היי חברים,
הייתי פעיל פה בעבר לפני שנתיים וחצי עם 200 הודעות בערך והרבה דיווחים, אבל עבר כל כך הרבה זמן שאני כבר לא זוכר את השם משתמש שלי ואפילו לא זוכר לאיזה מייל היה משוייך המשתמש חח אז פתחתי חדש בינתיים.. פשוט נכנסתי לזוגיות ואז כל העולם הזה כבר לא היה רלוונטי לי.
אבל עכשיו חוויתי פרידה ממש טרייה ובינתיים אין לי ממש מוטיבציה או זמן לצאת לדייטים ולהתחיל עם בנות אז חזרתי :) מקווה לתרום פה ולשתף מחוויותיי
אבל האמת שמה שבאמת חסר לי כרגע זה פחות הצד המיני , אלא מישהי שיהיה אפשר להתכרבל/להץחבק איתה ותלטף אותי, מין חווית gfe שאפילו לא חייבת להיות מינית בשום צורה.
רציתי לשאול אם במקרה אתם מכירים עלמת חן שמוכנה לעשות דבר כזה, לא אכפת לי לשלם אפילו את ה 500 שח הרגילים לשעה שעבור טיפול מלא בעד זה, פשוט עד עכשיו מניסיוני היחסית רחב, אצל כל העלמות שהייתי, דבר בסגנון הזה של gfe טהור מעולםם לא הייתה אופציה ואם הייתי מנסה לשאוף לטיפול מהסוג הזה הייתי נתקל במבט תמוה וסירוב, ולכן מעדיף מראש ללכת למישהי שכבר ידועה בציבור כמישהי שדבר שכזה אפשרי במחוזותיה.
מעבר לכך חשוב לי גם שהיא תהיה אסתטית ויחסית נאה(דירוג 6.5+מבחינתתת מראה) אחרת אני לא ארגיש רצון ונוחות לחוות איתה אינטימות שכזו.
אשמח להמלצותיכם. תודההה! :)