כ האם מישהו דגם מישהי מדהימה בתיאור הבא?? ? - סקס אדיר

האם מישהו דגם מישהי מדהימה בתיאור הבא?? ?

1
אז ככה שאלתי בפוסט אחר תיאור לגבי מישהי אבל אז חשבתי לעצמי שלא הייתי מספיק ברור ולכן אספר את כל הסיפור בקצרה.. ואולי מישהו מהחברים פה יוכל לשפוך אור על הסוגיה הזו...

אז הכרתי מישהי במכון כושר. משהו מטורף פשוט. בלונדינית עיניים כחולות גוף שזוף וחטוב. לדעתי גם סיליקון בשפתיים כמיטב המסורת הרוסית. וכמובן גולת הכותרת קעקוע ענק של כנפיים על כל הגב.. ממש מלאך הזנות חחחח
למה אני כותב פוסט פה ? אמנם אני בחור די צעיר בשנות ה 30 ויש פה כמה עם פזם מכובד מאוד ורבי אחד שכולנו יכולים ללמוד ממנו, אבל עברתי דבר או שניים או שלוש בחיי..
אז אני לא ילד ובטח לא פראייר.. אז כמובן שנדלקות נורות אדומות ואתה מתחיל לחשוד בכל דבר שנראה לך טוב מידי וכבר מזמן איבדנו את התמימות בימים אלה בטח שהכל נגיש וזמין עם הרשתות החברתיות וכל הזבל אחר שיש פה.
מכירים את זה שאתם רואים בחורה כוסית על ברחוב ומדמיינים שהיא נערת ליווי? או לפחות מקווים ? חחחח אז זה בערך מה שקרה לי פחות
או יותר.
אז הכרתי את הבחורה, לא רוצה להשוויץ בזה יותר מידי אבל בורכתי במראה ומבנה גוף די הרבה מעל הממוצע..אז היא די זרמה איתי ודיברנו קצת. נתנה לי את הטלפון שלה ודיברנו קצת בוואטסאפ באנגלית.
אז מה הנורות האדומות ?
קודם כל היא מרוסיה, לא עולה חדשה וככל הנראה לא יהודיה. משמע לא חוקית פה ולא עובדת פה.
לפי מה שדיברנו היא גרה לבד באיזור דיזינגוף. לגבי שאלתי להפגש איתה היא טוענת
שאין לה הרבה זמן והיא עסוקה ומתאמנת ועוד כל מיני שטויות.. אבל אני בדרך לשם..
אמנם היא טוענת שיש לה משפחה פה, והטלפון שלה הוא מספר ישראלי אבל משהו לא נראה ״כשר״ פה.. תוסיפו את המראה שלה.. אמנם היא פצצת על אבל היא בדיוק הטייפ קאסט.
חיפשתי את המספר שלה בגוגל ולא מצאתי שום תוצאות.. יכול להיות שזה לא הטלפון המבצעי שלה..

השאלה, או יותר נכון העזרה מכם האם מישהו נתקל בכזו שעונה לפי התיאור, ואיך אני באמת יכול לדעת אם היא זונה או לא ?

כמו כן חשוב לי מאוד לציין, שאני לא מחפש איתה קשר רציני בטח לא להביא להורים.
שיהיה אחלה שבוע לכולם !

שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”