כ מלהקת שחקן פורנו לסרט - סקס אדיר

מלהקת שחקן פורנו לסרט

3
חחחחחיוך.

תקשיבו יש 151 סרטים ישראליים הרשומים כמספרים ללא שמות,
עכשיו אנסה לכוון אתכם אליהם.

ככה,הכנסו לאקסוידאוס חפשו משתמש בשם sawol ואז בחרו ב videos.
שם תמצאו אוצר של151 סרטים ישראליים.

למי שאוהב כמובן,אותי הם מצחיקים בעיקר.

ה sawol הזה מציג עצמו כהודי .

Sawol

Man from India

• About me
  • Videos (151)
  • Favorites (128)
  • Comments
  • Activity
  • Share

מלהקת שחקן פורנו לסרט

4
[QUOTE=אוהב סבתות]מזמינה אליה למשרד ודוגמת אותו[/QUOTE]

הקונספט, אם הוא אכן מקורי, הוא לא פחות מאשר גאוני!

ואני אנסה להסביר:

התרגלנו למאות סרטים המשתייכים לאותו ז׳אנר:

במאי או מפיק, המזמין כוכבות פורנו (או בדרך כלל נערות חסרות ניסיון המעוניינות בעבודה), ובאמתלה של ״אודישן״ הוא דופק ומזיין אותן בכל החורים האפשריים.
רוב הסרטים האלו הינם מבויימים, והבחורות המשתתפות בהם יודעות מראש את התסריט ומקבלות על כך כסף טוב ואף אחד לא עובד עליהן באמת.
חלקם אפילו לא מתיימרים לעבוד על הצופה, והסצינה מצולמת מכל הכיוונים ע״י צלמים שמצלמים את הסט, ולא רק ע״י ״עורך האודישן״.
עם זאת, יש גם כמה סרטים שבהם הבחורות באמת פותו לחשוב שהן עורכות אודישן אמיתי, כשבפועל כל מטרת ״עורך האודישן״ היתה לזיין אותן.
ברוב המדינות, אגב, זה נחשב לאונס לכל דבר ועניין, וחלק מהסרטים האלו אכן צולמו באופן לא חוקי, כשמיד אחרי צילומם, עורכי האודישנים הללו נעלמו, והבחורות האומללות שנאלצו להתמודד עם סרטים שהופצו בכל רחבי הרשת, גילו שאין להן שום פרט אמיתי על מי שניצל אותן, ואפילו הלוקיישן בו בוצע האודישן הוא חדר מלון שהתשלום עליו בוצע במזומן.
אך כאמור, רוב הסרטים המשתייכים לז׳אנר הזה הינם מבויימים.

כאן התהפכו היוצרות, ובמקום במאי נצלן ורע לב, יש מלהקת שמנצלת את תפקידה כדי לערוך אודישנים לגברים, שכל מטרתם של האודישנים הנ״ל הם לספק לה גברברים שיזיינו אותה ויספקו אותה.

אז אמנם רמת ההפקה היא ישראלית, איכות המשחק היא על הפנים (רק לי היה נדמה שהשחקנית מנסה לחקות את ״סטלה המגמרת״?), גם הצילום לא משהו (למרות השימוש במצלמות רחף), תסריט ועריכה בכלל לא היו קיימים (לא ניסו אפילו לחתוך את הקטעים בהם אחד השחקנים מסתכל לעבר המצלמה כדי לקבל סימן מה לעשות הלאה), ואני יכול להמשיך ולקטול את הסרט מעשרות כיוונים נוספים.

אבל אם הרעיון של היפוך הקונספט המקובל הוא מקורי של ״סקס סטייל״, אז לפחות בנקודה הזאת צריך להסיר את הכובע(ון) בפניהם ולהודות שהם שיחקו אותה.
שלח תגובה

חזור אל “סרטי סקס בחינם, הורדת סרטי פורנו מלאים | סיסמאות לאתרי סקס”