כ לאן נעלמה קארין החתולה ? - סקס אדיר

לאן נעלמה קארין החתולה ?

8
[QUOTE=mrg01923]

בדיוק עמדתי לפרסם דווח חיובי עליה -

באותה דירה עם יולי המפורסמת, בבן יהודה.
התמונות אמיתיות, חזה סיליקון פטמות ארוכות רזה.

גישה חיובית ונעימה. מתמסרת ונותנת הרגשה טובה.

250 ל30 דקות, סה"כ תמורה לא רעה.

[/QUOTE]

מה לגבי שירות?
ליברלית?
מציצה טובה. עמוקה? עם או בלי?
תנוחות? מתנשקת?

נשמח אם תפרט.. קריצה

לאן נעלמה קארין החתולה ?

9

הייתי אצל קארין.

רבותיי הבחורה אלופה!

חשבתי לשמור אותה לעצמי אבל בכל זאת יבש קצת בפורום בתקופה האחרונה ואסור להיות כפוי טובה..

לאחר כמה נסיונות שלי באותו היום להשיג אותה הצלחתי לבסוף לקבוע איתה בצהריים ( היא היחידה שעובדת שם בבקרים כרגע)

אני נכנס לדירה ומוצא בחורה נחמדה , התמונות כמובן אמיתיות, פנים חמודות ואחלה מצב רוח מסוג הבחורות שאתה יודע שהולך להיות לך טוב איתן.

ללא כל שאלות שילמתי לה 250 ונכנסתי להתקלח.

אני יוצא מהמקלחת ובינתיים היא מחכה לי עדיין לבושה בתחתונים וחזיה על המיטה.

התחלנו להתמזמז , היא מנשקת , מלקקת וממש חופשיה לא שמעתי לא לשום דבר שרציתי לעשות או שכיוונתי אותה לשם.

היא אוהבת שמתייחסים אליה כמובן שירדתי לה והיא נקייה ומריחה טוב בכל המקומות הניסתרים אני תמיד בודק לפני .

בקשר לפינוק היא ממש ליבראלית נשיקות כבר אמרנו , מציצה ממש טובה ורימינג מטורף כולל הכנסת הלשון שלה לישבן שלי עמוק ככל שהייתה יכולה שזה אחד הדברים המטריפים היחידה שעשתה לי ככה היא ניקול מרמת גן.

מרוב שכל העסק של המשחקים היה מחרמן משכנו את זה מעל חצי שעה ואפילו לא הגענו למצב שאני מזיין אותה, היו 40 דקות של משחקים וליקוקים ולבסוף גולת הכותרת הייתה כשגמרתי לה בפה כשהיא מכניסה את הזין שלי אליה לפה ומוציאה ומשחקת במקביל עם הלשון .

לא ראיתי אותה יורקת באף מקום אחר ... :-)

לסיכום היה מדהים ממליץ לכם ללכת ולהיות עדינים ונחמדים ותקבלו פינוק של הלייף ...

אנאלי אני לא יודע אם יש (נראה לי שלא)

GFE מלא !

יחס , שרותיות , ואינה מלחיצה כלל.

אין היום הרבה בחורות כאלה לדעתי ( מאז דנה שהייתה הפינוק האולטימטיבי + מראה מצויין)

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”