הלכתי סוף סוף לעיסוי אצל ענת בירושלים. בשבילי זו חוויה ראשונה מהסוג הזה (עיסוי ארוטי). אדדוח על פי הערכתי, שככל הנראה אינו מייצג את הדעה הרווחת. אוסיף גם שאין לי באמת קנה מידה - יכות להשוות למעסות אחרות.
היה קל להשיג אותה. בפעם הראשונה היא לא ענתה אבל בניסיון השני לאחר כחצי שעה היא ענתה, והיא סיפרה לי על האופציות - שעה, שעה וחתי, ושעתיים, וסיפרה על שלל הטכניקות שהיא עושה. אמרה גם שבעיסוי של שעתיים יש דברים מיוחדים ביותר. סיפרתי לה שהמליצו עליה בפורום, והיא מאוד התעניינה במה אומרים עליה. סיפרתי לה על כך שכולם אומרים שהעיסוי זה ברמה הכי גבוהה.
קבענו ליום אחר לעיסוי של שעתיים והיא הסבירה לי היכן המקום.
הבנין נמצא בתלפיות בירושלים, כאשר הבעייה העיקרית זה מציאת מקום חנייה. החנייה ברחובות הוא לשעתיים בלבד, ואם ברצונכם לעשות עיסוי של שעתיים צריך לחדש את הפנגו באיזשהו שלב.
הבניין חדש ויפה.
עליתי אליה לדירה. רושם ראשון - אישה בשנות החמישים, נמוכה ומאוד מלאה. לטעמי לא יפה כלל. הקבלה בסבר פנים יפות. מול הכנינסה ישנם מפרידים אשר מובילים לכיוון חדר העיסוי שמאובזר יפה ונעים. שאלתי אותה אם להתקלח והיא אמרה שאם לא התקלחת מקודם אז כדאי, ונתנה לי מגבת. המקלחת/שרותים פרטיים ומחוברים לחדר. לאחר מקלחת נעימה יצאתי לחדר והיא חיכתה לי שם. נשכבתי על המיטה עם הפנים כלפי מעטה.
שאלה אותי עם יש לי כאבים מסויימים ודיווחתי. מעבר לכך לא שאלה אותי מה אני אוהב ולא אוהב או האם יש מקומות בהם הייתי רוצה שתתמקד. שוחחנו בזמן העיסוי, אך על דברים כלליים.
החלה את העיסוי בגב עם הרבה מגע בתחת, אך לא באופן ארוטי בשלב זה. עבדה על הגב המון זמן. הרבה מאוד עבודה עם אבנים חמות (מאוד). המון. להערכתי כשלושת רבעי שעה עבדה על הגב. אולי יותר. לכל אורך הדרך היא גם מפסיקה כדי להתעסק עם המוזיקה, שהייתה אקלקטית. העיסוי מצויין ומשחרר, אך לא חזק במיוחד, שזה בסדר מבחינתי. לא שאלה אותי דבר על מה הייתי רוצה.
החלה לשחק יותר ויתר באזור פי הטבעת אך בנגיעות קטנות וכלאחר יד. מחרמן מאוד. השפריצה חומר קר ונעים על האזור ועל האשכים.
עברה לרגליים. אולי 3 דקות בסך הכל. בעיקר כדי להעביר את היד על האשכים. מאוד מאוד מאכזב. בעיסוי כלשהו אני מצפה ליותר עבודה על הרגליים. עברה חזרה לתחת ולאשכים, וזה היה מאוד מגרה. עבדה על האזור הזה יותר מחצי שעה - הרבה הרבה מעבר לנדרש. לאחר כשעה וחצי של עיסוי אמרה לי להסתובב. הלכה ישר לשרביט עם עיסוי טוב ומגרה. החלטתי לא לגמור מהר, אלא למשוך את החוויה ולהגדיל את ההנאה. אם הייתה שם בחורה מאוד יפה כנראה שלא הייתי מצליח. אך כך המשיכה למשך זמן כאשר כל פעם שהרגשתי קרוב, התגברתי. לבסוף ביקשה ממני לגמור. אמרתי לה להחזיק לי בביצים, ועשתה זאת. נתתי לעצמי לגמור בצורה חזקה ומהנה מאוד.
היא קודם כל הלכה וניקתה את הידיים שלה, ואז חזרה וניקתה גם אותי. אמרה שנשאר זמן ועשתה קצת עיסוי על הראש ועל הרגליים.
היא נתנה לי מגבת נוספת והתקלחתי. לאחר מכן שילמתי (500 ש"ח) ונפרדנו.
בסך הכל עיסוי טוב, אבל לא ברמה שציפיתי בהינתן מה שקראתי בפורום ובהינתן איך שהיא שווקה את עצמה בטלפון. מאוד התאכזבתי מחוסר העיסוי ברגליים, ומהתמקדות יתרה באזור פי הטבעת והאשכים. ענת מאוד נחמדה, אבל לא קיבלתי את אשר חיפשתי - קודם כל עיסוי טוב, כאשר החלק האירוטי הוא הטפל ולא העיקר.
ציונים?
מראה - נמוך
ידע - גבוה מאוד
רמת ארוטיות - גבוה
איכות העיסוי - בינוני - גבוה
המקום - גבוה
מן הסתם לא אחזור אליה, אך לא בטוח. ותודה לכל הממליצים!