כ אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!! - דף 9 - סקס אדיר

אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!!

81
צעיר הענין הוא שדווקא בזכות רוני ושכמותו נחשפנו בזמן האחרון לתמורה טובה יותר לכספנו
אם זה כבר הפך להיות דיון בנושא כספים החבאתי סכום כסף במקום שבו המשפחה לא תחשוב לחפש הבעיה שגם אני לא יודע איפה אולי תנסו לזרוק רעיונות ויצוץ לי משהו

82
בין הדברים הראשונים שעושים חברינו המכורים (והנשואים) הוא להביא סיםמכשיר במיוחד לזונות.
בטח ובטח שלא לחלק את המספר שלהם האישי לכל דיכפין. מטעויות לומדים ואני מקווה שהמקרה הזה
ייגרום לך לשים לב יותר ולמדר את עצמך. לך אין שליטה על כל ההזיות שייקרו בצד השני אבל מהצד שלך
תדאג שהדברים יהיו 100% בטוחים. חבל שתיפול ככה בקטנות... קנה לך טוקמן וזיין בראש שקט
באותה מידה שהשרוט ההוא התקשר אליך יכלה הזונה להחליט להטריד אותך או אלוהים יודע מה.

סקס מוריד עול מלבך

83
Just for information I have a telephone line from an Israeli company who/ / name can be found on your Pseudo Roni, for 9.90 nis per month you have a line and you can change the number when you want threw internet on the top of that on this same number you can have two other number that you can manage on internet I mean to be available or not , Hope this can help you and other friends
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

84
רוני, ידידי כאח לי.

טיפשותם של רוב האנשים היא אינסופית (אלברט איינשטיין) והבחור שצלצל אליך נכלל בקרב אנשים אלה.

החיים הם רצף של טעויות וניסיונות לתקן אותן.

הלקח נלמד. יישם הלקחים והמשך בדרך.
המגביה עוף - ירחיק ראות

85

העם עם הגולן.

ללא ספק אנו תומכים ברוני תמיכה מלאה,
כולנו מלאי הערכה על תרומתו האדירה לפורום

ומקווים שמעשה של איש טיפש אחד

לא תפגום במוכנותו להמשיך ולהיות

ראש וראשון למדווחי הפורום היקר לכולנו.

ברור שרוני למד את הלקח שלו כי גם

לו הייתה רשלנות תורמת ואין הוא זקוק

לעצות שלנו, אך אם יורשה לי בעניין אחד

לעוץ לו להיות זהיר יותר במתן סימנים

מזהים מחייו הפרטיים, ודי לחכימא...

באשר לחבר צעיר לנצח ברור שהוא

הרוויח ביושר את ההתנפלות עליו,

אך לדעתי יש מעט הגזמה ליחס לו

כוונות רעות מכל סוג שהוא, הוא בא

ממקום של אני יודע יותר טוב מכם,

מזכיר לי את התקופה של המחיקון והאנטי מחיקון

כשהשלטון המרכזי קובע לנתינים שלו מה

מותר לו לראות בנימוק של דאגה לכספו.

בגמילה

87

תיקון: 'אנטי מחיקון' הופעל כדי למנוע ייבוא המוני של טלויזיות צבעוניות - מה שהיה מרע את מאזן התשלומים וגורם להוצאה של הרבה דולרים (שלא היו בשפע באותם ימים בידי אוצר המדינה).

וה'צעיר לנצח' - זכותו להביע דעתו בכל נושא, כולל המחירים. אבל פעם אחת, פעמיים - מספיקות. הבעיה שהוא מתנהג כתרח זקן וטרחן, שחוזר עשרות פעמים על אותה 'מנטרה' - וזה מתיש, מעצבן, מטריד.
במצב בו הוא נמצא - רק חסימת המנוי שלו תשפר את המצב האנוש...
המגביה עוף - ירחיק ראות

