כשאני אומר מוצצת מצטיינת, אני לאו דווקא מתכוון לבולעת (אני לא צריך שיאהבו אותי... אם אתם מכירים את הבדיחה). אני מתכוון שבטיפולה בזין מתקיימת הלכה למעשה הדמייה של זיון באיבר המין הנשי. ההדמייה הזו הינה כמובן נטולת עצמים קשים או חדים - שיניים רחמנא לצלן, החיכוך והרטיבות הם אופטימליים. יתרה מכך, מאחר והזכר בפעולה זו פאסיבי יותר מאשר במשגל, האינטיליגנציה של המוצצת באה לידי ביטוי בביצוע הפעולה הנגדית לזו של הזכר, כמין פעולה משלימה. רגישות נמוכה באיזור הענבל מאפשרת החדרה עמוקה יותר של הזין, אך מוצצת מיומנת משלבת גם עבודת יד כתוספת בלבד! לעבודת הפה. קשר עין עם המוצצת והחלפת מבטים מוסיפה לענין גם כן.
גמירה בפה היא משמעותית שכן עטיפת הזין עם האיבר הלוכד (הפה), בשלב הרגיש ביותר הופכת את החוויה למושלמת.
לאחר סיום פעולה זו, אין משמעות פיזיולוגית מבחינתי לגורל הילדים האבודים. בין אם עברו הפלה אוראלית ובין אם הפכו למטען פרוטאינים אצל הבולעת, אצלי אין לכך משמעות, ואפילו אעדיף שתירק, אם היא לא אוהבת את הרעיון של הבליעה.
לאור כל זאת, אני עדיין עומד על דעתי ש"בר המוצצת" קרובה לשלמות. אולי צריכה להפחית ב5% את עבודת היד לטובת עבודת הפה

כדי להיות מושלמת.
gunner2011-08-01 16:08:11