כ פ'טיש לכפות רגליים - אני לבד כאן? - דף 4 - סקס אדיר

פ'טיש לכפות רגליים - אני לבד כאן?

32
אדמין - זעקת ההמונים. אנא ממך חיוך גדול

בינתיים, אולי נחלוק בנות אשר מהן כן ניתן להנות מהפטיש הזה, הן אם זה במסג' או הן אם זה בזיון.
אני אתחיל עם מי שאני מכיר:

1. בחורה בשם אלכס, הייתה מעשה מצויינת בהרצל 64 בר"ג (כל היודע על הימצאה...) הייתה עושה לי אחלה של פוט-גו'ב
נורא נהנה ומזמין.

2. בחורה בשם טניה מריב"ל 13. אוהבת את הפטיש הזה מאוד ולגמרי משטפת פעולה. מגיעה עם מגפי עקב שחורים
מחרמנים כאלו לאט לאט הם יורדים...

36
טוב אז אני חייב לומר שגם אני מהמכורים לכפות רגליים. כמובן שלא כל כפות רגליים מושכות אותי. דבר ראשון הכפות רגליים האלה צריכות להיות מחוברות למישהי שווה כי אם לדוגמא מדובר בשמנה ומכוערת אז גם אם יש לה את הכפות רגליים הכי יפות בעולם אין מצב שאני אמשך אליהן. כפות רגליים מושכות מבחינתי חייבות להיות עם לק אדום (ולא בורדו). כל צבע אחר לא מושך אותי בכלל. כמובן שכפות הרגליים צריכות להיות גם מטופחות ואז אני יכול ללקק ולהתענג עליהן שעות. דבר נוסף שמדליק אותי זה פוט ג'וב. אין כמו לראות כפות רגליים מטופחות עם לק אדום משפשפות לך את הזין. אם אני צריך לבחור בין לחדור לכוס עם קונדום לבין שפשוף של הזין בכפות רגליים סקסיות אני בוחר באפשרות השניה.

38
חברים, בחייאאאאט, במקום לתת המלצות אתם מדליקים אחד את השני?!
לא מבין אתכם.

המקום: ריב"ל 13 ת"א
הבחורה: טינה
שעות: בוקר - עד 6 בערב.
תפריט: כל מה שתרצו בפטיש הכפות רגליים. הבחורה פשוט מטה על זה ומשתגעת על זה. תלקקו לה, תגעו לה
תאוננו עם כפות רגליה.. מה שתרצו, וכמה שיותר. היא פשוט מתה על זה.
לא מתקתקת!
טלפון: 03-6919169

תהנו.

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”