[QUOTE=yoseko]
נכון עכשיו כולם יקפצו שאני יחצן, אבל אני רוצה להמליץ לך על מקום עיסוי שאני מבקר כבר 4 שנים רצופות, באיזור חיפה גשר פז, בחיפוש מצאתי את הנושא הזה :
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30058&KW=%D7%92%D7%A9%D7%A8+%D7%A4%D7%96
מקום שקט,מקלחת,דיאנה פצצה ושרות 10, אנג'לה יפה ושרות 10 ויש עוד מישהי שלא ניסיתי אף פעם,מקום נקי מסודר,עיסוי טוב והרפיה,מתקלחות בין הלקוחות, נותנות לך לעשות הכל חוץ ממציצה וזיון מנהלות שיחה נעימה ודואגות שהכל בסדר.
ועכשיו לתפריט :
15 דק ברוטו - 100 ש"ח
30 דקות ברוטו - 150 ש"ח
יש גם ליותר אבל אף פעם לא ביררתי, יש גם מצב ל 4 ידיים וזה פשוט אותו תפריט עם מחיר כפול.
כשאני אומר ברוטו זה אומר מזמן הכניסה ועד היציאה שכולל מקלחת להתלבש לשלם והעיסוי וההרפיה, אולי פעם ראשונה תרגישו תקתוק אלב אני מאז דואג שהן לא יתקתקו והן כבר יודעות שאיתי לא מתקתקים.
הציונים שלי מעשר:
המקום - דיסקרטי - ציון 9
זמינות - מ 9 בבוקר עד 16 נראה לי - ציון 7
דיאנה :
שירות - 9
מראה - 10
אנג'לה :
שירות - 10
מראה - 8
לפני כמה שנים המספר היה מפורסם ביד2 ולכן אני אפרסם אותו כאן, במקרה שאסור אז ההנהלה תמחק את המספר ותבקשו את המספר בפרטי.
[/QUOTE]
אז לגבי הדיסקרטיות, כניסתך ויציאתך ברורה וידועה לעיני כל תושב הרחוב ולעיני כל מי ש"תפס" דקה לפני שבאת וממתין בסבלנות למעלה. דיסקרטיות הייתי נותן ציון 3.
ובאשר לשירות לדעתי 10! כי השירות של דיאנה בזמנו כשהייתי אצלה (והייתי מעל 10 פעמים עד שהמעלית נדפקה), נהנתי עד השמים!
היום אני ממליץ בחום רק על דניאל מהקריות!! אני לקוח קבוע אצלה... הפרוצדורה לחדשים להגיע אליה היר רק דרך עיסוי קצף, אאחל לך הצלחה במשימה.