כ יש לי 10 אלף+ במזומן בכיס ואני רוצה לחגוג לאורגיה - סקס אדיר

יש לי 10 אלף+ במזומן בכיס ואני רוצה לחגוג לאורגיה

1

אהלן חברים מה קורה ..?

אז ככה יש לי עכשיו בכיס 10 אלף ויותר במזומן ואני רוצה לחגוג עם לא פחות מ10 כוסיות נערות ליווי לחוויה שלא תשכח עוד הרבה זמןןןןןןןן

עכשיו לי כמה תנאים קודם
1-קודם כול אני רוצה להרבה שעות
2- אני רוצה שכול העשר כוסיות ימצצו לי ויתנשקו איתי כמו בסרטים
3- ואז סקס עם כול העשר כוסיות זאת פנטזיה ענקית כן אני יודע ואני חייב לעצמי את זה
4- אני חייב שתתנו לי לינק למשרד ליווי שהוא הכי טוב שיש כדי שאני לא יפול כי זה יהיה נפילה רצינית וכואבת עם הרבה כסף
אז יאאלה חברים תעזרו לי להגשים כי אם לא אני נוסע לאוקראינה להגשים צחוקקריצהTongueחיוך

נראה מצויין וסקסי לשרותכם! זמר מזרחית ודיכאון מופיע כול שבוע בפאבים בתים חתונות קריוקי ובר מצווה ומקבל על זה 5000 שקל כול הופעה ולפעמים יותר ... מודה לבורא עולם שנתן לי הכול בחיים!! אלפא רומאו בדם שלי !!

2
[QUOTE=סופר לה טיב]
הכנסת אותי לבעיה...

סופר לה טיב אחי היקר אם הכנסתי אותך לבעיה אז מה זה אומר...? שאין מצב שזה יקרה..?בכי בכי
זאת פנטזיה רצינית ביותר ואני חייב להגשים זה בוער בי כול כךחיוך
יש כול כך הרבה מודעות שאני ראיתי ואני חושש להתקשר ולהזמין כי זאת תהיה נפילה כואבת במיוחד והתמונות לא אמיתיות וזה מטעה אותיOuch

נראה מצויין וסקסי לשרותכם! זמר מזרחית ודיכאון מופיע כול שבוע בפאבים בתים חתונות קריוקי ובר מצווה ומקבל על זה 5000 שקל כול הופעה ולפעמים יותר ... מודה לבורא עולם שנתן לי הכול בחיים!! אלפא רומאו בדם שלי !!

3

אבל מצידי סע לאוקראינה או לכל מקום אחר שתחליט עליו.קריצה
[/QUOTE]

באוקראינה אני בטוח במיליון אחוז שזה יקרה יש לי הרבה בחורות שאני מכיר משם... קריצה
גם צעירות וגם מבוגרות וכולם פצצות מין כוסיות אששששEmbarrassed

5
נראה לי אתה צריך בעיקר אמרגן או מפיק
עם 10,000 שקל אתה יכול הרבה קומבינציות:
בתור עוזר מפיק אסייע לך תמורת השתתפות בחגיגה

1. המלצה ראשונה - החוויה השולית של מגע נשי פוחתת ככל שזה יותר בנות. כלומר ההבדל בין חמש ושש נשים שמלקקות ונוגעות בך כבר לא זהה להבדל בין בחורה או שתיים. כמו כן להפיק הבאת 10 בנות זה מסובך. ולכן נסכם על 5 כוסיות.

2. המלצה שניה - אתה מן הסתם רוצה כוסיות על משהו כמו בנות של סביב 800-1000 לשעה. אז 5 כוסיות באלף שקל לשעה זה 5000 לשעה ואתה מן הסתם רוצה חגיגה של הרבה שעות אבל יש לך רק 10,000 שקל אז תסתפק בשעתיים.

3. המלצה שלישית כמי שארגן פה משהו כזה - אל תבזבז את הכסף מראש על הזמנה. תמיד תשאיר אלפיה או שתיים למשחקים ופנטזיות בשטח מול הבנות.

4. למשל - מי שתצליח לגמור לך לגמור בפה שלה - כשהן מתחלפות במציצות - תקבל בונוס 500. יש לי עוד רעיונות בשבילך.

5. אולי אתה רוצה גם בנות שזורמות בקטע לסבי, פנטזיות שליטה ומשחקים - זה עוד כסף...

