[QUOTE=PeepMan]נראה לי אתה צריך בעיקר אמרגן או מפיק
עם 10,000 שקל אתה יכול הרבה קומבינציות:
בתור עוזר מפיק אסייע לך תמורת השתתפות בחגיגה
1. המלצה ראשונה - החוויה השולית של מגע נשי פוחתת ככל שזה יותר בנות. כלומר ההבדל בין חמש ושש נשים שמלקקות ונוגעות בך כבר לא זהה להבדל בין בחורה או שתיים. כמו כן להפיק הבאת 10 בנות זה מסובך. ולכן נסכם על 5 כוסיות.
2. המלצה שניה - אתה מן הסתם רוצה כוסיות על משהו כמו בנות של סביב 800-1000 לשעה. אז 5 כוסיות באלף שקל לשעה זה 5000 לשעה ואתה מן הסתם רוצה חגיגה של הרבה שעות אבל יש לך רק 10,000 שקל אז תסתפק בשעתיים.
3. המלצה שלישית כמי שארגן פה משהו כזה - אל תבזבז את הכסף מראש על הזמנה. תמיד תשאיר אלפיה או שתיים למשחקים ופנטזיות בשטח מול הבנות.
4. למשל - מי שתצליח לגמור לך לגמור בפה שלה - כשהן מתחלפות במציצות - תקבל בונוס 500. יש לי עוד רעיונות בשבילך.
5. אולי אתה רוצה גם בנות שזורמות בקטע לסבי, פנטזיות שליטה ומשחקים - זה עוד כסף...
לכן 10,000 זה לא הרבה מדי.
אולי צריך להתפשר על בנות של 600-500 לשעה
ואולי פחות בנות
לשירותך המפיק הדגול [/QUOTE]
וואווווווווווווווו המפיק הגדול אהבתי את מה שכתבת תגובה יפה עניינית איזה גבר אתה!! לא כמו השאר שימשיכו לצחוק עד מחר זה לא מעניין אותי

אשמח אחי שתשתתף איתי בחגיגה ודרך אגב התקציב גדל בעוד 5 אלף אז יש לי כרגע 15 אלף ואני מוכן להתפשר אין לי בעיה רק שיעשו את העבודה כמו שצריך בלי הרבה דיבורים

אני אוהב לסביות אני זורם עם זה פנטזיות הכולללללללל