כ לאן נעלמה קארין החתולה ? - דף 7 - סקס אדיר

לאן נעלמה קארין החתולה ?

61
[QUOTE=סופר לה טיב]יופי של דווח - במיוחד למי שזו ההודעה הראשונה שלו כאן.

רבים וותיקים טובים (ופחות טובים) יכולים ללמוד מפעם ראשונה שכזו. מוחא כפייה [/QUOTE]

ידידי סופרלהטיב צודק כמו תמיד: דיווח מעולה
ומה שמדהים אותי שרק בדיווח הזה התגלה פרט כול כך חשוב שקארין מסכימה לספנקינג!

איך יכול להיות שאף אחד לפניו לא ידעה?

כאוהד נלהב של םפנקינג הדדי אני אמהר לישם את המידעה

לאן נעלמה קארין החתולה ?

62
תודה על הברכות.
קארין אכן אוהבת ספנקינג עדין (חזק לא ניסיתי - זה קצת מפחיד אותי... וכנראה נובע מכך שזה בניגוד למוסכמות החברתיות בהן גדלתי)
מריחה מצויין ואף מתקלחת בין מספר ראשון לשני.

הייתי אצלה פעם נוספת, ואכן נהנתי בשנית.

אני חושב שהייתי הראשון באותו יום מכיוון שהגעתי בסביבות 11:00 והיא קיבלה את פני במכנסי גינס צמודים וחולצה שחורה מנומרת עם בליטות זקורות של חזה הסיליקון -- ממש מחרמן עם הבגדים. התחבקנו התנשקנו ונגשתי להתקלח (הגעתי לאחר אימון ריצהכושר מפרך)
פעם ראשונה משחק מקדים ארוך ומהנה של חיבוקים, נשיקות רטובות, אצבעות, ומציצה ארוכה וחשופה, כשסיומה הלוהט (בהסכמתה) בפה. אך תענוג עילאי! שכבתי על המיטה מספר דקות להרגע בזמן שהיא נכנסה למקלחון להתקלח וכנראה גם לשטוף את פיה.

חזרה מיד לאחר המקלחת הקצרה, נשכבה מולי על הצד בסגנון 69 והחלה לעסות את שרירי הרגלים הכואבים שלי (אימון מפרך, אמרתי?). כמובן שהתנוחה והמס'ג (אומנם לא מקצועי אך מכל הלב) עוררו אותי והתחלנו את הסיבוב השני והארוך...

חיבוקים והתמזמזות חזקה ואצבעותיי בין רגלייה, רטיבות חבל על הזמן!, זה עוד יותר מגרה. היא מגרה את אברי ואני את אברה. כנראה שהיא רצתה שאכנס, לכן מצצה אותו במשך כמה שניות והלבישה עליו קנדום. התיישבה עליו באופן טבעי כשאני על הגב, לאחר כדקה עברנו לדוגי (אני חושב שאו שהיא "מתה" על התנוחה או שיש סיבה אחרת שאיני מודע לה). אבל ותמיד יש אבל, מה לעשות סיבוב שני קשה יותר ועם "צאוורון הגולף" שהולבש זה נהיה מאכני ולא הצלחתי לגמור.

קארין תרוצה ולא מוותרת החלה בסדרת מציצות ארוכה ארוכה ומושקעת, עם גירוי ערמונית קל, תענוג צרוף. אני אוסף את שערה בזמן המציצה מביט ומרגיש כמו שחקן פורנו. לבסוף, אני חושב לאחר 10-15 דקות הפסקתי אותה. הפעם לא הצלחתי לבוא על פורקני. אבל הייתי מאוד מרוצה, ממש GFE. קמתי להתקלח התלבשתי, שילמתי + טיפ. ממש חמודה,טובה וחכמה.

כשליוותה אתי החוצה, לאחר שווידאה שהמסדרון הפנימי ריק, הגיע משהו, אז היא הכניסה אותי למעין חדר המתנה. די משעשע, הייתה שם טלווזיה ישנה ששודר בה פרק של ה- SIMPSONS. שמעתי את קולו של הגבר שהגיע, נשמע מבויישמבולבל מעט. קארין לקחה אותו לחדרה ובאה ללוות ולהיפרד ממני. יצאתי מחוייך,שמח וטוב לב! ושמתי פעמיי למקום הבא...

אגב, חרגנו ממסגרת הזמן. וואלה מחרמן אותי כל הסיפור עצם כתיבת הדיווח.

LIONHEART

לאן נעלמה קארין החתולה ?

64
GFE - Girl Friend experience

משמע - הבילוי נותן הרגשה שאתה עם חברהיזיזה "שממש" יש לה רגשות כלפיך ולכן היא מתנשקת צרפתיות ובעצם מרשה כמעט הכל.

אפרופו, תודה על המחמאות אבל אינני חושב שאני פרוזאי, אבל שמח שנהנת לקרוא והכי חשוב שעזרתי לך כמו שנעזרתי בדיווחיי אחרים וטובים בפורום זה.

LionHeart

לאן נעלמה קארין החתולה ?

