כ עזרו לבתול מסטול לחפש זונה מלאך - סקס אדיר

עזרו לבתול מסטול לחפש זונה מלאך

1
אני אנצל את הבמה האנונימית ברשותכם, אני קורא ברפרוף את הפוסטים פה מדי פעם אבל פעם ראשונה כותב

אני אהיה כנה
כמו שאני בתול בפורום אפשר לומר שאני חצי בתול גם בחיים (זיינתי אולי פעמיים שלוש כשהייתי 20+, עכשיו אני 30+)
מסיבות כאלה ואחרות (בעיקר חוסר בטחון מטורף שנובע מכל מיני סיבות - משקל, מראה חיצוני, זין קטן וכו')
אני מוצא את עצמי לבד ומת לזיין החרמנות לא נותנת לי מנוח ופורנו כבר לא מספיק.

אף פעם לא חשבתי שאני אמצא את עצמי פונה לעולם הסקס בתשלום אבל הגיעו מים (וזרע) עד נפש.
אני מחפש בחורה עדיף כמה שיותר צעירה (20 עד 28 נגיד) נראית טוב מפנקת, שתהיה:
א. עצמאית ומרצון. אין סרסור אין משרד אין פקידה - נטו הבחורה, עצמאית לגמרי ועוסקת במקצוע מבחירה בלבד (בונוס אם נהנית מזה)
ג. סימפטתית לבתולים :) שתבין את המצב ולא תתקתק ואם לא עומד בגלל פחד במה שתהיה סבלנית ותומכת ומפנקת וכו'

בקיצור אני מחפש סרוגייט בשפה ה"רפואית", רק מהסוג של זונה ופחות מהסוג המקצועי.
יש מישהי שאתם מכירים שיכולה להיות הזונה-מלאך שתציל אותי?
תודה,
- בתול מסטול תמים חרמן אש.

2
לשואל : כמי שמכיר מצב קרוב לשלך, בדיעבד טיפול סרוגייט מקצועי עדיף, אך הוא עולה פי שלוש משרותי מין (בגלל עלויות הייעוץ והפיקוח על המטפלת, והמיסוי).
אם אין לך כסף או מרץ לטיפול מקצועי, תקצה לך כמה אלפי שקלים, זמן וסבלנות.
בדרך כלל מפגשים ראשונים של מין בתשלום הם מביכים, אתה תהייה מתוח ולא תוכל להנות באמת. יש סיכוי שלאחר מספר פגישות תלמד להנות מהאינטימיות והמין עם הבחורה.
בפורום מוזכרות עשרות פרטיות, תעבור בעצמך על הפוסטים מהחודשים האחרונים, תהמר ותקפוץ למים. בכל מקרה אל תתקבע רק על בחורה אחת, ותנסה לפחות שתיים.
אל תשכח בדרך שמטרתך , כנראה, היא לא התמחות בסצנת המין בתשלום אלא רכישת בטחון עצמי ויכולת לקשור קשרים אמיתיים , ולהנות מהם. שרותי המין בתשלום צריכים להיות מעין פיגום בדרך לבניין האמיתי.

3
תודה לך
הבעיה היא שאני לא יודע להבדיל בין פרטיות לכאלה שעובדות תחת משרד או סרסור כלשהו,
יש המון דיווחים ולא תמיד ברור אם מדובר בפרטית או שיש מישהו שמנהל את העסק מאחוריה, לכן ביקשתי המלצות ממי שמכיר אישית.
בנוסף קיוויתי למצוא כאן אנשים שהיו במצב שלי ויכולים להמליץ מנסיון.

4
לדעתי האישית קודם כל עצם זה שהגעת למצב שאתה בן 30 וזיינת 3 פעמים מראה לדעתי שאתה פשוט לא חרמן. אמנם אתה טוען שכן אבל אני חושב שמי שבאמת חרמן פועל מתוך הצורך הזה ולא רק צופה בפורנו. אפילו אנשים שמשיגים זיונים הולכים לסקס בתשלום לפעמים ורק מעטים דוחים על הסף מסיביות דתיות או כל מיני. אני קבעתי לי חוק שאין כזה דבר לא לזיין תקופה ממושכת הרי זה טעם החיים ואם אין בנמצא אז גורמים לכך שיהייה. אם אתה נראה ממש גרוע ואין מצב שמישהי תלך איתך זה האופציה היחידה שלך או שתמצא מישהי "בליגה שלך" (אלא אם אתה מליין). הייתי ממליץ לך להתחיל ממשאז עם הרפיה כדי לראות אם זה בכלל יכול להתאים לך ואם כן אז תנסה לחפש כאלו מומלצות שמהללים אותן על השירות ולא על היופי כי בדרך כלל זה לא בא ביחד. קח בחשבון שבתחום הזה יש הרבה נפילות ושום דבר שרשום פה בפורום לא יכול להבטיח לך שהכל יילך כשורה בפעם הראשונה שתלך לכן אל תשפוט לפי מקרה אחד או 2 ותקח את כל מה שקורה בפגישה בערבון מוגבל. פעם אספתי מישהי מהצומת והיא התחילה לרדת עליי שיש לי אוטו ישן ואמרה לי שאני לא יודע לגעת בבחורה וסתם הייתה מגעילה ולעומת זאת היו כאלו שאמרו לי שהן נהנו מאוד אז קח בחשבון שיש זונות שהן פשוט זבל ואם קרה "אסון" זה לא אשמתך אתה לא חייב לה כלום
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”