כ אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!! - דף 10 - סקס אדיר

אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!!

91
רוני היקר,
כמו שאתה אוהב, אפתח בדברים מהמקורות :
"כל הגדול מחברו יצרו גדול הימנו" (סוכה נב ע"א)

מתעצומות היצר שלך ניתן להקיש על כך שמדובר באדם גדול. אז אל תקשיב למלעיזים שכן צרות עין לא משה מהעם היושב בציון גם אחרי חורבן הבית.

עצה קטנה : קנה טלפון סלולרי נוסף (יש היום סמארטפונים ב250 שקל) סים טוקמן (קונים ביילו ומטעינים ב100-200 שקל) ובמחיר של זיון אחד קנית לך שקט נפשי. האישה לא תדע, הבת שבאה לביקור וגם אתה לא תצטרך לרדוף אחרי הטלפון שלך בכל פעם שתוריד את הכלב או שתכנס לשרותים.
את הטלפון החדש רצוי ומומלץ להשאיר בעבודה או בתא המטען של הרכב - כבוי. כשתצא לטרוף תפעיל אותו. אחרי מעשה תמחק מסרונים וואטסאפים. כשזה יהיה נוהל החיים שלך יכנסו למסלול ללא מיטרדים.

ועכשיו לביקורת :
לצעיר לנצח
יש לי תחביב שעולה לי בחישוב מהיר כ-40-50,000 ש"ח בשנה. גם לחברים שלי יש תחביבים דומים. אופני הרים שעולים 30-40,000 ש"ח, מצנחי רחיפה, יאכטות וכו'. התחביב שלי היה מספיק לכמאה ועשרים זיונים בתשלום בשנה שזה שתיים וחצי זונות בשבוע. כשאנחנו משקיעים בעצמנו אנחנו לא גורעים מהמשפחה - ההפך. זה נותן לנו כח ליצור לעבוד ולהביא למשפחה שלנו יותר רווחה, יותר רוגע (בעל רגוע=אבא רגוע=אושר).
בנוסף להשקעה שלי בתחביב אני מזיין בתשלום בתדירות של אחד לשבוע בערך.
אני מתחזק מאהבת שגם חולבת ממני הוצאות (על מלוניות, לה אני לא משלם כלום).
אשרי וטוב לי.
מקנא ?
טוב מאוד (רק תעשה את זה עם עצמך בשקט ותפסיק לזהם את הפורום הזה)

רוני היקר לקח את התחביב שלו לזונות לאקסטרים ומשקיע רק בו. האמת אני מקנא בו בקטע טוב.
ביכולת המינית שלו, לא ביכולת הכלכלית. הלוואי שיכולתי להסתער על כל כך הרבה בנות ולהמשיך לתפקד.
והלוואי שהיה לי כל כך הרבה שוקולדים....

לי באופן אישי רוני חסך הרבה מאוד כסף (יותר חשוב - חסך לי הרבה זיונים מבאסים)

אתה צריך להבין שכשאתה מלכלך ברמיזה את אחד מחברי הפורום - אתה מזהם את כל הפורום ובוודאי כשמדובר ברוני גולן.
אז במטוטה ממך רד לנו מהוריד כי שפה מכובסת אין בה כדי לכבד גישה רעה וצרת עיין.

לכל אלה שמדברים על זמנים שהיה אפשר לזיין רוסיה פצצה ב150 שקל אומר שהיו זמנים שוארמה עלתה 15 שקל, ארוחה במסעדה טובה עלתה 50 שקל לראש, דירה עלתה 100 אלף דולר.
חברה - תתקדמו !!!

במזרח ארופה זיון טוב עולה 40 יורו, במערב ארופה 150, בלונדון 200 פאונד ובישראל 400 שקל. סה"כ ההפרש בין עלות הזיונים לרמת החיים סבירה ביחס לארצות הנכר.

ביקורת אחרונה :
יש רק אחד גרוע יותר מצעיר לנצח וזה האידיוט השפל שעשה את מעשה הנקלה וטילפן לרוני מהטלפון של סווטה.

אני יוצא פה בקריאה לאדמין (ואני חושב שרבים יגבו אותי בקריאה זו) להדיח את החרא הקטן מהפורום לאלתר.

לסיום בקשה לרוני
תמשיך בבקשה להעשיר את חיינו בסיפורי סקס נפלאים...

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

95
[QUOTE=מבקר קבוע]מאחר שכתבתי תגובה שלא התפרסמה משום מה , אני יכול לומר שכל ההתנהלות של רוני נראית מוזרה לאורך כל הדרך, מה גם שלקחו לה את הטלפון חיטטו ומצאו בשפה הרוסית את שמו, לא נראה הגיוני.

[/QUOTE]

למה זה נראה לך מוזר ולא הגיוני?

