כ למען הנוסטלגיה - לולה - סקס אדיר

למען הנוסטלגיה - לולה

3
[QUOTE=פטישחשמלי]
[QUOTE=ohevyam]שלום חברים,

אני הולך להסגיר את הוותק שלי בשאלה הזו, אבל נתקפתי פרץ של נוסטלגיה ורציתי לשאול מי יודע מה קרה עם לולה שעבדה ברחוב ארלוזורוב 110, אח״כ באופן פרטי בא.ד. גורדון?

[/QUOTE]

תשמע אתה ממש האיש והאגדה !
רשום משנת 2009 עם 2 הודעות שאחת מהן שאלה ...
פששש... ממש אגדה מוחא כפייה
[/QUOTE]

WOW

כפיים ממני רק על זה שאתה זוכר את הסיסמא להתחברות...

למען הנוסטלגיה - לולה

5
ואוו, באמת לא שמתי לב איך הזמן עובר. אני מניח שהסיבה שלא כתבתי בפורום היא שאני איש של זונה אחת. פעם זו היתה לולה, אחרי זה רומן ארוך עם מישהי שאי אפשר להגדיר אותה כזונה, ובתקופה האחרונה עוד מישהי קבועה. אולי באמת אשתף אתכם בדיווח על הבחורה הנוכחית שלי. תכל׳ס גם את לולה האגדית (שאף אחד פה לא זוכר) הכרתי דרך פורום דומה לזה שנקרא בזמנו ISS.

בכל אופן, לגבי לולה אני מבין שהיא נעלמה לנצח.

למען הנוסטלגיה - לולה

6
אוהב-ים, בתור מי שהיה פוקד את הדירה כל פעם שנצברו לי יותר מ 200 ש"ח ביד. אני יכול להבטיח לך שהמקום סגור יותר מ 3 שנים. אני בהחלט זוכר את לולה הגבוהה בעלת המראה הגותי ואלכס גם היא גבוהה ומנומשת על כל הגוף עם פטמות ונטיל.
לידיעתך יש לולה בשדה"צ 38ב שהיא גם גבוהה וגם עם שיער שחור חלק. אבל ממש לא אותה גברת ולא אותה חוויה.
לגבי המגיבים - תרגעו, בדיוק בשביל שאלות כאלה יש מדור חיפוש נערות אובדות. תפסיקו כבר עם ההשתלחויות האלה. קולומבו היה אפשר לצפות שאתה בתפקידך תמנע התנהגות מסוג זה ולא תצטרף לחבורה

DAN

למען הנוסטלגיה - לולה

7
קולמבו היקר, אתה מעלה בי נשכחות עם קבוצת ה-ISS
שניהל בחור שכינויו היה טוריד רון. מעניין אם הוא חבר בפורום.
זה היה בימים של תור הזהב (ולחלק מהבנות - אנו יודעים בדיעבד- תור הגיהנום)
היו שם כמה מהדיווחים הבלתי נשכחים, כמו גם הבנות הבלת נשכחות שהסתובבו פה ובעלויות שוות לכל נפש
לא היה צורך בפרטיות כי גם במכונים היו מדהימות שנתנו חצי שעה ולא תקתקו. הבחורות היו כאלה כוסיות שאפילו ההמתנה תוך הסתכלות בהן היתה מהנה.
אני, אגב, חשבתי שאתה מתכוון ל-לולה שאיתה היה הגאנגבאנג שהתארגן פה לפני שנים

למען הנוסטלגיה - לולה

9
האמת שהייתי בזמנו כמה פעמים בארלוזורוב 110, ואף פעם לא ממש יצאתי מגדרי...
גם לא זוכר מישהי ספציפית משם שהשאירה איזה "וואו"...

בכל כך הרבה שנים, עברתי כל כך הרבה זונות ולא זכור לי שהיה שם משהו מיוחד.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”