יש לי 10 אלף+ במזומן בכיס ואני רוצה לחגוג לאורגיה
22[QUOTE=kobkob]אם יש לך 15 אלף פנויים איתי ממליץ לך לשדרג את האוטו לאלפא 159 tbi[/QUOTE]
אח שלי היקר... דווקא חשבתי יותר בכיוון של BMW סידרה 6 קופה 2 דלתות מביא מלא בחורות האוטו הזה אששש חבל על הזמן!!

נראה מצויין וסקסי לשרותכם! זמר מזרחית ודיכאון מופיע כול שבוע בפאבים בתים חתונות קריוקי ובר מצווה ומקבל על זה 5000 שקל כול הופעה ולפעמים יותר ... מודה לבורא עולם שנתן לי הכול בחיים!! אלפא רומאו בדם שלי !!
23[QUOTE=jack daniels]לא חבל לזרוק 15 אלף על זונות במכה אחת?
[/QUOTE

אבל לבריאות אם זה מה שאתה רוצה.
בתכלס עדיף לך לחגוג בתאילנד או פראג או גרמניה.
עם סכום כזה תביא כוסיות על במחירים זולים יותר מאשר בארץ.
לא חידשתי לך כלום.. רק חיזקתי את דעותייהם של הקודמים שכתבו לפניי.
אממממממממממממממממ.... לא נראה לי אחי חוץ מאוקראינה שבקרוב אני טס לשם כבר סגרתי אני לא זז מפה

חוץ מזה כף הרגל שלי לא תדרוך בגרמניה אחי אסור לי בשום פנים ואופן כי אני אדם שהוא מאמין מתפלל ומניח תפילין כול בוקר....

בורא עולם אני מת עלייך!!!

וחוץ מזה אני עובד מרוויח 10 אלף בחודש כבר 9 שנים באותה עבודה אני מסודר לאאלה ויש לי הרבה כסף להוציא על בחורות ואני אוהב את זה!!

אז למה לא להשתגע קצת או להשתגע הרבה?!?!?!?!

נראה מצויין וסקסי לשרותכם! זמר מזרחית ודיכאון מופיע כול שבוע בפאבים בתים חתונות קריוקי ובר מצווה ומקבל על זה 5000 שקל כול הופעה ולפעמים יותר ... מודה לבורא עולם שנתן לי הכול בחיים!! אלפא רומאו בדם שלי !!
24שבוע טוב אחים שלי מה קורה..?
מצאתי פה משהו מעניין... ואני רוצה שתגידו לי אם זה טוב כי חבל להזמין 5 פצצות כוסיות לשלם 5 אלף וליפול נכון?!?! 

אז חיפשתי פה ושם ומצאתי 4 טלפונים ...
הראשון זה 0558732888 כתוב שם בחורות סקסיות וחושניות סקסיות בתמונות אמיתיות ככה כתוב...
והשני זה 0778010707 כתוב שם תמונות אמיתיות..
והשלישי זה 0546181231 כתוב שם יפייפיות וחושניות תמונות אמיתיות...
והרביעי זה 0559661818 כתוב שם סוכנות בחורות אמיתיות...
אז מה אתם אומרים שווה בדיקה ואחר כך אני ידווח..?? 

או שמישהו פה בפורום ממליץ לא לגעת.. 

יאללה חברים נשתמע ביי...