כ שאלה למומחי המוצצות - דף 4 - סקס אדיר

שאלה למומחי המוצצות

32
כשאני אומר מוצצת מצטיינת, אני לאו דווקא מתכוון לבולעת (אני לא צריך שיאהבו אותי... אם אתם מכירים את הבדיחה). אני מתכוון שבטיפולה בזין מתקיימת הלכה למעשה הדמייה של זיון באיבר המין הנשי. ההדמייה הזו הינה כמובן נטולת עצמים קשים או חדים - שיניים רחמנא לצלן, החיכוך והרטיבות הם אופטימליים. יתרה מכך, מאחר והזכר בפעולה זו פאסיבי יותר מאשר במשגל, האינטיליגנציה של המוצצת באה לידי ביטוי בביצוע הפעולה הנגדית לזו של הזכר, כמין פעולה משלימה. רגישות נמוכה באיזור הענבל מאפשרת החדרה עמוקה יותר של הזין, אך מוצצת מיומנת משלבת גם עבודת יד כתוספת בלבד! לעבודת הפה. קשר עין עם המוצצת והחלפת מבטים מוסיפה לענין גם כן.
גמירה בפה היא משמעותית שכן עטיפת הזין עם האיבר הלוכד (הפה), בשלב הרגיש ביותר הופכת את החוויה למושלמת.

לאחר סיום פעולה זו, אין משמעות פיזיולוגית מבחינתי לגורל הילדים האבודים. בין אם עברו הפלה אוראלית ובין אם הפכו למטען פרוטאינים אצל הבולעת, אצלי אין לכך משמעות, ואפילו אעדיף שתירק, אם היא לא אוהבת את הרעיון של הבליעה.

לאור כל זאת, אני עדיין עומד על דעתי ש"בר המוצצת" קרובה לשלמות. אולי צריכה להפחית ב5% את עבודת היד לטובת עבודת הפה קריצה כדי להיות מושלמת.
gunner2011-08-01 16:08:11
I fart in your general direction

שאלה למומחי המוצצות

33
אנחנו אישית לא סובלים עבודת יד במציצה זה Turn Off רציני בשבילנו, ללא גמירה בפה המציצה אינה נחשבת.
והכי חשוב לדעת להשתמש בלשון מעטות המוצצות אשר יודעות להשתמש בלשון.
שיניים במינון מינימלי יכולות לעשות טוב אבל אצל מי שלא מקצועית עדיף שתוותר על זה.

בימי הרוסיות עליהן הלהתראות הזכורים לטוב היו בנות שהתמחו במציצה מעגלית (מי שזוכר את ג'ינה מהבננה לדוגמא) חוויה ותחושה שונים מזיון ולטובה.

שאלה למומחי המוצצות

34
תשמע gunner מילים כדרבנותמוחא כפייה

נראה לי שכדאי שבר ואתה תפתחו בית ספר למציצות.
בשלב ראשון אתה תעביר שיעור תאורטי לתלמידות.
בשלב שני בר תעביר להן את השעור המעשי.
ולבסוף,לקבלת הדיפלומה אתה תבחן את התלמידות באופן אישי.
יש לי הרגשה שלפחות לחלק האחרון לא תהיה לך התנגדותקריצה

נ.ב

אני עם gunner בעניין,אין כמו שילוב של עבודת יד עם המציצה

luciano2011-08-01 16:29:45
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

שאלה למומחי המוצצות

36
אני דווקא פחות מתלהב מעבודת יד אלא אם כן בשילוב רוק ובעוצמה המתאימה אבל תמיד קיים החשש לשימוש יתר ביד
אני בעד גרון עמוק וזיון פה. לטעמי גם לעוצמת סגירת השפתיים יש משמעות. ומקצעוניות תדענה גם להוציא את הלשון מלמטה ולקק את הזין ואם בעלות יכולת גם לקק את הביצים שהזין עמוק עמוק בגרון

ודעתי כגונר- יכולים לעבור הפלה אוראלית (ביטוי אדיר, אדיר). אני בכלל מעדיף לגמור על הפנים של המוצצת

שאלה למומחי המוצצות

37
בר בחורה מתוקה ונהננו להיות איתה, מציצה היא רק חלק ממה שיש לה להציע ומהמציצה שלה כמשחק מוקדם נהיננו.

בכל מקרה המציצה עליה דיברנו היא זו שבה אתה גומר ולא כחלק מהמשחק המוקדם ואותה אנחנו מעדיפים לקבל ללא עבודת יד.

[QUOTE=gunner]אחש"ג - חשבתי שנהנית אצל בר. אני טועה?
[/QUOTE]

שאלה למומחי המוצצות

38
בר בחורה מתוקה ונהננו להיות איתה, מציצה היא רק חלק ממה שיש לה להציע ומהמציצה שלה כמשחק מוקדם נהיננו.
בכל מקרה המציצה עליה דיברנו היא זו שבה אתה גומר ולא כחלק מהמשחק המוקדם ואותה אנחנו מעדיפים לקבל ללא עבודת יד.

[QUOTE=gunner]אחש"ג - חשבתי שנהנית אצל בר. אני טועה?
[/QUOTE]

שאלה למומחי המוצצות

39
כל אחד והדרך שבה הוא אוהב את המציצה עם או בלי שילוב עם עבודת היד.
לי אישית אין בעיה עם שילוב עבודת יד, רק שלא יהיה שימוש יתר ביד כפי שציין givo.

אין כמו גרון עמוק עם הקצפה.

SEXHUNTER2011-08-06 00:39:16
Follow your instincts, not your horniness

שאלה למומחי המוצצות

40
עבורי עבודת יד יכולה להוות מנת פתיחה, לבוא כתוספת לארוחה או קקינוח אבל בשום אופן לא כמנה עיקרית.
בקטנה בהתחלה זה סבבה, רק בכדי להעיר את הדב - מעבר לכך זה תקתוק.
כתוספת קטנה במציצה זה גם סבבה אבל אם הבחורה לופתת תכלי כל שניה באובססיביות גם כשאתה מבקש שתפסיק ו/או מעבירה את היד לעבר אחוריך - שקוף שזה תקתוק...
נדיר שלעבודת יד ישנם מעלות אולם יכולה לבוא דווקא לא רע לקראת סוף הזמן המוגדר, כשכל האופציות כבר מוצו וזו הברירה היחידה בין לגמור לבין לצאת עם BLUE BALLS
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”