל אביב :

שילה היא לא קיילי ואף לא מזכירה אותה בדבר,אבל בכלל לא רעה מבחינת שירות...

מי שיצליח להתחבר למראה שלה יקבל שירות מצוין הבחורה יודעת לפנק גבר זורמת להכל מלבד אנאלי !

הדיווח של אופציה אקזוטית הוא דיווח אמין של חבר אמין !!!

אניה28 בת ים:

בת30 מגיעה ממוסקבה נראית לא רע רק מעט רזה מדי לטעמי שדי סיליקון קצת זריקות בשפתיים,עיניים ירוקות מעט מלוכסנות יודעת אנגלית.

שירות טוב עושה הכל כולל הכל כולל נסיעה ברוורס כולל השפרצה לפנים...Tongue

(נסיעה ברוורס בתוספת תדלוק של 100 ₪)

יש להתנהג בעדינות הבחורה רזה ושברירית אך החזיקה מעמד שעה מלאה ולמדה את כל התורה על רגל אחת ואף בעמידה בשכיבה...Tongue

מדונה/נטלי26 חיפה: מאתר ממבה מגיעה גם לתל אביב(500-600₪ לשעתיים)

לא יפה לבושה בבגדים לא יפים חסרת שדיים,מבולבל

אבל!!!

אחת הזונות שהכי התחברתי אליה בשנים האחרונות,למי שאוהב זונה שלא מתעייפת היא הכתובת !!! היא פשוט

משוגעת אם חשבתי שאני משוגע מצאתי את התאומה שלי זיינתי אותה עד שנפלנו שנינו לרצפה Dead
מלבד רימינג זרמה לכל דבר הכתוב בתנך הזונות... ודי לחכימא ברמיזא .....Embarrassed

אירמה + יוליה מיפו (אתר ממבה)

מקבלות ביפו בדירה יפה נעימה ונקייה,יש לשים לב להוראות ההגעה לדירה,טיפ קטן הכניסה מסביב

לבניין דרך המדרגות היורדות כלפי מטה.

לומר שהן שתי דוגמניות צמרת יהיה שקר, אך הופתעתי לטובה כשנכנסתי לדירה אז פשוט

לקחתי את שתיהן יחד חולשה שלי מימים ימימה,Embarrassed אני לא מסוגל להפריד בין שתי זונות הנמצאות באותה הדירה.Tongue

יוליה בת 30 170 ס"מ שיער ארוך פנים נאות שיניים לבנות שפתיים מוזרקות גוף נאה עור חלק נעים ושזוף .

יוליה נראית טוב יותר מאירמה.

אך יוליה נשברה די מהר החזיקה בידה את צד ביטנה כשחקן כדור רגל ליגה ז' Dead

ונשכבה בקצה המיטה כשהיא מתנשפת בכבדות בזמן שאני עברתי לפרק לאירמה את הצורה. Tongue

אירמה בת 35 167 ס"מ בלונדינית עם עיניים מדהימות גוון עור בהיר/לבן.

בעבר היה לה חזה ענק היא קיצרה אותו וכעת נראה סביר וסקסי....

מציצה טובה בתוספת 100 ₪ ניתן להסיר את הגומי במציצה !

אירמה בחורה חזקה אוהבת להזדיין יודעת להזדיין לכן זיינתי אותה כמו שצריך לזיין זונה שכמותה....חיוך

המחיר 600 שקלים לכל אחת מהן (תוספת של 100 ₪ להורדת קונדום במציצה)

אני ממליץ על אירמה !!! היה לי חיבור וכימיה מצוינים אתה נשארתי כשעתיים בדירה....

יוליה בחורה מקסימה אך לא מתאימה להיות זונה ! אולי מוכרת פרחים בטיילת בת ים מבולבל

חשוב לציין שאין רימינג ואין אנאלי !!!

