כ איפה לין ??? - דף 10 - סקס אדיר

איפה לין ???

93
סליחה על החפירה אבל לאור כל התגובות בפוסט חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא וזה מאוד מבלבל איך ניתן לדעת?!
למרות שנראה שהמצב הוא מבלבל מכיוון שאכן קיימת קוקסינלית בשם לין אבל הגובהה שלה 1.96 לעומת זאת לין מיצחק שדה די נמוכה אני משאר שהוגבה שלה הוא 1.70 אולי קצת יותר אולי נוצר פה בלבול וחלק מדברים על לין הקוקסינל וטוענים שהיא גבר וחלק מדברים על לין מיצחק שדה וטוענים שהיא אשה..
אם למישו יש תמונות מהעבר לגבי לין מיצחק שדה בלונדה מטר שבעים +- מקורה הוא מאשדוד או מכיר אותה ויכול לתת פרטים או הוכחות?!
ושאלה אחרונה האם יש סיכוי בכלל שביצחק שדה יעסיקו מישהי לאור העובדה שבכלל הייתה גבר בעבר???
קובי קובי

איפה לין ???

95
״
במקור פורסם על ידי Scorpio

הייתי שם לפני יומיים חיפשתי אותה אמרו לי שהיא מזמן עזבה. הייתה שם אחת סיגל ישראלית מילפית עם חזה סיליקון עשתה רושם טוב אבל פחדתי מנפילה אז לא נכנסתי איתה. מישהו היה איתה?

אז בהמשך לחברים שהזהירו שמא מדובר בסיגל מהירקון,

אצטרף ואוסיף שסיגל מהירקון המדוברת היתה שמה בחזיה מילוי עשוי סיליקון , וכשהייתה מגיע לחדר והיא היתה מורידה את החזיה ואת
מילוי היסיליקון תבין לבד מה רבה היתה הפתעתך....

״

מה אתה מבלבל במח סיגל מהירקון היה לה חזה ענק בלי שום חזיית מילוי מסיליקון. בתוך הציצי היה לה טונה סיליקון!!! חבל לרגע חשבתי שזו היאמר שגל2012-11-16 12:17:17

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”