כ מחפש את נערת מכון הסקס הנחמדה הלן\אלן מריבל - דף 3 - סקס אדיר

מחפש את נערת מכון הסקס הנחמדה הלן\אלן מריבל

28
אחינו היקר, אתה ממשיך לחפש בעצמך?
מה שנקרא "אם אין אני לי מי לי" אחרת על מי יש לסמוך..

לפרוטוקול, הבחורה המועדפת עליי - ז'אנה (העליה 56), נעלמה ללא שוב
אבל המשכתי לחפש ומצאתי אלטרנטיבות לא פחות טובות אם כי לז'אנה תמיד תשאר פינה בליבי.

האחרונה למות תהי התקוה, אולם בינתיים נשמח לקרוא דיווחים על האלטרנטיבות שלך.

יום טוב.

29
לחפש?
אני אפילו לא יודע איך להתחיל.
מה יש מודיעין כזה של בחורות עובדות ואני לא יודע עליו?
מה שקרה איתה זה שהיא עבדה פעם בריבל(משם לפחות אני מכיר אותה)
ויום אחד אמרו שהיא יוצאת לחופשה והיא אמורה לחזור.. ומאז היא לא חזרה.

איך אפשר להתחיל לחפש מהנתונים האלה?

30
אז מה שאתה אומר לנו זה שמאז שאמרו לך כך, אתה התיישבתה מאחורי המחשב והתחלת להשאיר הודעות שוב ושוב בשירשור שלך...

אפשרויות חיפוש:
1. לך לריבל, תדבר עם הבנות שעובדות שם היום ותשאל אותן האם הן יודעות לאן היא הלכה. תציע להן כסף אם צריך. (חבל שלא עשית את זה לפני)
2. תכין לך רשימה של כל המקומות שבהם המחיר זהה לזה שבה היא עבדה ומעלה (הרי לא הגיוני שהיא תלך לעבוד בפחות) ותתקשר אליהם אחד אחד. ואל תתקשר רק פעם אחת לכל מקום. תתקשר גם יום אחרי. תתקשר גם במשמרת ערב- יכול להיות שפקידה אחרת כן יודעת.
3. תרחיב את החיפוש למדור של הפרטיות- הרבה בחורות מתחילות בתיקתוקיה ואז הן עוברות להיות פרטיות.
4. ליווי- תכין רשימה של "סוכנויות ליוי" ותרים אליהם טלפון ופשוט תסביר את מי אתה מחפש.
5. אם לא עזר לך חיפושים טלפוניים- לך למקומות האלה בעצמך. תבקש לראות את כל הבנות.

קח בחשבון שהן מחליפות שמות לפעמים. תתמקד בסימנים מזהים כשאתה מתאר אותה. אל תיקח ללב אם פקידות טורקות לך את הטלפון בפרצוף- חלקן ממש מגעילות. אתה צריך לעשות הרבה עבודת רגליים- "low-tech".

למה אנחנו מבינים את זה ואתה לא? הרי לא צריך להיות גאון בשביל זה- רק להשקיע מאמץ.

נקווה שאתה לא פשוט- עצלן מידיי....

Zayan Lavan2010-4-21 3:20:55
שלח תגובה

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”