כ בן הרב ...בסדום ועמורה !!! - דף 8 - סקס אדיר

בן הרב ...בסדום ועמורה !!!

72
עד לתשובה מוסמכת מכבוד הרב, לגבי השאלה השנייה לפחות אגיד לך מה שאני ראיתי, בחורות מחוץ לישראל ועל אחת כמה וכמה במדינות מזרח אירופה, בעלות חשיבה ליברלית וחופשית.
הן נהנות מהרגע ומהחברה הגברית, הן לא נכנסות למיטה בגלל הוודקה שקנית לה, הן עושות סקס כי זה כיף להן, וכי והיה להן כיף איתך באותו רגע, בלי חישובים מסובכים לגבי העתיד והמשמעות "המקודשת" של
הסקס Tongue.
כדי היא שהיא תהנה איתך ושיהיה לכם כיף ביחד אתם צריכים לדבר כמובן את אותה שפה; ללמוד רוסית (שניסיתי ללמוד אבל זה קשה), או למצוא בנס דוברת אנגלית. לאוקראיניות בפרט יש גישה פרקטית לחיים DOWN TO EARTH.

עבור גבר שמח וחרמן, מדינת ישראל "הפמיניסטית"/דתית/שמרנית יחד עם היחס המקודש של הישראליות החסודות לסקס, פשוט מדינה מדכאת.

במקום להנות בכיף מסקס, כולן פה כבדות (ודיברתי לא מעט אפילו עם האחיות שלי וידידות על התפיסה שלהן), חושבות על המשמעות העתידית של כל דבר, על מה יגידו ההורים והסבתא, ואיך זה מסתדר להן עם האג'נדות שלהן.

[QUOTE=שמחה]
2.איזה אינטרס יש לבחורות רגילות -לא זונות,להיכנס איתך לדוגמא למיטה ,אם אתה לא נותן להן כסף(כמו לזונות) ,מה יוצא להן מזה? ,קשה להאמין שבשביל כוס או שתיים של וודקה בחורה רגילה ונורמטיבית תיכנס למיטה אפילו במקום כמו אוקראינה.

גם בחור אוקראיני מקומי יכול להזמין אותה לכוס או שתיים של וודקה ,למה שלו היא לא תיתן?

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

77
[QUOTE=ruko] אני רוצה לענות לסקרן ששואל מדוע ?
ככה זה שם , נקודה !
תמשיך לשאול מדוע ואני ימשיך לזיין שם
זה המציאות שם [/QUOTE]

קודם כול כותבים "אני אמשיך" ולא "אני ימשיך" -טיפה עברית נכונה.

דבר שני, "ככה זה שם ,נקודה" -זו לא תשובה ,וכבודו בטח מבין זאת לבד.
אני אישית חושב שכאשר עונים לשאלות ב"תשובה" כזו ,זה אומר שלבן אדם אין ממש תשובות,וזאת למה-כי אולי מה שהוא אומר לא כל כך אמיתי.
הייתכן?

78
שמחה היקר,

אני לא יודע באיזה עולם אתה חי, אבל סטוצים וזיונים ללילה זה דבר מקובל בעולמנו מאז שאני מכיר את עצמי (ואני בן 50+..).
אגב, זה אמנם מקובל יותר במדינות מסויימות, אבל גם בישראל זה קיים (בגדול) אם רק יודעים איפה לחפש ומה לחפש.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

79
[QUOTE=צעיר לנצח] שמחה היקר,

אני לא יודע באיזה עולם אתה חי, אבל סטוצים וזיונים ללילה זה דבר מקובל בעולמנו מאז שאני מכיר את עצמי (ואני בן 50+..).
אגב, זה אמנם מקובל יותר במדינות מסויימות, אבל גם בישראל זה קיים (בגדול) אם רק יודעים איפה לחפש ומה לחפש.

[/QUOTE]

כן, בגלל זה כולם כאן (ולא רק כאן) כולל אני -מחפשים בנות עובדות .
ממש תענוג לשפוך טונות של כספים על זה.

עוד פעם אני אומר-אם בחורה בת 20 שוכבת עם בחור בגילה כי נדלקה עליו במועדון,את זה עוד אפשר לקבל (במידה מסוימת).
אבל שבחורה בת 20 "תדלק" על גבר בן 50-בזכות עצמו ולא בגלל משהו חומרי שהוא נותן לה -אפילו באוקראינה -את זה ממש אי אפשר לקבל כי זה חארטה.

80
שמחה היקר,

לפי דרך המחשבה שלך, אז אין זכות קיום לענף המסעדות.. הרי הרבה יותר זול לאכול בבית או להכין סנדוויץ..

ובכלל.. לפי אותה דרך מחשבה, היה צריך מזמן לסגור את כל בתי הקולנוע..
כי גם ככה כל הסרטים מגיעים לכבלים ובמרחק של שלושה מטר, גם טלוויזיה 55" נראת כמו מסך קולנוע..

הקיצר, אני מקווה שהבנת את המסר....
לא בגלל שמשהו עולה כסף, זה אומר שאין אופציה חינמית. ואני הייתי אומר - נהפוך הוא..

אבל אני שמח שהצלחת לפצח את גלגל הכלכלה ומדעי החברה , ובדרך לפסול את הדבר הכי פשוט שקיים.. סקס בגלל הורמונים ובשביל הכייף..

אגב, הערה אחרונה..
כל החינם הזה, תמיד הרבה יותר יקר ומסובך מזונה.
להגיע לפאב, לקנות לעצמך משקה וגם להזמין אותה, ובהרבה מקרים גם אוכל..
בקיצור, פחות מ 500 ש"ח זה לא יוצא..

הרבה יותר פשוט ללכת להתפרק במחיר של 200 ש"ח וגמרנו.

אבל אתה תחיה בעולם המחשבות שלך והעולם ימשיך להתקיים כרגיל, איתך או בלעדיך.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “סיפורי הרב”