כ לאן נעלמה קארין החתולה ? - דף 11 - סקס אדיר

לאן נעלמה קארין החתולה ?

105
[QUOTE=tomerxr12] היא לא עזבה לשנתיים... היא פשוט עברה לפורמט אחר ומפרסמת באתרים רוסיים
היתה מקבלת עד לפני כמה חודשים באזור רוטשילד וחזרה מחופשה של כמה חודשים לפני כחודש

היא מקבלת בדירה פרטית במרכז הרצליה

מקווה שלא תבהל מכמות הביקוש....- אבל מי שמכיר אותה יודע שהיא חיית סקס ולא מפחידים אותה בקלות :)

תהנו!!

הטלפון שלה 050-2846831
[/QUOTE]
תודה רבה על השיתוף :) רק בשבילה שווה באמת לנסוע מתל אביב להרצליה באוטובוס אצבע למעלה
eliaho2013-06-04 00:37:09

לאן נעלמה קארין החתולה ?

106
אליהו או כל חבר אחר שהצליח לקבל מענה טלפוני מוזמן לעדכן.
הביקור האחרון שלי היה בר״ג ליד התחנת דלק ואחרי שהתמכרתי אליה והביקורים הפכו לתכופים יותר ויותר נעלמו עקבותיה.
הקפצת בשירשור הזה הדליקה מחדש את הרצון לביקור אבל ללא הצלחה פשוט לא עונים שם :-(
מהר מהר לפני שייגמר...

לאן נעלמה קארין החתולה ?

107
חברים נפלנו קורבן לפעולת שיווק מהסוג החלש ביותר...קודם אמרו שהיא בהרצליה...אחר כך אמרו שהיא ברמת גן בהרצל כדי לעורר עניין...עכשיו היא עברה לעבוד בדירה לבד לפי מה שהפקידה אומרת...054-6552323 זה המספר שמסרה לי הפקידה בדיזינגוף וכבר יש מודעות עם השם "יאנה" והמספר הזה...

מישהו פשוט רצה לעורר עליה הרבה רעש על מנת לייצר לה עבודה...לכו תסבירו שגם בלי כל הרעש היא אחת המומלצות בתחום והיינו רצים גם ככה....

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7149
UMA2013-06-04 15:42:48

לאן נעלמה קארין החתולה ?

108

מחפש מציאות, נראה לי ששתית משהו לא טוב....
איפה אמרו רמת-גן, איפה אמרו פקידה, איפה אמרו דיזינגוף, מאיפה הוצאת את המספר שרשמת....

יחד עם זאת, לאחר שתומר כתב את זה:

[QUOTE=tomerxr12] היא מקבלת בדירה פרטית במרכז הרצליה
.....
תהנו!!
הטלפון שלה 050-2846831
[/QUOTE]

ניסו כמה חברים להתקשר ולא קבלו מענה. מאחר ועושה רושם ש tomerxr12 היה. צריך לשאול אותו.

המגביה עוף - ירחיק ראות

לאן נעלמה קארין החתולה ?

109
חבר יקר למזלי אני שותה רק מיים...צפה בשרשור של אלכס ואמילי במדור עיסוי ותבין ש״יאנה״ זאת בעצם קארין וחברים מדווחים שהיא עבדה שם עד אתמול-שלשום...מאתמול היא לא שם והפקידה אומרת שעברה לעבוד בדירה עצמאית ומוסרת את המספר:054-6552323.
לטענתה ממחר יאנה(קארין) תהיה זמינה....אז כמו שאמרתי מישהו פשוט שיווק אותה ודאג לעשות עניין...בכל מקרה אחת הבנות הכי מומלצות בעיניי נותנת תמורה מלאה לכסף וגם המחיר סביר מאוד יחסית לנעשה בשוק.

לאן נעלמה קארין החתולה ?

110
התקשרתי ב מוצ"ש, כאשר שאלתי את הפקידה,מי הבחורות של משמרת ערב,בהרצל אמרה לי יאנה ואמלי

שיער שחור חלק עיניים ירוקות(צבעה מגוונים לשחור?)

ובדיזנגוף,קורל וליאן

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”