כ ויקי מטרומפלדור 10. לפני 14 שנים - סקס אדיר

ויקי מטרומפלדור 10. לפני 14 שנים

1
כל פעם שאני רואה את התסרוקת שלה על איזו אשה רוסייה ברחוב, ליבי מחסיר פעימה.
בבקשה. אני מתחנן. תעזרו לי למצוא אותה. בכי

הסיפור שלי הוא על בחורה רוסייה בשם ויקי/ויקה/ויקטורייה, הייתה אז בת 21 - יפייפייה 1.70, גוף משגע ובריא(לא אנורקסית) שדיים אמיתיים ויפים, חוםדינית אבל עם בלונד פלטינה מהמם בצורת פטרייה, מאד אינטיליגנטית ומנומסת.
עבדה אצל דני מטרומפלדור 10 בתור פקידה, ואלי גם בתור אחת הבנות.
עבדה גם עם בדוויאית בשם ויויאן - נראית אפריקאית, יפה מאד גבוהה מאד ורזה -בדירה בגורדון או משהו קרוב מכיוון רחוב הירקון.

כל מי שיודע משהו עליה או על דירה שבה אני יכול להשיג את בעל הבית דני ולשאול מה עלה בגורלה...בבקשה, אני כותב את זה בדמעות.
היינו בזוגיות, גם אחרי שהבנתי שהיא זונה.
אני הייתי בן 17. היא נכנסה להריון ממני (ושנינו יודעים שהוא שלי, אם אתם שואלים) ליוויתי אותה לאורך כל ההריון. לקראת סוף ההריון נותק הקשר. היא ניסתה לי למצוא אותי. אני אותה. נעלמנו אחד לשניה.

3
אור, אם יש לך שם אמיתי של הבחורה, כל חוקר פרטי ישמח לנסות לאתר אותה.

חוקר פרטי יכול להשתמש במאגרי מידע כדוגמת מאגר המידע של משרד הפנים שדלף לרשת. אני כמובן לא מציע לך לחפש את זה או להשתמש בזה.
חפש חוקר שהיה בעבר במשטרה - בדרך כלל חבר במערכת יכול לבצע חיפוש בביקורת הגבולות לבדוק אם היא בכלל בארץ.

אם אין לך פרטים אמיתיים עליה - לא יודע מה לומר.

אגב התגובה מעלה בנוגע לתביעת האבהות נכונה ביותר.

חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

5
היא מסרה אותו לאימוץ...אז תביעת אבהות לא קשור, חוצמזה יש לי 3 משלי תודה רבה.
אני מנסה לאתר אנשים מהעבר שיודעים לבטא את שם המשפחה שלה. פאדיחות....
פניתי לחבר חוקר פרטי שלא יכל לעזור לי בגלל מחסור בפרטים, זו הסיבה שאני שואל אם מישהו מכיר את *דני* "הבעל בית" - טיפוס נחמד, גבוה מאד ומלא. אולי אמצא אצלו פרטים.

צעיר לנצח - אני לא חי בסרט, דווקא טיפוס מאד מיושב. אם היית מכיר את הבחורה או מבין את טיב הקשר שהיה לי איתה, לא היית מגיב כך. עוד לא פגשתי אשה בשיעור קומתה, ולא עובר יום שאני לא חושב עליה.

8
מסכים אם אחים שלו, יש דברים שצריך לשים בצד ולשכוח, הייתי יכול להבין אם היית רוצה להכיר את הילד שאתה חושב שהוא שלך אבל אתה עצמך אומר שהוא נמסר לאימוץ, אז מה המטרה? אותה ויקי?
יש דברים שכדאי להשאיר עלומים ולהמשיך הלאה.

מי שמאונן לא מזיין

10
אני מודה מאד לכולכם על הזמן שהשקעתם לחשוב ולהגיב כאן...אבל פספסתם לגמרי את הרעיון.
זה שרשור למציאת בחורה אובדת, לא פורום ייעוץ של ורדה רזיאל.
אני אדם בוגר ואחראי למעשיי. יש לי את הסיבות שלי למסע הזה. בסה"כ ביקשתי עזרה באיתור. אני לא אחיכם הקטן שצריך הכוונה במשהו. אני אדם עם תפיסת עולם ומערכת ערכים שונה משלכם.
אם מישהו יכול לעזור, אודה לו מאד.
אם אתם מתכוונים לשפוך כאן את הסרקזם שלכם ולנסות לקרר אותי מהחיפוש, אז טעיתם בכתובת.

אדון מנהל - אני מתנצל על הבוטות שלי, אבל מקווה שתקרא את תוכן דברי ותשאיר את השרשור הזה, בתקווה שמישהו יוכל לעזור.
שלח תגובה

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”