כ לאן נעלמה קארין החתולה ? - דף 3 - סקס אדיר

לאן נעלמה קארין החתולה ?

21
גם אני הייתי אצל קארין והיה קצר וקולע.
הבחורה חמודה מאוד אך לטעמי רזה מדי וגם החזה הסיליקוני שלה אמנם יפה למראה אבל מרגיש כמו זוג כדורי באולינג קטנים, פנים נאות מאוד בת 32 למרות שנראית 25.
דיברו כאן על זה שיש חשש לפיגור קל אבל חוץ מזה שהיא קראה לי "חתולי" נשכה לי את האוזן ואמרה לי לעשות "מיאו" היא נראתה לי נורמלית לחלוטין.
דרך אגב מדובר על 30 דקות ולא 40, אולי תהיה הארכת זמן במקרים שיש לה זמן פנוי.

לאן נעלמה קארין החתולה ?

22
[QUOTE=מוסלי]ואללה! פששש תאמין לי שמוליק מה הייתי עושה ללא הכוונתך...

כשאני כותב "מי מרים את הכפפה", אני מתכוון לאנשים אמינים שילכו יגדמו ויתנו דיווח כמו שצריך!

מ.ר.ג היה מספיק אחראי על מנת לעשות טובה ולכתוב 2 שורות
ואילו את דיווחו של אלמוני הפסקתי לקרוא לאחר המשפט "חשבתי לשמור אותה לעצמי אבל בכל זאת יבש קצת בפורום בתקופה האחרונה ואסור להיות כפוי טובה".

2 התגובות מזלזלות בי, בך ובחברי הפורום ולכן טרם הורמה הכפפה הזו על אמת.[/QUOTE]
מוסלי ידידי,
almoniani הוא מדווח ישר ואמין, (למרות שלטעמי די ציני, אבל כנרא זה עינין של כימיה עם בחורה, כי הפעם הוא מתלהב) לא מבין למה החלטת שהוא מזלזל בך.

לאן נעלמה קארין החתולה ?

23
לא יצא לי להתחבר יום או יומיים ולכן לא ראיתי את התגובה.
מוסלי ידידי אם היית מסיים לקרוא עד הסוף היית מבין שכוונתי הייתה לא באמת לשמור אותה לעצמי אלא שזה היה חלק

מהניסיון שלי להמחיש את שרותה הטוב של הבחורה.

חוץ מזה מה זה הדרמתיות הזו? נראה לי שאתה לוקח את הדברים קשה מדי.. קח לך 250 שקל ולך אל הבחורה לשחרר לחץ היא תעשה לך טוב. חיוך

שבת שלום לכולם!

לאן נעלמה קארין החתולה ?

24
הייתי היום בצהריים אצל קארין בפעם הראשונה. Tongue
אני אומר את דעתי בלבד ומי שלא מסכים זכותו המלאה.
מכל הבנות העובדות שהייתי עימם בשנים האחרונות,מעןלם לא חירמנה אותי ככה מישהי...Tongue
שילמתי לה מראש 500 לשעה שלמה, מעדיף לא להיות בלחץ של זמן,

קודם כל נראית פצצה, כמו שאני אוהב,רזה אך לא רזה מדי. כוס מתוק ויפה שהיה קשה לי לעזוב דקות ארוכות...
חזה סיליקון משגע,אמנם קצת קשה למגע אך עדיין אחלה...
קארין פשוט חרמנית רצח, אכלה לי את הזין כאילו אין מחר...ובלעה כל מה שיצא...ויצא הרבה...חיוך
יש לציין שבין אקט לאקט היא כמעט לא מרפה ומתלבשת לי על הזין מיד ומעמידה במהירות.
בין לבין גם דיברנו והיא מצחיקה ומאוד נחמדה. ניסינו לגמור פעם שלישית ללא הצלחה למרות שעשתה את מירב המאמצים.Hug
יצאתי משם מרוצה מעל המצופה...בטוח אחזור אליה. אצבע למעלה

לאן נעלמה קארין החתולה ?

26
קילר אתה מצחיק אותי ב 091 רשמת שאתה לא חוזר ועכשיו אחרי כל המחמאות שהיא קיבלה פה פתאום חזרת?אז תחליט כבר מבולבל אני מסכים עם זוג,חמודי,פבריגס וקרמר הבחורה נותנת אחלה שירות ויחס וב 250 זאת עסקה מעולה
סייר לילי לשעבר....

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”