כמי שהיה פעיל בעבר בפורום ופרש לטובת הקמת בית בישראל מצאתי תחליף סקס ללא מגע פיזי ובגידה מוחשית במצלמות סקס חיות. לפני מספר חודשים מצאתי אתר עם ישראליות בצ'טים חופשיים כזה חצי חינמיים www.sexcams.co.il
די מהר זיהיתי מישהי ידועה כאן בפורום אבל התעלמתי. בהמשך חפרתי ומצאתי לפחות עוד 3. האם זו מגמה ? האם זה מעיד על האחרות ? אני הרגשתי צורך אחרי הרבה זמן לשתף כאן את המידע שאולי יועיל לחלק מהחברים.
תמשיכו להנות מהחיים.
זונות במצלמות סקס ? מי מכיר מי יודע ? חלקן ידועות
2שועל האש היה קר...
א.זה פורום סקס לא פורום מצלמות.
ב.אני לא מוצא שום עניין באם אני רואה במצלמה בחורה מהפורום.
ג.אני גם לא מוצא עניין בלחקור את הפרשה ולראות האם זה מגמתי.
ד.אני לא חושב שהיית בעבר משתמש כל כך פעיל-בדקתי את ההודעות שלך ויש שם הרבה התנצלויות שאין לך זמן או שאין לך כסף או שאתה עסוק, בקיצור הרבה תירוצים.
בנוסף ראיתי שאתה רוצה לעשות החלפות על בחורות בערוץ הפרטי
ויש התעניינות מצדך להיות בפורום סגור כנראה כדי להגיע למאגר של בחורות של מפורסמות כאן.
לידיעתי לא קיים פורום סגור,לדעתי פורום סגור זה פסול כל הדיווחים אמורים להיות גלויים על השולחן ולא ליצור קבוצות ומעמדות.
ובאותה נשימה הייתי ממליץ לך להתרכז ב"בית שהקמת בישראל" ואם בכול זאת חפצה נפשך לדגום אני יותר מאשמח לקרוא כאן את הדיווחים שלך.
שב"ש
נ.ב.
אני מתנצל שסעיף ד' יצא ממש ארוך.
א.זה פורום סקס לא פורום מצלמות.
ב.אני לא מוצא שום עניין באם אני רואה במצלמה בחורה מהפורום.
ג.אני גם לא מוצא עניין בלחקור את הפרשה ולראות האם זה מגמתי.
ד.אני לא חושב שהיית בעבר משתמש כל כך פעיל-בדקתי את ההודעות שלך ויש שם הרבה התנצלויות שאין לך זמן או שאין לך כסף או שאתה עסוק, בקיצור הרבה תירוצים.
בנוסף ראיתי שאתה רוצה לעשות החלפות על בחורות בערוץ הפרטי

ויש התעניינות מצדך להיות בפורום סגור כנראה כדי להגיע למאגר של בחורות של מפורסמות כאן.
לידיעתי לא קיים פורום סגור,לדעתי פורום סגור זה פסול כל הדיווחים אמורים להיות גלויים על השולחן ולא ליצור קבוצות ומעמדות.
ובאותה נשימה הייתי ממליץ לך להתרכז ב"בית שהקמת בישראל" ואם בכול זאת חפצה נפשך לדגום אני יותר מאשמח לקרוא כאן את הדיווחים שלך.
שב"ש
נ.ב.
אני מתנצל שסעיף ד' יצא ממש ארוך.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.