את המילים הללו אני מקדיש לנטלי 26למרות שהיא לא יפה אני אכתוב עבורה שיר יפה...Embarrassed

את יפה את תמימה עבורך אהיה כוכבים ירח ולילה אך בליבי תמצאי אור בוהק של אהבה,

אל תפחדי מן הלילה אני כאן שומר עלייך.....

את יפה ונכון לך עתיד אבל אני היחידי שיודע שלמרות יופייך המתעתע לא תדעי לעולם אהבה אמיתית.מבולבל

אז אל תיקחי ללב ילדה,תלמדי תשמעי תטעי תסלחי ,הפעילי את הדמיון שעוזר לשכוח רק אל תשכחי פשוט לאהוב....

וכמילותיה של המשוררת לאה גולדברג "האמנם" :

ופשוטים ופשוטים הדברים וחיים,
ומותר בם לנגוע ומותר לאהוב,
ומותר ומותר לאהוב.....

הדיווח מוקדש לעשרות רבות של חברים שבקשו בפרטי שאכתוב משהו בפורום...

אני גאה לכנות אתכם חברים משום שעצם חברותכם מכבדת אותי בעצמי !!!

לא לחינם נאמר "אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה" .

תודה לכל חברי הפורום בלי יוצא מהכלל........

כולנו חברים בפורום ...כולנו בפורום חברים ....

נ.ב
אדמין אתה בן אדם אדיר ונדיר תבורך ................................

68

"כל אהבה שהיא תלויה בדבר, בטל דבר, בטלה אהבה; ושאינה תלויה בדבר, אינה בטלה לעולם."(פרקי אבות פרק ה' פסוק ט"ז)

אהבה מעוורת את העיניים מראות חסרונות , והשנאה מעוורת את העיניים מראות יתרונות .(רבי משה אבן עזרא)

בחייו של כל בן אנוש שלושה דברים חיוניים והכרחיים לצורך קיומו והישרדותו:

נשימה אכילה/שתייה ושינה ללא שלושת אלו לא יוכל האדם להתקיים ולשרוד...

בחייו של כל אדם הדבר החשוב ביותר לאושרו ולהתפתחותו הנורמטיבית מיום היוולדו ועד יום מותו היא אהבה !!!

הדבר הראשון שאנו מקבלים בשנייה הראשונה שאנו יוצאים אל העולם, הוא החיבוק הראשון של אמנו

חיבוק ראשוני שהוא מתנת חיים עבורנו. חיבוק שאותו לא נשכח עד סוף ימינו.

חשוב לציין שניתן לחיות ולשרוד ללא אהבה אך לחיות בלעדיה החיים אינם חיים תרתי משמע !!!

ללא אהבה גבר אינו אלא צל חסר חיים. ובכלל היכן שיש אהבה, יש חיים.

על פי היהדות למילה אהבה משמעות רבה אם ניקח לדוגמא את יעקב אבינו אשר התאהב ברחל

אמנו, בספר בראשית (פרק כ"ט פסוק כ') "ויעבד יעקב ברחל שבע שנים, ויהיו בעיניו כימים אחדים באהבתו אותה".....

אהבה היא מילה המציתה אש בלב גבר צעיר מעוררת את דמיונו ומשנה את אישיותו ....

לעומת זאת אהבה היא מילה המעלה חיוך מהול בחשש ועצב בעיני מבוגר מנוסה, עבורו המילה

אהבה היא בעלת כוח ייחודי ולעיתים אף הרסני ...

מהי אהבה ? מה זאת אהבה? מה משמעות המילה? מה משמעות הדבר ?

אהבה במשפט אחד: תחושה עילאית גן עדן רגשי ... אך גבולותיה גיהנום, ודי לחכימא ברמיזא....

