בעיה בהזמנת כוכבת פורנו
12[QUOTE=Jerassi]
[QUOTE=Undercover]אשכרה הייתה עם Audrey Bitoni? היא אחת הכי שוות שיש בתעשייה לפי דעתי.

[QUOTE=Undercover]אשכרה הייתה עם Audrey Bitoni? היא אחת הכי שוות שיש בתעשייה לפי דעתי.
כל הכבוד על ההוצאה, לא יודע איך אתה יכול להרשות להוציא סכומים כאלו על מפגש אחד אבל כל הכבוד.
אתה יכול לפרט יותר, בפרטים, איך הלך המפגש? אני ממש יעריך את זה!
[/QUOTE]
אני יעבוד על דיווח מפורט בימים הקרובים וישלח לך בפרטי קישור
[/QUOTE]
מדהים אחי, לא יכול לחכות.
תודה!

בעיה בהזמנת כוכבת פורנו
16ניתן להגיע ל - Angel Hott אם מישהו מעוניין. אני הייתי ונהניתי... אשמח למסור פרטים בפרטי
בעיה בהזמנת כוכבת פורנו
17[QUOTE=דרך-ארץ]הנשים האלו שציינת כאן שהית איתן הסכימו לעשות בלי גומי כמו בסרטים ?[/QUOTE]
לא
אבל הבנתי שיש כוכבות שכן מסכימות במידה ואתה מספק בדיקות רפואית תקינות של עד שבועיים מיום הבדיקה.
בעיה בהזמנת כוכבת פורנו
18למי שיש הרבה כסף - אז יש לי את המייל הישיר של Gina Gerson.
לא הייתי איתה (הרבה מעל התקציב שלי). היא מציעה סשנים בסקייפ ב 300 יורו לחצי שעה או פגישה אמיתית מלאה הכל כולל הכל ב - 3000 יורו לשעה. אין לי כסף כזה.
היא מסתובבת באירופה בהתאם לצילומים, אז צריך לתאם איתה בהתאם ללו״ז שלה, והיא מבקשת גם שהלקוח יעבור בדיקות מקיפות למחלות מין לפני הפגישה (במעבדה שהיא מפנה אליה). כמו כן, היא מבקשת חלק מהתשלום מראש.
נשמע לי קצת קיצוני, ובכל מקרה יקר בשביל הגשמת פנטזיה.
בנוסף, התכתבתי גם עם Susan Ayn.
הרבה פחות יקר, אבל גם עם הרבה יותר מגבלות.
המחירים נעים בין 150 יורו לחצי שעה עד 500 יורו לשעתיים.
אנאלי עוד 80 יורו.
בלי גמירה בפה או כל דבר חריג אחר.
היא שולחת את לו״ז הנסיעות שלה, ואפשר לתאם בהקדם.
רציתי להפגש איתה, וזה לא יצא בגלל אילוצי לו״ז.
שתיהן מתכתבות באנגלית סבירה עד טובה.
מי שרוצה את המיילים שלהן מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.
בעיה בהזמנת כוכבת פורנו
19לדעתי המומלצות הן cathy heaven למי שממש אוהב מישהי שנותנת גרון עמוק גם לבעלי זין ענק והשניה מילפית מהממת karen fisher שתיהן מקבלות התעריף בערך 1000$ לשעה תלוי במיקום