כ התחת הכי גדול שראיתי בבת ים.. עזרה !! - דף 2 - סקס אדיר

התחת הכי גדול שראיתי בבת ים.. עזרה !!

12
[QUOTE=חרמן123] אבל דייב ברגע שאתה רושם את זה הבמה המרכזית אתה מכריח אותנו לקרוא אז זה ולא כולם מחפשים לקרוא פוסטים כמו זה[/QUOTE]

נשמה שלי, אף אחד לא מכריח אותך לעשות שום דבר.. במקרה הכי גרוע התבזבזו לך 15 שניות מהחיים שאני בטוח שלא יקרה לך שום דבר רע מזה.
במקרה הכי טוב עזרת לבן אדם ותצא עם תחושה טובה שעשית מעשה טוב.
לפחות אני לא איזה יחצן שקרן ומסכן שמנסה להוליך שולל אנשים פה.
חוצמזה אם היית יודע כמה מספרים ומידע אני מחלק בפרטי..

16
[QUOTE=כלי] <span style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 15px; font-weight: 700; : rgb43, 43, 43;">Dave822 אולי היא כן עובדת במקצוע העתיק כי בעיר עם הפעילות הכי חזקה בארץ של המקצוע העתיק ,יכול להיות שהיא גם במקצוע מה שגורם לפוסט להיות רלוונטי בפורום  </span>[/QUOTE]

הלואי!
מה שכן יש פה הרבה בת ימים, והרבה שבאים לבת ים לכל מיני פעילויות מגוונות אתה יודע.. אז לך תדע מהפוסט הזה אולי מישהו ראה או יודע או מכיר...
מה שכן זה די יריה באפילה, אבל אם לא ננסה ונשאל בחיים לא נדע !

17
[QUOTE=חרמן123] הכל טוב כפרה,פשוט פעם הבאה אם זה לא דיווח עדיף שלא תפרסם את זה הבמה המרכזית אלא באחד הנושאים המשניים,שיהיה לך בהצלחה עם הבחורה עם התחת הגדול :)[/QUOTE]

שיהיה אחלה של סופש אח :) ובינינו כולם נכנסים הכי הרבה לפורום המרכזי זה לא סוד ;)

18
[QUOTE=daddyfat1]

מהפוסטים המעולים. כל כך מבין אותך . הלוואי ויכולתי לעזור[/QUOTE]

שיתוף מידע שווה זהב אח יקר !
בפורומים בארה״ב יש אנשים חולי ציצי ותחת ופשוט רושמים שם ״ראיתי מישהי שעובדת בחנות כזו אתם חייבים לראות אותה״ וכל מיני שיתופי מידע.
אנחנו אנשים עובדים אין מה לעשות :)
תודה על ההיענות חבר

19
אויייי חברים טריים יקרים.
זו תקופה ארוכה שאני (ויודע שגם אחרים)
מרגיש שהפורום כאן משנה את אופיו מפורום על ענייני סקס
זיונים מציצות חדירות קידוחים וכו'....
פורום שמטרתו לשתף לספר לפרוק וכו'....
מכול זה הוא הופך אט אט למשהו אחר....לא מתאים כ"כ לאתר סקס.... אלא יותר למדור חיפוש קרובים / נעדרים
לפורום שמשתמשים חדשים כותבים הודעה אחת בסגנון
"מישהו דגם?" או "אפשר טלפון" וכלה
אבל הפעם באמת שהגבול נמתח.....

ולחבר היקר, עצתי לך היא שתיצור קשר עם יוסי סיאס (אם אתה יודע מי זה בכלל, לא נראה שאתה מהדור הנכון, אבל תנסה...) או עם רפי גינת או עם צופית גרנט....
הם בטח יעזרו יותר....
בהצלחה.

אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”