כמו שאתה אוהב, אפתח בדברים מהמקורות :
"כל הגדול מחברו יצרו גדול הימנו" (סוכה נב ע"א)
מתעצומות היצר שלך ניתן להקיש על כך שמדובר באדם גדול. אז אל תקשיב למלעיזים שכן צרות עין לא משה מהעם היושב בציון גם אחרי חורבן הבית.
עצה קטנה : קנה טלפון סלולרי נוסף (יש היום סמארטפונים ב250 שקל) סים טוקמן (קונים ביילו ומטעינים ב100-200 שקל) ובמחיר של זיון אחד קנית לך שקט נפשי. האישה לא תדע, הבת שבאה לביקור וגם אתה לא תצטרך לרדוף אחרי הטלפון שלך בכל פעם שתוריד את הכלב או שתכנס לשרותים.
את הטלפון החדש רצוי ומומלץ להשאיר בעבודה או בתא המטען של הרכב - כבוי. כשתצא לטרוף תפעיל אותו. אחרי מעשה תמחק מסרונים וואטסאפים. כשזה יהיה נוהל החיים שלך יכנסו למסלול ללא מיטרדים.
ועכשיו לביקורת :
לצעיר לנצח
יש לי תחביב שעולה לי בחישוב מהיר כ-40-50,000 ש"ח בשנה. גם לחברים שלי יש תחביבים דומים. אופני הרים שעולים 30-40,000 ש"ח, מצנחי רחיפה, יאכטות וכו'. התחביב שלי היה מספיק לכמאה ועשרים זיונים בתשלום בשנה שזה שתיים וחצי זונות בשבוע. כשאנחנו משקיעים בעצמנו אנחנו לא גורעים מהמשפחה - ההפך. זה נותן לנו כח ליצור לעבוד ולהביא למשפחה שלנו יותר רווחה, יותר רוגע (בעל רגוע=אבא רגוע=אושר).
בנוסף להשקעה שלי בתחביב אני מזיין בתשלום בתדירות של אחד לשבוע בערך.
אני מתחזק מאהבת שגם חולבת ממני הוצאות (על מלוניות, לה אני לא משלם כלום).
אשרי וטוב לי.
מקנא ?
טוב מאוד (רק תעשה את זה עם עצמך בשקט ותפסיק לזהם את הפורום הזה)
רוני היקר לקח את התחביב שלו לזונות לאקסטרים ומשקיע רק בו. האמת אני מקנא בו בקטע טוב.
ביכולת המינית שלו, לא ביכולת הכלכלית. הלוואי שיכולתי להסתער על כל כך הרבה בנות ולהמשיך לתפקד.
והלוואי שהיה לי כל כך הרבה שוקולדים....
לי באופן אישי רוני חסך הרבה מאוד כסף (יותר חשוב - חסך לי הרבה זיונים מבאסים)
אתה צריך להבין שכשאתה מלכלך ברמיזה את אחד מחברי הפורום - אתה מזהם את כל הפורום ובוודאי כשמדובר ברוני גולן.
אז במטוטה ממך רד לנו מהוריד כי שפה מכובסת אין בה כדי לכבד גישה רעה וצרת עיין.
לכל אלה שמדברים על זמנים שהיה אפשר לזיין רוסיה פצצה ב150 שקל אומר שהיו זמנים שוארמה עלתה 15 שקל, ארוחה במסעדה טובה עלתה 50 שקל לראש, דירה עלתה 100 אלף דולר.
חברה - תתקדמו !!!
במזרח ארופה זיון טוב עולה 40 יורו, במערב ארופה 150, בלונדון 200 פאונד ובישראל 400 שקל. סה"כ ההפרש בין עלות הזיונים לרמת החיים סבירה ביחס לארצות הנכר.
ביקורת אחרונה :
יש רק אחד גרוע יותר מצעיר לנצח וזה האידיוט השפל שעשה את מעשה הנקלה וטילפן לרוני מהטלפון של סווטה.
אני יוצא פה בקריאה לאדמין (ואני חושב שרבים יגבו אותי בקריאה זו) להדיח את החרא הקטן מהפורום לאלתר.
לסיום בקשה לרוני
תמשיך בבקשה להעשיר את חיינו בסיפורי סקס נפלאים...