כ זונה דתייה/חרדית, יש דבר כזה? - סקס אדיר

זונה דתייה/חרדית, יש דבר כזה?

1

בוקר
טוב לכל שוכני הפורום היקרים
HugHugHugHugHug
כותב לכם היום הודעה קצת שונה מההודעות הרגילות שלי.

יש
לי קרוב, יהודי צדיק ושומר מצוות, מברוקלין, שמגיע לפה לפסח ומחפש "בת לוויה"
או מישהו לבקר בין חג ראשון לשני .. TongueTongue חחחח.. קריצהקריצהקריצהקריצהקריצהקריצה

מאחר ואני לא כזה בקיא במה שקורה פה בארץ הקודש, חיפשתי קצת בפרסומים פה ובאתרים
אחרים נראה ונראה שבשביל כסף הזונות פה יהיו כל מה שאתה רוצה לשמוע
שהם – חרדים, דתיות, חייזרים Star חחחחחח.. צחוקצחוק

אמרתי לו שיעזוב אותו משטויות וילך לאיזה זונה מארץ הזונות שלא חסרות פה, אבל הוא
מתעקש על יהודייה (לך תבין דוסים) OuchDead

אז אני פונה לעזרתכם : ראיתי שהיו על זה דיונים פה פעם
אבל לא הרבה וגם ישנים ממזמן, מניח שרוב המידע עובר בפרטי, ואני אשמח לעזור לו לא
להתפשר על שהייה בארץ הקודש בלי פריקת מטען (שלא יקנסו אותו בטיסה חזרה לאמריקה על
אובר לואוד.. Partyחחחחחחחחח..

הוא מחפש חרדית אמיתית, כי זה מאוד חשוב לו - שטובלת והכל.

כי זיון זה בסטייל או לא בכלל

2
בוא נתעלם מהבעיה העקרונית של זה, שבחורה עובדת היא בהגדרה לא חרדית ולא דתיה.
וכמו שהיא לא מקפידה על הדבר הכל כך בסיסי הזה, אתה יכול להיות בטוח שגם על שאר תרי״ג המצוות היא לא מקפידה.
נניח שקרובך יסתפק בבחורה שעושה את עצמה חרדית, ושמקפידה על דיני טבילה וטהרה.
האם היית סומך על מילתה?
האם העובדה שבחורה עובדת מספרת שהיא טובלת, משמשת אכן עדות לכך שהיא טובלת?
אם תחפש היטב, תמצא עשרות מודעות של נערות ליווי שמספרות על כך שהן טובלות, אך אני מנחש שרק מעטות מתוכן, אם בכלל, אכן טובלות.
ואף אחד לא יביא לך הוכחה אמיתית לטבילה.
אתה לא תמצא זונה ש״טובלת בהשגחת הבד״צ חתם סופר״, ואפילו לא נערת ליווי בהכשר הרבנות.
בקיצור, לא רק שאין סיכוי למצוא ״חרדית אמיתית״ כלשונך (כאמור - כולן בעצם מתחזות), אלא אפילו על המעט של טבילה לא הייתי בונה.
אבל בכל מקרה, בהצלחה לקרוב שלך!

4
שמע. היו פה באתר כמה פרסומים של בחורות שטענו שהן דתיות וטובלות. היתה אחת שקראה לעצמה "מוריה".
למוריה יש (אם עדיין קיים) אתר אינטרנט פרטי. היא דרשה 1000 ש"ח והרבה חיזור. אני אישית וויתרתי אחרי הרבה שבועות של ניסיונות.

לדעתי, בהרבה מקרים מדובר בסתם עניין פרסומי. זה כנראה מושך אנשים מסויימים.
אם יש נשים מתוך העולם החרדי ממש- לא תמצא אותן דרך פרסומים באתר.
תוכל אולי למצוא אשה שעזבה את העולם הזה אבל עדיין מרגישה קשורה וממשיכה לשמור על דברים מסויימים. או למשל, מישהי מזרחית מסורתית כזאת שלא חייה אורך חיים דתיים אבל היא טובלת.

בסופו של דבר, אני הייתי ממליץ לקרוב המשפחה שלך לשקול מחדש האם זה נכון מבחינת היהדות ללכת דווקא על יהודיה.
ברור שמבחינה הלכתית- שתי האפשרויות פסולות, אבל זה לא אומר שהן פסולות באותה המידה.
אם זה נושא שחשוב לו, הוא למעשה סומך על זונה שהיא באמת טובלת כמו שהיא אומרת. והוא סומך על כך שאם היא רואה דם, היא מפסיקה לעבוד. סליחה, זה נראה לי קצת נאיבי לחשוב כך.