קבל סיטואציה: בחור צעיר שלא לומר ילד גיל 16 פחות או יותר מגיע לביתה של העלמה סווטה ומבקש להגשים לו את כל פטזיונותיו שהחל לצבור מגיל 12 אפילו פחות מצפיה מסיבית באתרי פורנו שונים ומשונים ומקריאה בפורום הנכבד הזה שעד כאן זה בסדר גמור בהתאם להיתפתחות המינית הקיימת כיום.
אך לעלמה המדוברת סווטה המתוקה לא התאים להתנות אהבים עם נער צעיר מידי ,אשר ככול הנראה הזכיר לה את ילדה שלה אשר באוקראינה הרחוקה ,ואמרה לנער המתבגר שלא מתאים לה ושישוב על עקבותיו.
אך הנער החרמן שבמוחו הקודח ובדמיונו המפותח, ערב קודם פינטז על איך הוא מזיין את העלמה בכל התנוחות האפשריות וגם כאלה שלא אפשריות, ועל איך שהיא מוצצת לו בתאבה רבה את ה11 ס'מ שלו ואת הבצים החלקות טבעי..שאין מצב שהיא אומרת לו לא ומשליכה אותו לרחוב האפלולי ,וביקש ,והיתחנן, שהוא הרבה מעבר לגיל ושהוא רק נראה צעיר מידי ושבייבי פייס זה הכי סקסי, ואפילו הוא מוכן להוסיף לה על הסכום הנקוב .כיוון שהלך לו טוב בעבודתו בפיצה וקיבל טיפים מעל המצופה.
אך עדיין העלמה בשלה מסרבת בכל תוקף לשכב עם הנער. כי יש בחורות שגם אם המצב הביא אותן לעסוק במקצוע העתיק בעולם שמות להן גבולות.
ואז הנער שולף את נשק יום הדין ואומר לה אני חבר טוב של רוני גולן מה זה חבר טוב. אני אח של רוני גולן.
והיא רק ממשמע השם רוני גולן מקבלת ויברציות באיזור החלציים .אך מתעשתת מיד ואומרת לעצמה לא יכול להיות שהאיש המכובד הנקרא בשם רוני גולן מודע בכלל לקיומו של הברנש הצעיר הנ'ל
ואומרת לעצמה איך נקלעתי בכלל לסיטואציה המביכה הזו
ואז בשעת כושר תוך כדי שהוא מפעיל עליה לחץ ובמגבלות השפה הנער הצעיר אומר לה תתקשרי לרוני הוא יגיד לך מי אני .
העלמה לא יודעת את נפשה ומפוחדת כימעה( בא ניקח בחשבון שהבחורה נמצאת כאן על אשרת תייר על כל המשתמע מכך) לוקחת את הנייד שלה וכדי להיות בטוחה מראה לו את המספר של רוני ואומרת לו זה רוני חבר שלך הנער אומר לה כן תני לי אני ידבר איתו מהנייד שלי ומעביר תמספר וההמשך ידוע ..
ככה שזה נשמע הגיוני מאוד .
וכפי שלמדנו להכיר את רוני הוא לא חשוד על סיפורי בדיה.

לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x

96
רוני , נחצה קו אדום

ובאופן בסיסי פשוט שלא מתקשרים ולא יוצרים קשר

הבחור פשוט אדם רע ללא טאקט.

רק אדם טיפש ורע יבצע זאת.

אתה מדווח נדהים, תדווח וגם דיווחת על מקרים שפחות נהנית

כן 500 שקלים זה המון בשבילי, אז מה???

להפך זה תורם לדעת אם המחיר מצדיק או לא

שלא יכנסו לך לכיסים

אני שלא מרוויח הרבה שילמתי בערך פי 6! מ500 שקלים להיות אצל בחורה מתאבקת בארה'ב

שילמתי כ 800 דולר לשעתיים.

ולא אין ליה כסף הזה , אלא שאתם לא יודעים שירקתי דם להרוויח אותו

בעבודות נוספות ובלילות.

אז אני לא חושה שזה הגון להיכנס לאנשים בכיסים.

ואתה רוני נקוט אמצעי זהירות כנגד אנשים מהפורום

97
לכול אותם אנשים מוזרים שיש כאן זה ממש לא עענין של אף אחד למי יש כסף ומי מצריך לחסוך וכמה עולה לו כול אחד עושה מה שהוא רוצה תפסיקו להטיף לאחרים מה לעשות בכסף שלהם אתם עדין לא ממנים אף אחד אז תרדו מהעץ ותתחילו להרגע ובמיקום לבלבל את המוח תפרגנו או שתסתמו את הפה ומי שלא נא לו שגם יואיל ויעזוב את הפורום והמבין יבין. רוני עלה והצלח ושיתפוצצו כול הקנאים ובעלי העין הצרה שיחנקו מקינאה .................
זה אני

98
חברים יקרים, שמתם למה שרשם פה החבר ג'ינס ואני מצטט:
1
"הבחורה שומרת את הפרטים של כול מי שביקר אצלה
אישית יצא לי לראות
שהיא שאלה אותי עם זה רוני שאני מדבר אליו לפני כמה ימים , ראיתי אפילו את התמונה שלו וגם פרטים של אנשים נוספים ."

----------------------------

:)

100
תגובת עדכון נוספת דחופה

כפי שבערך קרה למר גולן, קיבלתי היום טלפון ממספר במסתיים בספרות 8080 ולא הכרתי. על הקו הייתה רוזה. לא פחות. היא שאלה "מה שלומך מר XXX?"
הייתי בשוק, זאת אומרת שהיא רשמה את המספר שלי בצד, וציינה לעצמה את השם שלי.

אז היא אמרה י כי היא עם מספר טלפון חדש בגלל שהקודם אבד או משהו והיא מתקשרת כדי שיהיה לי את החדש ואולי ארצה לבוא אליה!!!

חבר'ה המצב חמור, חייבים SIM נפרד. אציין כי מחקתי את הספר שלה, ואל תבקשו ממני את החדש.

זהירות בבקשה

חזור אל “סיפורי הרב”