88
"שִׂימֵנִי כַּחוֹתָם עַל לִבֶּךָ, כַחוֹתָם עַל זְרוֹעֶךָ; כִּי עַזָּה כַמָּוֶת אַהֲבָה, קָשָׁה כִשְׁאוֹל קִנְאָה, רְשָׁפֶיהָ רִשְׁפֵּי אֵשׁ שַׁלְהֶבֶתְיָה": : "מַיִם רַבִּים לֹא יוּכְלׁוּ לְכַבּוֹת אֶת הָאַהֲבָה, וּנְהָרוֹת לֹא יִשְׁטְפוּהָ; אִם יִתֵּן אִישׁ אֶת כָּל הוֹן בֵּיתוֹ בָּאַהֲבָה, בּוֹז יָבוּזוּ לוֹ"
ביקשתי לפתוח בפסוקים משיר השירים כמחווה לרוני גולן האב הרוחני של הפורום האינספקטור האדמו''ר ושאר סופרלטיבים שמגיעים לך בזכות ולא בחסד
ומכל פועלך בפורום ניתן ללמוד שהינך איש טוב ישר דרך אינטלגנט איש יקר אוהב אדם באשר הוא אדם, באהבה שאינה תלויה בדבר.וזה רק מקצת שבחך
ראשית. לענין הבחור /ילד שהתקשר אליך .זה מעשה שלא יעשה חוסר טקט וטיפשות .
טוב שהעלת תנושא לדייון שלהבא מעשה שכמותו לא יעשה ואת מסקנותיו
נלמד כולנו ונפעל בהתאם.
שנית בענין חבר הפורום צעיר לנצח.לגבי אמינותו של רוני אני לא חושב שיש עוררין מדיווחיו לאורך כל שהותו בפורום ניתן לראות בבירור שרוני גולן מדווח באמינות ויושר ואמינותו ניכרת בכל דיווח.
ולגבי ענין המחירים הגבוהים שעולים בעקבות דיווחים טובים זו מהות הפורום שכל חבר פורום הולך לבחורה ולאחר מכן מדווח על מה שקרה כדי לשטף אם קיבל שרות טוב ,ומאידך להזהיר מנפילה( שנאמר: לִפְנֵי עִוֵּר לֹא תִתֵּן מִכְשֹׁל) וכפועל יוצא מדיווח טוב יש נהירה של חברי הפורום ללכת ולראות האם כצעקתה וזה חלק מהחוויה גם לדוגם וגם לקורא .
ובשביל זה בדיוק קיימות קטגוריות בפורום של ''במה מרכזית לדירות דיסקרטיות סקס בתשלום'' לבחורות שגובות סכומים של 300 ו500 שח ויותר
וקטגורית של בחורות 40 + סקס בזיל הזול וזונות רחוב וכ'ול.
וחכם עניו בראשו ויעשה ככל העולה על רוחו וכיסו ואין צורך לעזור לו בחישוב הוצאותיו.
ולרוני .המשך בדרכך ושרוחך לא תישבר ויחוזק ידייך זייניך וכל אשר לך, שה ברכה בעמליך וכל אשר תעשה תצליח!!

לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x

89
טלפון מיוחד למטרה זאת יכול, במקרה ונתגלה ע"י החוקית, לגרום לבעיות גדולות מאוד.
כמובן שהדבר תלוי גם בחוקית וכמה היא מחטטת.
העיקרון לדעתי צריך להיות מינימום חשיפת אינפורמציה גם לנותנת השרות וגם (עם כל הכאב) לחברי הפרום, ואם נותנת השרות אינה יודעת לשמור על הפרטיות שלך אז אפילו אם היא איכותית עם שרות משובח לברוח כל עוד אפשר.
שום דבר לא שווה את הסיכון.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

90
[QUOTE=neil] טלפון מיוחד למטרה זאת יכול, במקרה ונתגלה ע"י החוקית, לגרום לבעיות גדולות מאוד.
כמובן שהדבר תלוי גם בחוקית וכמה היא מחטטת.
העיקרון לדעתי צריך להיות מינימום חשיפת אינפורמציה גם לנותנת השרות וגם (עם כל הכאב) לחברי הפרום, ואם נותנת השרות אינה יודעת לשמור על הפרטיות שלך אז אפילו אם היא איכותית עם שרות משובח לברוח כל עוד אפשר.
שום דבר לא שווה את הסיכון.
[/QUOTE]
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

חזור אל “סיפורי הרב”