כ געגועיי ליוליה - סקס אדיר

געגועיי ליוליה

1
שלום חברים,

יוליה מבחינתי הייתה המוצלחת מבין הבנות הפרטיות שעבדו בעשור האחרון. עבורי היא הייתה יותר מאנג'לינה האגדית, הרבה יותר מנופר שפרשה באותה השנה ומעוד כמה כוכבות פרטיות שהיו בשנים האלה.

היה כאן דיווח על יוליה בשנת 2010 שכבר ירד עם השנים משום מה. בחורה בלונדינית (רוסיה), עסיסית וסקסית מאוד עם חזה גדול. בחורה מאוד שירותית (למרות שהיו כאלה שדיווחו עליה שהייתה קרה). פנים ועיניים יפהפיות.

אירחה בבר כוכבא, בן יהודה (תקופה ארוכה), אחד העם ולסירוגין גם ברחוב השופטים.
הייתי בקשר עם יוליה במשך 5 וחצי שנים, שכללו אינספור מפגשים מאוד כיפיים ואישיים.
אני לא יודע למי יצא לפגוש אותה, אבל מי שכן, יידע במי מדובר לפי הפירוט של הדירות שציינתי.

יוליה עזבה לפני קצת יותר משנה ועזבה את התחום. היא השאירה לי מספר של חברה שלה (העבירה את הלקוחות שלה אליה),
וקצת זמן אחרי שנעלמה, נהרס לי המכשיר ואיתו המספר של החברה שלה (שלא הספקתי לגבות).
באותה תקופה, החברה אירחה ברחוב אחד העם.

אני מניח שיוליה עזבה לתמיד, כך שאני בספק אם מישהו יודע על החזרה שלה.
אבל יש סיכוי שמישהו יודע / מכיר את השותפה/חברה של יוליה שמארחת ברחוב אחד העם (תל אביב) ויכול לעזור לי לאתר אותה?

אני אודה מקרב לב לאותו צדיק.

געגועיי ליוליה

4
כן, ב- 2011 היא אירחה באחד העם וחזרה לשם לתקופה קצרה ב- 2015, מיד לפני פרישתה...
הייתי מבקר אותה די הרבה.

ואתה צודק אוליגופול, היה לה גוף פצצה. אצלי עסיסית מתקשר עם פצצה סקסית.... אבל זה רק אצלי כנראה (:

געגועיי ליוליה

7
מצטער על ההקפצה.... עברה שנה,
יש סיכוי שמישהו מכיר את השותפה שחלקה עם יוליה את אותה דירה ? (הן היו בשעות שונות לסירוגין)
- לגבי יוליה אין לי תקוות שהיא חזרה, אבל אולי אצליח להגיע לשותפה שלה.
שלח תגובה

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”