כ מצלמות סקס בחינם-להוציא סקייפ מבחורות - סקס אדיר

מצלמות סקס בחינם-להוציא סקייפ מבחורות

1
מה קורה? נתקלתי כאן באתר מצלמות סקס בחינם...בעקרון זה חינם עד שאתה רוצה להכנס לפרטי...אבל מה שכן עליתי פה על שיטה מעניינת להשיג סקייפ של בחורות מרומניה ואז לקבוע איתן להיפגש שם.
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או פורום סקס חו"ל או שניהם אז מנהל בבקשה תעביר לאן שמתאים :)

אז השיטה עובדת ככה, נוסה על בחורות מרומניה ומקולומביה בלבד.

אתה נכנס לחדר של בחורה מרומניה...מי שיודע איך הן נראות כבר מזהה...יש להן לוק רוסי אבל לא לבן, שחומות יותר. משהו באמצע כזה. בכל מקרה, אפשר פשוט לשאול מאיפה הבחורה או לראות מה רשום להן.

אתה מתחיל לדבר איתה בחדר הפומבי How are you וכדומה.
אחריי שיש בינכם איזו הכרות קצרה אתה מוסיף טוקנס (זה עולה כסף אבל שווה את זה).
רצוי לבחור בנות שהן לא עולות יותר מ 18 טוקנס לדקה. אני תמיד הולך על אלו:

אתה נכנס איתה לפרטי, מבקש ממנה קצת לרקוד ולהתפשט שתוכל לראות את הגוף, אחר כך אתה מתחיל איתה שיחה תמימה ומספר לה שאתה מגיע לרומניה, בוקרשט.
I am coming to Bucharest very soon...will you like to meet?

אחריי כמה דק של שיחה אתה מבקש סקייפ וזהו, מעכשיו אתה יכול בעצם לדבר איתה בסקייפ לתאם מחירים ולהפגש כשאתה ברומניה.

יש פה כמה יתרונות ברורים.

אתה רואה את הבחורה בעירום ואין הפתעות
אתה רואה איך היא מתנהגת...אופי...תקתקנית או לא
אתה נפגש עם בחורה רגילה יחסית ולא בחורה שזה המקצוע שלה
על הדרך נהנה קצת בפרטי עם בחורות שוות

שוב פעם, האתר:

תהנו!

מצלמות סקס בחינם-להוציא סקייפ מבחורות

6
היי חברים יש לי עדכון בשבילכם.

האתר שינה קצת פאזה ואני רואה הרבה הרבה יותר אוקראיניות ורוסיות שם ופחות רומניות. זה כאילו הרומניות לא עשו מספיק כסף, התייאשו והלכו. כי בדרך כלל הרומניות לא היו מצליחות לגבות הרבה לדקה, רק כמה בודדות כוכבות.

ניסיתי את אותה השיטה בדיוק על האוקראיניות והרוסיות והנה התוצאות.
זה נראה שהרוסיות יותר נואשות מהאוקראיניות אפילו, למרות שציפיתי ההפך. נורא נורא קל להוציא מהן מספר, אני מדבר עם 5 בוואטסאפ ומתכנן נסיעה לרוסיה. יש לי גם 2 בחורות מקייב, אבל בשביל 2 בחורות אני לא אסע ואסתכן שהן יבריזו לי.

הבחורות מרוסיה נראות מאד בעיניין ויש לציין שבסך הכל אם מסתכלים על כמה כסף בזבזתי עליהן בפרטי (להזכירכם, באתר שלא יודע מה היתי עושה בלעדיו http://online.chaturbate.com) אז יוצא ששמתי על כל בחורה בערך 30 דולר, שזה לא רע בשביל להשיג מישהי שהיא לא זונה מקצועית וסך הכל רוצה מישהו שאולי יוציא אותה מהחיים המחורבנים שלה ברוסיה.
אני לא משלה אותן לגבי חתונה, אבל כמובן גם לא מספר להן שאני בא רק כדי לזיין אותן. אעדכן בהמשך איך הטיול הלך אבל בינתיים זה נראה מבטיח. תנסו את הצעדים שכתבתי בהודעה הראשונה ולא תתאכזבו, רק פשוט תחפשו בחורות לבנות שנראות מאוקראינה/רוסיה.

בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטי סקס בחינם, הורדת סרטי פורנו מלאים | סיסמאות לאתרי סקס”