כ פ'טיש לכפות רגליים - אני לבד כאן? - סקס אדיר

פ'טיש לכפות רגליים - אני לבד כאן?

1

שלום לכולם.

האם יש כאן חבר'ה שיש להם פטיש לכפות רגליים? זה הפטיש הכי פופולרי בעולם ומוזר שהוא לא פופולרי פה בפורום.

אני מת על כפות רגליים של ישראליות (תימניות ומרוקאיות בעיקר).

אוהב כפות רגליים גדולות ורזות.

מישהו מכיר בנות כאלה?

כמובן שאעדיף מישהי שיודעת לעבוד עם הרגליים (footjob וכאלה), אבל זה לא
מחייב, רב הבנות העובדות לא מכירות את התופעה, אבל לומדות את זה מהר.

אשמח לראות שאני לא לבד כאן עם הפטיש הזה.

שנה טובה :)

2
אתה בהחלט לא לבד !

אגלה לך - גם אני, בדיוק כמוך, מת על כפות רגליים של ישראליות (תימניות ומרוקאיות בעיקר). אוהב כפות רגליים ארוכות ורזות.

כאן זה פשוט לא הפורום הכי מתאים לפטיש הספציפי הזה. יש הרבה יותר אתרים ספציפיים בנושא ה-BDSM, שבהם תמצא מידע רב ומועיל.

שנה טובה,

לחי חזקב
נסי להורידני לרגלייך באמצעות סטירות לחי מצלצלות. אני מבטיח להפגין יכולת עמידה ראויה לסטירות שלך, אבל אם תצליחי, תזכי לניקוי יסודי של רגליך ומסאג' מענג של אצבעות רגליך בפה.

3
אחינו אני חולה כפות רגליים ... זה מטריף אותי
אבל קשה למצוא מישהי שיש לה גם כפות רגליים יפות וגם יודעת להשתמש בזה כדי להדליק
יש הרבה דברים ספציפיים שמדליקים אותי בעניין הזה
הכי חשוב שהבחורה תהיה מאמי יותר משתהיה נוטפת סקס ... זו הסטייה שלי קריצה

4
גם אני אוהב כפות רגליים של בחורות, ובכלל רגליים של נשים, עד שמתחיל צלוליטיס, הן לטעמי איברי גוף מאד חושניים, מכף הרגל דרך השוק, ועד לאגן והחיבור עם הישבן.
אני לא אחד שמחפש "פוט-ג'וב" עם כל אחת, ובטח לא בפעם הראשונה שאני בא למישהי. אם אני מסתכל ונמשך לכפות רגליים של מישהי, מתחיל ללטף ומרגיש שהיא נהנית מזה, אפשר לנסות ולהציע ולבדוק את העניין.

האחרונה שהיתה עושה "פוט-ג'וב" ממש טוב היתה מיקה שעבדה ביונה הנביא 39, זה היה מזמן, ומאז גם אני בחיפושים, אבל לא בהיסטריה, כי אני נהנה מבודי מסאז' גם בלי זה.
מחפש את הדבר האמיתי!

8
אני רואה שלשלושתנו יש הרבה במשותף :)
גם הדבר הראשון שאני מסתכל עליו הוא הכפות רגליים. בקיץ ברחוב הוא כמו חוף נודיסטים בשבילי.
אחחחח, אין איזו מישהי עובדת עם כפות רגליים כאלה עם LONG TOES:
http://www.youtube.com/watch?v=tEsw9Pb6Cx8&feature=mfu_in_order&list=UL

מה אתם מעדיפים? כפות רגליים קטנות או גדולות?

10
אין ספק, פין-חס, שמיקה היתה מעסה מיוחדת, והטיפול שלה היה מאד מיוחד, וגם בנוסף לפוט-ג'וב היו עוד דברים מיוחדים שהיא עשתה בטיפול, ולמרות שהיא בחורה מאד צעירה, היא הבינה יפה מאד את גוף הגבר מבחינה מינית, הרבה יותר ממה שבחורות מבוגרות ומנוסות יותר ממנה מבינות.
אתה גם לא הראשון בפורום ששואל עליה ומחפש אותה, אבל עד כמה שידוע לי, אין הרבה סיכויים שהיא תחזור לעיסוי, ומצד שני לעולם אין לדעת מה יהיה בעתיד.
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”