אני לא מחדש דבר אני רק מזכיר לכם את מה שחבוי בתוככם, אם תאמינו בעצמכם אני מבטיח לכם:

יום אחד זה יבוא, כאילו היה שם תמיד ורק חיכה שתבחינו בו, אתם תצעדו בשדרה וידה

של אהבת חייכם אוחזת ברכות בידיכם, השמיים יצבעו בכחול עמוק ומיליוני כוכבים יבהקו במיוחד

עבורכם, צל ההרים ירעיד את הלבבות והשקט ישדר עוצמה ואתם תחושו כאילו נולדתם מחדש....

ואנכי נער הייתי וגם זקנתי והרבה זיינתי, ועדיין מחפש אהבה מבוקר ועד ערב הולך מצד לצד משדרה

לשדרה בואכה עיר הזונות בת ים ... מרחוב בלפור לרחוב ירושלים כנווד במדבר המחפש באר מים זכים

לרוות את צימאוני ותשוקתי הרבה ....

תשמעו אגדה יפה:

את ויקה הכרתי דרך האתר ממבה, מגיעה אלינו ממוסקבה לא מודעת לשפות אחרות מלבד רוסית !

בת 30 183 ס"מ שיער צבוע בבלונד חלק עד אחרי הכתפיים.

שני צדדי ראשה מגולחים גבותיה מקועקעות. עיניה שחורות ריסיה ארוכים ונאים.

שיניים לבנות מעט גדולות מהממוצע, שפתיים בשרניות. פנים עגולות עירוב של רוסיה ומונגולית.

שדיים קטנים פטמות גדולות מזדקרות למגע לשון.גוף רזה רגליים ארוכות ישבן נאה, גוון עור שחום.

מתנשקת באהבה ובמסירות .מציצה טובה לעיתים מעמיקה לעיתים רדודה.

ליקוק ביצים נאה, רימינג נחמד לא קטלני ולא חודרני,(לראשונה בחייה למדה היום מהרב את הלכות מרעום).

זיון טוב זורמת לכל תנוחה, משתדלת לרצות אך משהו היה חסר....(לא זזה רוורס).

השפרצה לפנים לא אוהבת שגומרים לה בפה.

לאחר כשעתיים שבהן היינו במלון דיברנו מעט, ויקה מספרת לי על חברתה ליזה.

כמובן שביקשתי לראות תמונות, הגברת לא יפה בפניה, אך כדיג זקן ומנוסה ראיתי את הנסתר בעיניה השחורות של ליזה.... כמה צדקתי רק אלוהי הוא עדי...

קבענו שוב לערב אספתי את שתי העלמות מביתן בעיר הזונות בואכה בלפור וחזרנו למלון (לבקשתי ליזה הגיעה בנעלי עקב גבוהות).

ליזה בת 30 175 ס"מ מגיעה אלינו ממוסקבה גם ליזה לא מודעת לכך שישנם עוד שפות מלבד רוסית.

שיער שחור ארוך (תוספת). פנים לא משהו,לא חלקות ולא נאות, (אך יש בה סקס אפיל).

עיניים שחורות, שיניים לבנות, גוון עור שחום שזוף.

חזה מושלם טבעי ויפה ,ישבן סקסי, רגליים נאות ורזות,

ביצועים :

נשיקות: צרפתיות מארץ הצרפתים התמסרות טוטאלית !!!!

מציצה :בולעת החרבות חלק שלוש כולל זיון פה ,כולל שבירת שקדים !!!

רימינג: קטלני חודרני פולשני מארץ הפלישתים כולל ישיבה על הפנים !!!

סקס: מארץ הזיונים זיון עצבני חזק חלש מחוזק מוחלש הכל מתקבל במסירות ובאהבה !!!

השפרצה עצבנית לפה לפנים לגבות לרהיטים ולשכנים !!!

ליזה בעיני היא אחת בדור, היא נולדה לזנות, זונה בת של זונה נכדה של זונה בת לשושלת של אלפיים

שנות זנות , כשהיא נולדה נפל דבר בממלכת הזונות הרוסית !!!