התברכנו פה בארץ במבחר סביר מאוד של בחורות אוקראיניות ורוסיות לא יהודיות שבאות לעבוד פה. חלקן ממש מהממות ולא באות מהתחום. סתם סטודנטיות שבאות להרוויח. מבחינה הלכתית, האופציה הפחות גרועה היא אשה לא יהודיה. ומהבחינה של פרטיות ויופי, לדעתי אין מה להשוות.
ה"בעיה" היחידה היא אם יש לו מראה חרדי ממש. אם הוא מתהלך עם פאות ושטריימל, אפשר להבין שהוא מרגיש אי נעימות ללכת למישהי לא יהודיה. הייתי ממליץ לו להכין בגדים "רגילים" לצורך הביקור שלו. להגיע במראה פחות-חרדי. ולחפש מישהי שדוברת אנגלית. במקרה כזה נראה לי שלבחורה ממש לא משנה מאיזה רקע הוא בא. רק שלא ייראה מפחיד מבחינתה.

5
תקשיבו אני לא נכנס לשיקולים שלו בבחירת הזונות כל אחד ומה שהזין שלו אוהב

הוא אומר שאצלם בברוקלין יש מלא חרדיות אמיתיות שמארחות אצלם בבית או בדירות וכאלה וכזה מקבלות רק חרדים ודתיים Wacko

שוב, לא שופט אףאחד איך שהם בוחרים לחיות ולזיין. בגלל זה גם לא מכיר כי אני בעיקר מזיין בחו"ל (בארץ לא חסרות לי זונות בחינם.. חחחחחחח.. צחוקצחוק)

אז אני מנסה פה כי וואלה זה המקום הכי טוב שאני מכיר לעניינים האלה (אני לא אלל עכשיו לבני ברק ויתחיל לשאול את העוברים והשבים איפה יש פה זונה עם גרביונים צחוקצחוקצחוק)

כי זיון זה בסטייל או לא בכלל

6
אז מבלי לשפוט, נראה לי שמיצית את הפורום. לדעתי, אין כזה דבר בארץ. לא פתוח לציבור הרחב בכל אופן.
צעירה חרדית נורמטיבית חיה בבית ההורים שלה עד שבגיל 20, 21 היא מתחתנת ועוברת לגור עם בעלה.
לא ברור לי מתי היא אמורה להיחשף למחשבה של סקס בתשלום.

אולי בארה"ב יש יותר חופש ופחות פיקוח חברתי אז יש כאלה בשוליים של החברה הזאת שמשלימות פרנסה ככה. אשה גרושה אולי.

לדעתי, מעבר למה שנאמר לך, לא תמצא רת מה שאתה מחפש.

8
אני מכיר אשה בת 50 פלוס בחיפה בהדר, דוברת אנגלית בלבד.
נקיה ונאה שיש חרדים שבאים אצלה לעיסוי ועם חלק היא גם זורמת לסקס.
מלבד זאת חלילה לך מלהתייאש יש באלעד מלא גרושות חרדיות שאינן מוגדרות כזונות אך גם אינן יראות שמים ותמורת כסף אפשר להשכיב אותן.
טוב שם משמן טוב

9
עם כל הכבוד לגרושות באלעד, לא לזה התכוון המשורר.
ברור שיש לו מספיק זמן וכסף יכול למצוא אשה גרושה, לבנות איתה איזשהו קשר בסיסי, ולפתות אותה עם כסף וחיזור.
אבל זה כבר נופל בקטרגוריה של "קשר עם תמיכה".
משהו בתחום אפור שבין מערכת יחסים לספונסור.

לא נראה לי שזה מה שאוהב נשים חיפש.

10
טוב אחשלי היקר כל אחד והשריטה שלו ובטח אנו חברי הפורום השרוטים לא שופטים א'פחד
בכל אופן שיטוט קטן באתר ומצאתי בחורה אמנם כתוב דתיה ולא חרדית... אבל מקווה שזה מספיק הרי מה העיקרון שלו שמירת החוקים
הנה הקישור
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=15834
כמה אני חם מאחד עד חמש הייתי אומר חמש חם-אש
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”