לכן 10,000 זה לא הרבה מדי.

אולי צריך להתפשר על בנות של 600-500 לשעה
ואולי פחות בנות

לשירותך המפיק הדגול

7
תעשה "זיון קיבוץ גלויות" , סע בהר ציון, תיקח טלפונים מבחורות עובדות בכביש שימצאו חן בעינייך, תעשה סיבוב מכונים, ותיקח משם גם כן בחורות שימצאו חן בעיניך, תתאם עם כולן יום ושעה, ותשכור חדר במלון,

תאמין לי שישאר לך עודף מ 10, והרבה,

9
סע לתאילנד שם תוכל להעמיס עשר בנות כוסיות ממעדוני החשפנות כול אחת תיקח ממך בממוצע 600-700 שקל ללילה, שזה אומר אם אספת אותם בשעה 2 בלילה אתה תוכל להיות עם הבנות עד 10 בבוקר עד עכשיו הגעת לסכום של 6 אלף שקל אם תתפשר על האיכות תוכל גם למצוא בנות שתמורת 200 שקל יבואו לכול הלילה ,עד כאן נשאר לך 4 אלף בכיס במידה והחלטת לקחת רק כוסיות זרוק עוד 2000 שקל להשכרת מלון פאר שיכול להכיל אותך ועוד 10 כוסיות,ותשאיר 2000 שקל לבונוסים ואקסטרות למימוש פנטזיות בחדר.

אני אישית בפאטייה אספתי 5 בנות מאחד הבארים סגרתי עם כול אחת 1500 באט, עוד 1500 קנס לבאר שזה יצא 9 אלף באט סגרתי עם כול החמש שמי שתפנק אותי הכי טוב תקבל בונוס של 1500 באט, אני רק יכול לספר שהיה שלב שרציתי לעלות לישון הן לא נתנו לי, עד שקיבלתי עצבים ואמרתי מי שתפריע לי לישון לא תזכה בבונוס

10
[QUOTE=PeepMan]נראה לי אתה צריך בעיקר אמרגן או מפיק

עם 10,000 שקל אתה יכול הרבה קומבינציות:

בתור עוזר מפיק אסייע לך תמורת השתתפות בחגיגה

1. המלצה ראשונה - החוויה השולית של מגע נשי פוחתת ככל שזה יותר בנות. כלומר ההבדל בין חמש ושש נשים שמלקקות ונוגעות בך כבר לא זהה להבדל בין בחורה או שתיים. כמו כן להפיק הבאת 10 בנות זה מסובך. ולכן נסכם על 5 כוסיות.

2. המלצה שניה - אתה מן הסתם רוצה כוסיות על משהו כמו בנות של סביב 800-1000 לשעה. אז 5 כוסיות באלף שקל לשעה זה 5000 לשעה ואתה מן הסתם רוצה חגיגה של הרבה שעות אבל יש לך רק 10,000 שקל אז תסתפק בשעתיים.

3. המלצה שלישית כמי שארגן פה משהו כזה - אל תבזבז את הכסף מראש על הזמנה. תמיד תשאיר אלפיה או שתיים למשחקים ופנטזיות בשטח מול הבנות.

4. למשל - מי שתצליח לגמור לך לגמור בפה שלה - כשהן מתחלפות במציצות - תקבל בונוס 500. יש לי עוד רעיונות בשבילך.

5. אולי אתה רוצה גם בנות שזורמות בקטע לסבי, פנטזיות שליטה ומשחקים - זה עוד כסף...

לכן 10,000 זה לא הרבה מדי.

אולי צריך להתפשר על בנות של 600-500 לשעה

ואולי פחות בנות

לשירותך המפיק הדגול [/QUOTE]

וואווווווווווווווו המפיק הגדול אהבתי את מה שכתבת תגובה יפה עניינית איזה גבר אתה!! לא כמו השאר שימשיכו לצחוק עד מחר זה לא מעניין אותימבולבל

אשמח אחי שתשתתף איתי בחגיגה ודרך אגב התקציב גדל בעוד 5 אלף אז יש לי כרגע 15 אלף ואני מוכן להתפשר אין לי בעיה רק שיעשו את העבודה כמו שצריך בלי הרבה דיבורים קריצה אני אוהב לסביות אני זורם עם זה פנטזיות הכוללללללללחיוך

שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”