המחיר 500 שקלים לשעה וחצי (יש צורך במיקום)ניתן לקחת כל אחת בנפרד.

אני ממליץ על ליזה לבעלי לב חזק...

לסיום ברצוני להקדיש שיר עבור ליזה.....

ילדתי יקירתי לא דמיינתי ולא חשבתי שאתחבר אלייך לא עלה בדעתי שתוכלי לגעת בי לא מפנים ולא

מבחוץ כשחיבקת אותי לא דמיינתי שהחיבוק הוא שלך וכעת כשהלכתי ואת כבר לא כאן לא ציפיתי לכאב

הגוף כואב הלב דואב ואת חסרה לי מאוד כל אישה אחרת היא עוד דבר חולף,

אהבתי להיות איתך אני נזכר איך הבטחת לא להיות עצובה לאחר שאלך.

את ילדה חזקה ואני כבר לא ילד את כאבי אני חובש ,אל תדאגי ילדה לכל רע יש סוף לכן אני כבר לא חושש.

אינני יודע אם זאת אהבה אך אני מבטיח לחזור שוב לחבקך ולנשקך אני יודע שאת אישיותך ואת דמותך אהבתי עד מאוד ...

לילה טוב ילדתי יקירתי נעמת לי מאוד... נכנעתי לתשוקתך... הוקסמתי מרזי צניעותך....

תודה לך ילדתי עוד אשוב לביתך...עוד אשוב לראותך .....

טלפון של שתי העלמות יימסר לכל חברי הפורום באשר הם על ידי הרבנות הראשית ...

תודה !

69

...נוסחת הצלחה: התרומם כדי שיראו אותך, דבר כדי שישמעו אותך, ושתוק כדי שיעריכו אותך...

...נוסחת הזונה:התקשר כדי לקבוע שעה, דבר כדי שהזונה תשמע אותך, ושתוק חבל על הזמן תזיין ...

*זויינה ביום חול ...Embarrassed

נטליה המשוגעת מחיפה חזרה לאוקראינה...מבולבל

לקריסטינה יש צלקות בעובי פלסטלינה...Shocked

למרינה הפרוקטולוג עמית אלפיים גילה טחורים בין הרגליים...Dead

אירמה ויוליה חזרו למוסקבה.... Ouch

ליזה נחטפה על ידי ארגון פשיעה....Cool

ורה/אווה נסעה לחוף נואיבה, שותפתה קירה עוד כאן אך מאוד יקרה...Geek

ורוניקה לא עונה !אכילס ברח אתה על האופנוע לאמריקה.... Heart

ממסעדת הפועלות הזונות יש לי בחילות....Pinch

העיר בת ים בדיכאון...ובתל אביב כולם רצים מרתון....סימן קריאה

ואנכי נותרתי לבד בדד, משוטט ברחובות כילד אובד .... מבולבל

מחפש את האחת, אין לי בעיה גם עם שתיים או שלוש ......Embarrassed

בקיצור עזבו עכשיו סיפורים יום שישי היום,Shocked תשמעו סיפור על אחת בשם נטלי מכפר בשומרון...

נטלי עולה חדשה לארץ הקודש, לא גרה בעיר הזונות, ולא בעיר הקדשות ...גרה במקום מרוחק ושומם...

קבעתי אתה בתחנה המרכזית ת"א, חיכיתי לה כחתן בליל כלולות...היא הגיעה, חייכתי חיוך רחב נשיקה שוקולד, Star

כמה מילות אהבה ונימוס,ויאללה לעבודה....יום שישי היום...Shocked

נתונים חיצוניים :

168 ס"מ בת 36יודעת מעט עברית, מעט אנגלית, והמון המון רוסית ....

שיער מתולתל חום/זהוב טבעי ויפה.

עיניים ירוקות, ריסים ארוכים, שיניים יפות, שפתיים נאות.

שדיים קטנטנים עם פטמה גדולה חומה וטעימה...כפות רגליים קטנות ויפות אכלתי אותן ללא רטבים(היא אהבה מאוד).

