כ חדש בזה ורוצה לשאול אם חוקי,מחיר ואיך זה עובד? - סקס אדיר

חדש בזה ורוצה לשאול אם חוקי,מחיר ואיך זה עובד?

1
החלטתי לפנק את עצמי עם איזה רוסיה בלונדינית עם עיניים כחולות ומבנה גוף ספורטיבי
מחיפוש באינטרנט הגעתי לאתר הזה ומצאתי בדרך כמה "סוכנויות"כמו זה שדיי מצא חן בעיניי:
http://www.sexaviv.com/he/default.aspx
רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם הסוכנות הזו ואם באמת מקבלים את מי שבתמונות
כמו כן רציתי גם לדעת אם יכולים לעצור אותי אם אני מזמין אחת כזו לבית מלון
כשהתקשרתי דיברתי עם מישהו שאומר לי שהמחיר הוא 700 ש"ח, יקר בשבילי אבל פעם ב.. לקבל דוגמנית כזו זה ממש לא רע.

ושאלה נוספת, אם מישהו מכיר זונת רחוב באשדוד (בתוך העיר) לא חדווא? ראיתי פעם מישהי בלונדינית עם מיני עומדת מול המתחם אבל לא רציתי לגשת אליה בגלל שפחדתי שזה אמבוש של המשטרה
עושים דברים כאלה בארץ?
ואם מישהו מכיר אשמח לשמוע על מחיר מתי אפשר למצוא אותה ואיפה?

4
שמעתי שיש פשיטות על מכונים כאלו ואחרים והשוטרים עוצרים שם את הלקוחות ולוקחים להם את הפרטים האישיים, וגם שמעתי על חוק שאיזה חברת כנסת הזוייה בשם זאבה גלעון רוצה להקים שאומר שלקוחות צריך לצלם אותם ולשלוח את הצילום לכל המשפחה שלהם. אני לא צריך בושות ושכל המשפחה שלי תשמע על זה,
כמו כן גם אני מתכנן לעבוד בהייטק אז לא בא לי על תיק במשטרה או כל תיעוד כלשהו אצלהם.

איפה צריך להיזהר?
אם למשל אני הולך למכון מסאג'ים בדירה שמצאתי ביד 2 ואומר לה שבאתי לזיין היא יכולה להתקשר למשטרה ולהגיד שזה שידול לזנות?

8
[QUOTE=סופר לה טיב]אם אתה מתכנן לעבוד בהייטק, אל תלך לשום מקום גם לא למקום שמצאת ביד2.
ואם אתה בכל זאת מחליט ללכת אז ברור שאסור לך להגיד לה שבאת לזיין, וגם אם יציעו לך סרב להצעה שיכולה להיות מלכודת משטרתית, או אפילו של הקגב ששלח סוכנת רוסיה מפתה, ועוד טיפ - אל תתפשט ותשאר לפחות עם המכנסיים.

אם חלילה יתעדו אותך, או יקראו למשטרה שתפתח לך תיק, או שתהיה מעורב באיזו שערוריה דומה, ברור שתצטער על כך.
יותר מכך, כאיש הייטק פוטנציאלי, מומלץ שלא תיכנס לפורום כזה, גם לא כמשתמש אנונימי, כי המשטרה יכולה לעלות עליך בכל מקרה, ואז יכולים לפתוח תיק, ותהיה בסרט אימה.
טוב ששאלת, היכנס למקלחת ושטוף עצמך היטב (...!) מכל מחשבות הזימה שיכולות להביא עליך צרות צרורות.
[/QUOTE]

סל"ט, התגובה הזאת נכתבה בציניות?

כי אם לא- היא ממש לא מובנת לי.
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”