כ יש סיכוי למצוא בחורה שעזבה לפני 4 חודשים ? - סקס אדיר

יש סיכוי למצוא בחורה שעזבה לפני 4 חודשים ?

1
רובכם אולי מכירים את הסיפור שלי שהתאהבתי בנערת ליווי אבל זאת לא התאהבות לצערי היא נכנסה לי ללב ממש ממש חזק הייתי ועכשיו קצת פחות במצב נפשי לא טוב בגללה הלכתי כל יום למכון ליווי כדי לחפש איזשהו מידע עליה לצערי רק גרמתי להם עצבים ובסופו של דבר גם חירטטו לי שטויות שאני לא מאשים אותם...לצערי הייתה לי נערת ליווי שהסתבר שהיא הייתה חברה טובה שלה אבל הפלא והפלא גם היא נעלמה לה ועכשיו החיפושיים הם טנגו. אחת בשביל המצב רוח והשניה בשביל מידע.

אני יודע שאני נשמע לכם הזויטיפשתמיםילדון אבל זהו המצב הייתי בדיכאון קשה בגללה נהניתי להיות איתה ואפילו לא מהסקס אלא רק מהבחורה עצמה . גם אחרי 4 חודשים קשה לי להתגבר על המצב.

האם לדעתכם עוד יש איזשהו סיכוי שאני יכול למצוא בחורה כזו שכל מה שאני יודע עליה שהיא תושבת תל אביב ואת השם הבדויאמיתי שהיה לה...? האם לפנות "לסרסור (שהוא יותר כמו שומר ) ומצד אחד הוא גם מכיר אותי ולא בא לי לעצבן אותו..

מה אתם אומרים ? תודה רבה וגמר חתימה טובה...כל מי שיש לו מה להגיד כולל ביקורות אני אשמח מאוד לשמוע הכל אין לי שום בעיה.

תודה רבה.

2
שמע, אני לא אתן לך עצות בשקל בנוגע לרגשות שלך כלפי הבחורה, איך זה דופק לך את החיים ומה הסיכוי שיצא מזה משהו.

רק נקודה אחת למחשבה - אם הרגשות הדדיים, למה הבחורה לא מחפשת אותך? אני מניח שהיא יודעת עליך פרטים אמיתיים.

לשאלתך: בעולם בסקס המסחרי הכל עובד על כסף.
לך למנהל המכון, ספר לו על הבחורה שאתה מחפש ותגיד לו שאתה מוכן לשלם 100 דולר אם הוא משיג פרטי קשר אמיתיים שלה ואתה מדבר איתה בטלפון לידו.

אל תתן כסף מראש.

תביא בחשבון שאולי יחשוד שאתה סמוי, חוקר או סתם מסובב ויעיף אותך קיבינימט.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

5
יכול להיות שהוא יצא מזה, יכול להיות שיצא מצולק לכל החיים ויכול להיות שלא יצא מזה.
מה שבטוח שעזרה מיקצועית תהיה האלטרנטיבה הכי זולה.

וזה לא קשור לזה שמושא האובססיה שלו היא זונה או סתם בחורה שלא שמה עליו.

6
הסיבה היחידה שאני פותח כאן שרשורים על זה זה כי אני לא מרגיש בנוח לספר דברים כאלו לאף אחד שמכיר אותי ולחברים שסיפרתי כבר יצא מהחורים כי גם הם לא יכולים לעשות שום דבר ואני עם כל הכבוד לפסיכולוג לספר לו על חויות עם זונה ככה או אחרת זה עדיין לא באופי שלי ויש דברים שנשארים אצלך (או אצל החבר'ה).

אני לא אשקר ואומר שאני מתחיל להתרגל לעבודה שהיא לא שם יותר אבל עדיין זה צובט לי בלב.
אבל אם ניגש לעניין, קיים סיכוי בכלל למצוא ? בלי קשר "לאובססיה או אהבה"?

וכן אני בן 21 (למי שניחש)

ואין לי אובססיות לבחורות ברמה חולנית. זה נשמע לכם נורא כי פיתחתי אליה רגשות וזה נשמע אובססיבי.

אני לא בא לשגע אף אחד, זה הפורום היחיד שלא מכירים אותי בתכלס שאפשר לדבר על זה. אני רק צריך עצות, כי לפי הפורום של חיפוש אחר נערת עובדות אני לא שונה מהרבה, אולי ברגש.

9
אני לא מחפש צרות. אני רק מחפש לראות אותה ולהיות שמח. לא רוצה סקס, גם לא רוצה אהבה וזוגיות איתה כי אני בנאדם עם שכל פחות או יותר. אז כן הלב שלי שבור...אבל אחרי 4 חודשים זה השתפר פלאים.

אני גם מחפש אותה כי אף אחת בעיר שלי לא מעניינת בסקס...או מכוערות או בכלל בנות באמת כוסיות אך ורק עם מסאז'..
והיא הייתה באמצע, יפה מאוד, נחמדה, לא כוסית (כשהשמינה), שירותית...

כמובן שאני מדבר איתכם על פגישות איתה בערך כ-5-6 פעמים סקס ושאר הפעמים ביקורים סתם לשלום .

תומך בחיפה אני יכול לדבר עם השומר זה לא בעיה הוא כבר מכיר אותי והכל אני לא פוחד אין שום דבר לפחד אבל נראה לי שלשחד אותו זה יותר גרוע.

אני לא אשקר אני כבר לא כל כך אובססיבי לזה...אבל זה עדיין יהיה נחמד למצוא אותה ולספר לה את כל הסיפור הזה. איך אומרים סגירת מעגל שאחריה בטוח אני אשכח ממנה.

10
אז ככה, הייתי היום באיזור, הגיעה בחורה מאוד חמודה, שיגעתי לה תשכל קצת איכשהו הגענו לבחורה המדוברת ונאמר לי גם מהבחורה הזאת שהיא שמעה שהיא התחתנה ויש לה בעל והיא כבר לא עובדת בתחום ואני איחלתי לה שתהיה מאושרת ושאם תראה אותה שתמסור ד"ש מגבר השוקולדים (סתם :P)
אני מרגיש הקלה מסויימת.
איך אמרה לי " הבחורה הזו באמת הייתה מיתוס".
אין מה לעשות נמשיך הלאה, תודה לכל חברי הפורום !!!
שלח תגובה

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”