גוון עור לבן, גוף רזה שדופה , ישבן קטן חמוד, מרעום נקי, בית כנסת יפה ללא שערות ערווה.

לא מלכת היופי ! לא נערת החן !אך לא רעה בכלל, נאה מאוד ! גוף נערי וצעיר, נראית כסטודנטית בת 25 ...

בחורה חייכנית, סימפטית,חיובית, מתוקה, זורמת ונזרמת... תכונות טובות יש לגברת ...

ביצועים ויתרונות:

מתנשקת ומתמסרת במלואה ....

מציצה טובה בשילוב רוק יזע ודמעות ...

ליקוקי ביצים מצוינים, כולל הכנסת ביצים לכיבוס ויבוש בפיה...

רימינג מצוין עדין נעים מצמרר ומאתגר...

זיון מעולה, כחומר ביד היוצר, כקמח ביד האופה, כפלסטיני סורר ביד גולנצ'יק זועם... כועס

סקס אנאלי ציון מעולה! עשינו את כל הקונטרות האפשריות בזמן ששרביט הקדושה בתוך מרעום "הקדשה".

לא מבטיח ולא מתחייב שתזרום עם כולם לאנאלי....עשו זאת בחכמה, ודי לחכימא ברמיזא. (ללא צורך בתוספת כסף).

לא מפעילה סטופר...לזמן אין חשיבות נפגשת למספר שעות ב500 שקלים הכל כלול !!!Star

היינו יחד שלוש שעות...יום שישי היום !!!Shocked

חסרונות:

ללא מיקום, יש צורך במיקום !

יש צורך לאסוף ולהחזיר אותה לנקודת האיסוף בתום טקס הזימה.

שעות קבלת קהל: מ08:30 בבוקר עד 13:30- ומ20:30 בערב ועד השעות הקטנות של הלילה.

טלפון של הצדיקה מהשומרון יועבר לחברי הפורום, אך בניגוד לעבר לא תהיה הצפה וקלקול הצדיקה. Shocked

נעשה זאת בתבונה ובחכמה...למען כולנו...ולמען זיינינו ....

יום שישי היום!!! Shocked

שבת שלום ....Embarrassed

70

...בלכתנו לאיבוד כולנו מחכים ומצפים לאור שבקצה המנהרה...

...אך לעיתים כשאתה רואה אור בקצה המנהרה תברח...

....זה כנראה הפנס של הרכבת שבאה ממול ....Shocked

...רק מעטים חוצים את הנהר לגדה השנייה, הרוב מתרוצצים הלוך חזור לאורך אותה הגדה...

נבואת תנ"ך הזונות פרק כו"ס פסוק ז'....

ותיפול קללה על עיר הזונות, וכל בנות העיר עם צלקות טחורים ומחלות שונות ומשונות...

ויזעקו ויבכו בני ישראל אל ה' ויאמר להם: "בניתי לכם ערי זונות, ופתחתי שערי שמיים, והבאתי לכם נשים

מכל קצוות תבל ואתם בוכים מתאוננים ומאוננים , לכו חפשו אלוהים אחרים מאסתי בכם"....Shocked

ויזעקו ויבכו איש על כתף רעהו,בכי וישליכו עפר לראשם וילבשו שחורים ויתאבלו, וזעקתם נשמעה עד

קצה תבל...Shocked וישמע הרב את צערם ויגונם של אחיו החרמנים, וילך אל המדבר, אל ארץ כנען אל חבל

שומרון ארבעים יום וארבעים לילה, ויחפש את אהובתו נטליה בת מתתיה ,בכדי להעלות אותה לעולה

למען בני ישראל,ויבוא אל העיירה בשומרון והנערה חסרה, ויזעק השמימה בקול גדול,Shocked וישמעו זעקתו

