מזה הקטע המטומטמם הזה "גמירה אחת"זה ממש מטומטם לפי דעתי וצריך לעשות חרם על בחורות כאלה.
אני בתול בן 20 וצריך הכוונה לא רוצה לבזבז תזמן שלי על חארטה אם יש מישהו שיכול לעזור ברכה.
אני סך הכל רוצה להינות בפעם האחרונה שהלכתי לזונה זה הייתי איזה רוסיה שמצצה לי שנייה אחת גמרתי וישר היא ברחה עם הכסף בת זונה נעלמה. הבאתי לה תכסף ביד לפני, זה היה לפני כמה שנים.
צריך המלצה לבחורה שמאפשרת יותר מגמירה אחת
2ההמלצה שלי, זה לעבור בין הנושאים. תוכל לראות ולמצוא בנות מומלצות. ועוד משהו שזה חשוב, קודם תסגור את הדיל ורק אחרי זה תשלם.
3[QUOTE=shon10030]מזה הקטע המטומטמם הזה "גמירה אחת"זה ממש מטומטם לפי דעתי וצריך לעשות חרם על בחורות כאלה.
אני בתול בן 20 וצריך הכוונה לא רוצה לבזבז תזמן שלי על חארטה אם יש מישהו שיכול לעזור ברכה.
אני סך הכל רוצה להינות בפעם האחרונה שהלכתי לזונה זה הייתי איזה רוסיה שמצצה לי שנייה אחת גמרתי וישר היא ברחה עם הכסף בת זונה נעלמה. הבאתי לה תכסף ביד לפני, זה היה לפני כמה שנים.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
ערב טוב שון...
ראשית: ברוך בואך אל הפורום....
שנית: אתה צודק גם אני לא אוהב את הקטע המטומטם הזה "גמירה
אחת" בשעה אחת !
תגיד שון איך אתה בדיוק בתול !
אם זיינת את " הרוסיה הבת זונה" שברחה לך לאחר שגמרת?
ומלבד זאת אם היום אתה בגיל 20, וזיינת אותה לפני כמה שנים מתי זיינת
אותה בבר מצווה ?
נ.ב
כבר התכתבנו היום' והסברתי לך למי ללכת ולגמור כמה פעמים שאתה רוצה במהלך
הזמן שקבעתם
מראש !

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
4[QUOTE=סופר לה טיב] לשאלך רוני, לדבריו הרוסייה מצצה לו וברחה, כלומר הוא לא נכנס לביקור במקדש שבין רגליה.
ואם במקום מציצה, הוא היה מכניס לה ברוורס,
האם גם אז , לשיטתך , היה בתול ?
בתול? -עניין של הגדרה. לדעתי אכן בתול בהנחה שהסיפור נכון.
[/QUOTE]
ואם במקום מציצה, הוא היה מכניס לה ברוורס,
האם גם אז , לשיטתך , היה בתול ?
5הוא גם אינו יודע שנהוג לכתוב
sean
ולא
shon
כנראה בעיה מבנית
[QUOTE=סופר לה טיב] שון, בתול שעוד לפני שעשה את הראשון,כבר קורא לעשות חרם? לא חראם?...תזדיין בסבלנות, תרתי משמע.
[/QUOTE]
sean
ולא
shon
כנראה בעיה מבנית
[QUOTE=סופר לה טיב] שון, בתול שעוד לפני שעשה את הראשון,כבר קורא לעשות חרם? לא חראם?...תזדיין בסבלנות, תרתי משמע.
[/QUOTE]
6[QUOTE=סופר לה טיב] אתה מקשה עלי...
אני חושב כמוך בנושא הזה ,
מין אנאלי כמו ואגינאלי הינו מין ,
לעומת זאת, פינוקים כמו : נשיקה צרפתית, לעשות ביד , מציצה (עם/בלי גמירה) , לרדת לה , להכניס אצבעות לשני החורים , "לזיין" לה את השדיים , רימינג , ליקוקי ביצים וכו
לדעתי לא נחשבים לגמרי כמין , בטח שלא כמו השניים הראשונים (אנאלי/ ואגינאלי), אולם בהחלט נכללים בתוך מערכת של יחסי מין , מה שנקרא,
עם זאת , כמו שאמרת - עניין של הגדרה.

בהחלט עניין של הגדרה, ונדמה לי שאם היה מכניס לה ברוורס אז בהגדרה שלי בוודאות הוא לא נחשב בתול.
חושב אחרת ממני?
[/QUOTE]
אני חושב כמוך בנושא הזה ,
מין אנאלי כמו ואגינאלי הינו מין ,
לעומת זאת, פינוקים כמו : נשיקה צרפתית, לעשות ביד , מציצה (עם/בלי גמירה) , לרדת לה , להכניס אצבעות לשני החורים , "לזיין" לה את השדיים , רימינג , ליקוקי ביצים וכו
לדעתי לא נחשבים לגמרי כמין , בטח שלא כמו השניים הראשונים (אנאלי/ ואגינאלי), אולם בהחלט נכללים בתוך מערכת של יחסי מין , מה שנקרא,
עם זאת , כמו שאמרת - עניין של הגדרה.
7[QUOTE=סופר לה טיב] שמח על ההסכמה....
מדוייק.

אם כך אפשר לסכם שהמבחן הוא הכנסת האיבר לאחד הנקבים שהבחורה מצניעה מתחת לתחתונים.
כל השאר מזמוזים ברמה כזו או אחרת..
[/QUOTE]
מדוייק.