כ יאנה עיסוי טנטרי הירקון - דף 2 - סקס אדיר

יאנה עיסוי טנטרי הירקון

13
אני לא מתייחס לכמות הגמירות.
אני מתייחס לאיכות הגמירה.
אני רוצה שהמעסה תחזיק אותי על הקצה בלי לגמור למשך כל הזמן שאני איתה.
זה דורש ניסיון, מיומנות והכרת האנטומיה הגברית.
לא לכל מעסה בתחום המחירים שהזכרת יש את אלו.
כמובן שאני מכבד את דעתך ואת שיקוליך וחלילה לא נכנס לכיסך וארנקך.
יחס גורר יחס

יאנה עיסוי טנטרי הירקון

14
[QUOTE=עיסוי_קצף]
[QUOTE=אוליגופול]בטנטרה אפשר הכל כל עוד אתה משלם כפול 3 מעיסוי רגיל ומקבל אותו דבר. [/QUOTE]
אני מכבד מאוד את דבריך ואת מעמדך אך חולק עליך.
נסה את מרינה מבאר שבע או ענת מירושלים ותראה לאן הטנטרה יכולה להביא אותך.
רמז, זה יותר טוב מזיון...
[/QUOTE]
אני מנסה להשיג את מרינה אך ללא הצלחה יש אולי טלפון?
אני בטוח שהיא מפרסמת איפשהו.

יאנה עיסוי טנטרי הירקון

15
אתה רשאי להיכנס לי לכיס בשמחה. אני שמח ומכבד דעות שהם לא שלי בניגוד לאחרים פה שמזדקרים כמו זין של אפריקאי ששמים להם מראה מול הפנים.

אני חובב גדול של משיכת הגמירה. אני עושה את זה בכל מקום אפילו בפיפ שואו ב 100 שקל.

מה שאני בא לומר לך חבר זה את הדבר הבא: אני משלם פרמיית מחיר על דברים שמגיע להם ובפרופורציה לשינוי.
למשל אם טיפול בסיס הוא שעה ועולה 300 טיפול של שעתיים צריך לעלות בסביבות 500 (הנחת כמות)
דוגמה נוספת היא כמות הגמירות כמובן ולעיתים אם הבחורה כוסית בצורה נדירה גם זה יכנס כפקטור קטן במחיר.
מה אתה בא ואומר לי שאם בחורה לא מגמירה אותך ישר אלא מושכת את זה טוב מגיע לה 500 או סדר גודל לשעת טיפול, אז תדע שמיומנות השפשוף ממש לא תלויה במחיר ואותה טנטרה לא מצדיקה אגורה נוספת. תנסה אותי ולך לקברטו פיפשואו. תיכנס עם קטרין ותבקש למשוך את הגמירה. אחרי זה תבין כמה כסף אתה זורק במשך שנים לחינם.

הבעיה שלי עם טנטרה שבמאה אחוז מהמקרים התמחור הוא לא הגיוני ואתה לא מקבל שום דבר שמצדיק את המחיר. זה פתח לבנות לרשום טנטרה במודעה ולחלוב עוד כסף מפראיירים.

יאנה עיסוי טנטרי הירקון

18
חברים, זה נכון שיש בחורות שמכנות את הטיפול שלהם טנטרה ואין להן שום ידע בנושא.
לומר ש-100% מהן סתם מקפיצות את המחיר זו הגזמה בפני עצמה.
נסה את ענת מירושלים או מרינה מבאר שבע ותראה מה זו טנטרה איכותית.
אני כעיקרון לא הולך למכונים, רק לפרטיות או דירות דיסקרטיות עם משובים חיוביים רבים.
ולכן להציע לי ללכת למכון או לפיפשואו, אז תודה, אבל לא יקרה.
אני בא לטיפול של מינימום שעתיים ואופטימלית 3 שעות. אף מכון לא מסכים לזה וניסיתי...
יחס גורר יחס
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”