יהודי המקום תושבי השומרון ויבואו אליו ויאמרו לו: "לקחו הפלישתים מן הפורום את הנערה ולא באה עוד

לביתה יומם ולילה",Shockedויפלו פניו, וישבר ליבו, ויכאב זיינו , ויפול ארצה ויבכה את אהובתו ליד הבאר,בכיותשמע

את בכיו נערה צדיקה מבני ישראל בת לשבט "ברית המוצצות" ושמה בכנען "קטרינה בת חנניה",ויתרכך

ליבה לשמע בכיו של הרב, ותרד אל הבאר ותלטף ראשו ותנחמו במילים זכות ורכותEmbarrassed, ותאמר מדוע זה

נעצבת ? ויאמר לה:אנכי הגעתי מעיר החטאים סדום ועמורה(ת"א) למצוא את שאהבה נפשי,Heart ותביט אליו

קטרינה בת חנניה ויעלה חיוך על פניה ויחשפו שיניה,חיוך גדול וישמח הרב בראותו את שיניה הנקיות ,ויביט אליה

ואל עיניה, וקטרינה יפת מראה אך עבת גוף, שערה חלק זהוב גולש,ואישון עיניה ירוק אש, שדיה כשני

עופרים רכים , ישבנה כשני אבטיחים, ותמצא חן בעיני הרב, ויקח ידה בידו ויובילה אל האוהל השוכן ליד הבאר.Embarrassed

ויבעל אותה ויעלה אותה לעולה, ויתנו אהבה בזעקות רמות, וירא אותם האל ויברך אותם: פרו ...פרו... פרו ...Tongue

ויפרו ויפרו ויפרו ...ובא לציון גואל הללויה...

נתונים חיצוניים :

בת 31 168 ס"מ שיער בלונד/שטני ארוך חלק וגולש, עם פוני מקדימה,

גבותיה מקועקעות, שיניה נקיות מלבד שתי שיניים טוחנות בלסת עליונה עששת מתקדמת,

מבנה גוף מלא, עור חלק ונעים , צבע עור יפה לא בהיר מדי.

יתרונות :

יודעת לדבר ולכתוב בשפת בני ישראל עברית !

בעלת רישיון נהיגה+ רכב מגיעה למקום המפגש עצמאית ועוזבת עצמאית.

נפגשת עם אדם אחד בלבד ביממה!

500 ₪ לשעה וחצי עד שעתיים.

בחורה נחמדה וסימפטית.שולחת תמונות בווטצאפ.

מתנשקת צרפתית באהבה.

מלקקת ביצים בשמחה...

מציצה לא רעה בלי גומי, כולל גמירה בפה... (לא יכולה להכניס עד הסוף).

זיון טוב יודעת ואוהבת להזדיין...

חסרונות:

לא יפה ! לא מלכת החן! לא מלכת הכיתה ! נחמדה עם פנים עגולות.

לא רזה ! לא שמנה ! מעט מלאה !עסיסית ללא קוביות בבטן, עם ישבן עגול !

רמינינג וירטואלי, לא זזה רוורס...

מסקנות :

אם בחרת לצאת לטייל במדבר, קח עמך ספר תהילים, מימיה, קונדום, ו500 ₪ .... חיוך

ולעולם אל תאבד את האמונה, ישנן זונות גם במדבר .....Embarrassed

נסיים במילותיו של המחזאי והמשורר הדגול ויליאם שייקספיר מתוך המחזה "כטוב בעיניכם" .

"כל העולם במה,כל איש ואישה רק שחקנים הם, כולם כניסות ויציאות להם,

וכל אדם על פי תורו מופיע בתפקידים שונים"

ודי לחכימא ברמיזא......

טלפון של הצדיקה קטרינה מהשומרון יועבר לכל חברי הפורום, אך גם הפעם לא תהיה הצפה וקלקול הצדיקה....

נעשה זאת בחכמה ובתבונה....

חזור אל “סיפורי הרב”