כ איפה לין ??? - דף 3 - סקס אדיר

איפה לין ???

24
מי שחיפש, כנראה נמצאה האבידה:

(הודעה שפורסמה היום)

[QUOTE=אחד שמבין]

עשיתי סבב דירות נרחב ברחבי תל אביב

התחלתי בדירה דיסקרטית ברחוב ענבתי 14( פינת רחוב ראבד) קומה 1 דלת מול המדרגות 2 נשים 130 שקל נצפתה שם אליסיה בלונדינית מלאה שהייתה עובדת בסלמה 175 בדירה של הגמדה. משם המשכתי לחזקיהו המלך 36 ,3 נשים בינהם ג'אנה ,אסיה ומירי עם החזה הענק לא נמצאות,אסיה עובדת במשמרת בוקר ומירי עזבה(נמצאה בהמשך הסבב) משם המשכתי ללוינסקי 66 במרתף כל הספות מלאות סודנים ,ובחורות ישראליות ארסיות ברחתי משם,משם לסלמה 175 הדירה של הגמדה,הייתה שם בחורה בשם תמי מבוגרת,ועוד רוסיה לא אטרקטיבית,משם חתכתי לכמה מכונים בשונצינו,התחלתי בבן אביגדור 20 הייתה שם בחורה אחת , משם עליתי למכון בטברסרי 15,שם היו 2 כוסיות ,אחת זאת יולי הכוסית שהיא כמו קרח ,אבל אני מאד נמשך אליה אבל היא תיקתקה אותי אז החלטתי שאני לא אלך אליה יותר,השנייה שהביאה לי פרטים זאת פורשה ששמעתי הרבה עליה בפורום ,עפתי על המראה שלה,אבל היא הסכימה רק למספר אחד אז חתכתי,משם ברחוב תושיה יש מקום שיורדים מקומות היו כמה ישראליות,משם למקום ממול הייתה בחורה אחת חתכתי ליצחק שדה 34 בפסז' קומה 1 היו ישראליות שהציעו לי מסז+סקס בתוספת,משם ליצחק שדה 36 במרתף ,ראיתי את לין שיש שמועות שהיא גבר,משם לריבל 14 באו לי כמה מרוקאיות לא משהו,משם לקרליבך 22 במרתף,ירדתי קיבלתי טלפון והייתי חייב לעזוב את המקום לפני שראיתי את הנערות.משם לפינסקר 42 אחת ישראלית לא משהו ועוד אחת אווה נראית טוב אבל לא נכסתי,משם אלנבי 26 מסז 4 נשים,אחת בינהם הייתה אחת שנראית טוב ,משם לרב קוק 7 אחת מבוגרת רזה,ועוד פרחה שמנה,משם יונה הנביא 7 ,2 ישראליות אחת רזה עם מראה מעניין לא כל כך יפה,יותר אישיות,ועוד אחת בשם ג'ניפר אשכנזייה 1.75 אולי יותר בלונדינית שווה בדיקה,אבל לא בדקתי,בוגרשוב 12 במרתף סגור,בן יהודה 22 המסגים בקרקע היה לפני סגירה,דווקא יש שם 2 רוסיות מעניינות ,וראיתי גם מעסה סודנית לפי דעתי,לפי הלוק והיא דיברה בערבית.קרעתי את העיר ובסוף לא זיינתי.
[/QUOTE]

קישקשתא2012-01-18 23:04:13
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

איפה לין ???

25
לין המפורסמת חזרה לדירה ביצחק שדה לכל מי שתהה לאן נעלמה.
תזכרו שכבר נאמר שהיא גבר לשעבר.

ממה שהבנתי זה לא ממש חדש אבל לא ראיתי תזכורת פה לכך ואני יודע שיש פה המון ששאלו וחיפשו אותה בזמן הזה

איפה לין ???

28
הייתי איתה לפני שבועיים ביצחק שדה, עובדת פעמיים בשבוע לפי מה שאומרת.
מה שכן לגבי שהיא גבר לשעבר אני ממש בספק רק בגלל "סקירת" המקום שלא נראה לשנייה שהוא מנותח, מה שכן יש לה סוג של קטע עם מראות, יש לה מראה על המיטה שהיא לא מפסיקה להסתכל עלייה...סוג של סטייה לא מובנת אבל שיהיה.
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”