כ סרטונים של חן טל - דף 11 - סקס אדיר

סרטונים של חן טל

102
ז הלייקים,יש שמועות שהיא בכלל הייתה גבר בכלל היא מבזה את המין הנשי וגורמת להחפצה של נשים,משתמש במשפטים כמו גם

ככה הילדים נחשפים לכל המין והכל פרוץ(במקום שתהווה דמות חינוכית,ואז גם יעריכו אותה יותר) אז יאללה נתפוס על זה טרמפ ועל

הדרך נעשה מזה גם כסף,אפשר גם להתלבש בצניעות .מסכנים ההורים שלה,ועדיף שתפנה לפורנו יש לה את כל הנתונים(חזה

מסולקן,שפתיים,ופוטנציאל) הרי היא התפרסמה בזכות ה 5

סרטונים שלה

ולא להחצין את מניותיך ועדיין להיות סקסית ומושכת,קצת צניעות,איך היא הביאה את מיילי סיירוס(הקריקטורה) ואת קים מלכת

הטראש בעלת הגוף חסר פרופורציה

בחורה,חלולה רדודה,חוץ מאשר להתפשט אין לה מה להציע,ובמיוחד אחרי שהיא גנבה סיפור של ילדה בת 4 חולת סרטן

רק מלעמוד לידה אפשר להידבק במחלות כנסו לעומרי חיון היה לה שם בלוג(עד לפני ששקרה לעומרי בעקבות העתקת הסיפור )

בחורות כמוה מעוררות סלידה,ומבישות את המין הנשי.

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

סרטונים של חן טל

106
חרמני,זו החרמנות בך שמדברת

נראה אתה מסוגל להכניס אותו גם למיכל הדלק,תחשוב עם המוח הגדול(אם יש לך) ולא עם הקטן

הבחורה לא יפה,לא אנטלגנטית ,לא מושכת ולא נעליים, מנסה לחקות את קרדישיאן(נעלולית) זנזורה אחרת ה כי מצחיק שהיא

אמרה שהיא ביישנית,אחרי ששכבה עם יותר מחצי ת"א

רחמים עליה,מסכנים ההורים שלה איזה בושות היא עושה להם,זה הכי עלוב למשוך תשומת לב באמצעות מכירת גופך,גניבת סטטוסים

וסיפורים קורעי לב אשר לא שלה ,רק בשביל להישאר בתודעה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

סרטונים של חן טל

107
חרמנות??? תאמין לי שאני עונה מתוך חכמה והבנה! בניגוד אליך אני לא יכניס תזין למיכל דלק זה סתם יסריח את הקטן ו"מח הקטן שלי".ותסיר תחתימה שגנבתה ממני ותחזיר את החתימה של "סופרמן עזרה וחילוץ נשים" ואל תחלץ את חן טל היא ממש לא זקוקה ל"חילוץ" שלך.!

חזור אל “סרטי סקס בחינם, הורדת סרטי פורנו מלאים | סיסמאות לאתרי סקס”