65
דיווח ראשון שלי !!!
טוב אז הייתי אצל קארין היום , בחורה מקסימה !!
הגעתי לבן יהודה 18 ומשם הפנו אותי לכתובת..
נכנסתי לחדר קטן לחכות לקארין.. הגיע בחורה ממוצא רוסי מאוד יפה !!! שאלה אם אני באתי לקרין ... זאת היתה קארין.. שאלה אם אני רוצה מקלחת.. אמרתי ברור.
הלחתי להתקלח ... אחרי 4 דקות היא נכנסה לחדר הביאה לי מגבת.. התנגבתי והיא אמרה לי לבוא אליה... באתי אליה... היא הורידה לי את המגבת עוד שאני בעמידה והתחילה למצוצ לי כשהיא על המיטה ואני עומד מצצה משהו כמו 3 דקות מלאות .. אחרי זה אמרה לי לבוא למיטה...
התחילה ללקק לי את הגוף ... ואז הגיע לפה ודחפה את הלשון שלה אל הפה שלי .. נתנה לי את האמא של הנשיקות הצרפתיות..
לאחר מכן ירדה לי משהו כמו אולי 10 דקות מלאות ...
באיזו שהוא שלב שאלתי אותה אם אפשר 69 ... היא אמרה ברוור .. ומיד נהפך ...
מה אני יגיד לכם... זה היה תענוג !!! פשוט מדהימה !! ועם טעם מדהים יש לה...
אחרי זה עוד הפעם התנשקה איתי צרפתית וככה חוזר חלילה עד שבשלב מסויים שאלה אם אני רוצה להכנס אליה מאחורה כמו כלב... אמרתי ברור שכן..
עשינו את זה בדוגי ...
לצערי לא כל כך הלך לי עם הדוגי , וגם בדיוק היינו ב30 דקות שלנו ...
אז היא אמרה לזאתי שדפקה בדלת עוד 10 דקות .. הוציאה אותי מהדוגי
ועשתה לי ביד תוך כדי שהיא יורקת עליו ... כמו בסרטי פורנו !!!
ככה עד שהשפרצתי אליה...
שאלה אם אני רוצה להישאר לשעה בתוספת של עוד 250 שקלים .. (זאת אומרת 500 סך הכל ..) אמרתי לה שפעם הבאה !!!
אמרה שאני תמיד מוזמן אליה...בסוף שחכתי שאני גם צריך לשלם לה
נתתי לה טיפ מאוד אדיב (טוב נו היא הכי טובה שהייתי אצלה בכלל...)
והלכתי לדלת.. בדלת כניסה נתנה לי נשיקה צרפתית כזאתי שאני לא ישכח לחזור..
וזהו הלכתי

איך היא מתוך 10 ?
לא יודע.. לפי דעתי 10 ...

זאת הביקורת הראשונה שלי .. היא בסדר ?
תעשו מה שמרגיש טוב בחיים, כל השאר באמת שטויות ...

לאן נעלמה קארין החתולה ?

67
למרות שאני מסכים עם אצטגין ורימינג שהגבינה זזה מדרום תל אביב,
הסיבה שרציתי לבקר את קארין - בתיאורי שירות ואופי שלה שנראים לי מאוד מפתים.

היום מסיבות אישיות (הבחורה דרום תל אביבית שלי חולה) הרגשתי שיש סיכוי רב שאני אעשה זה.

בררתי בבוקר שהיא עובדת, בדרך לתל אביב קבעתי שעה מראש את מועד הביקור.

כמו שסיכמנו ב15.15 התקשרתי.

ענו לי - קארין או פקידה שקארין עסוקה עוד רבע שעה.

התקשרתי עוד רבע שעה - הלקוח מתקלח בעוד כמה דקות יסבירו לי איך להגיע לדירה.

המקלחת התארכה ואני התקשרתי שוב.

הלקוח כבר יוצא.

ובאמת בעוד כמה דקות, התקשרו אלי והובילו עד הדלת.

ועוד פעם עיקוב. סוף סוף הדלת נפתחת ובחורה סתמית לגמרה ובטח לא קארין שואלת אותי האם אני רוצה פרטים.

עניתי שאני רוצה קארין ולא אחרת.

"קארין עסוקה עוד רבע שעה".

אני מראש הכנתי חלופה - סופיה מבן יהודה, אז הסתובבתי ונסעתי.

לזכותן הן התקשרו באמת בעוד רבע שעה אבל כבר הייתי עם אישה אחרת.

אני מתאר לי עצמי שלא ניסו לסדר אותי, הייתה אי הבנה שענתה לי בחורה אחרת ובגלל שחשבתי שרק קארין נמצאת (הרי כותבים - פרטית) לא בררתי האם אני עדיין מדבר איתה.

אבל זאת דירה לכמה בנות, אומנם דירה טובה לא מגעילה כמו בדרום תל אביב, אבל לא פרטית.

לי זה לא מפריע רק לתשומת לבכם.

ערבה אנושית2010-12-08 10:09:18

לאן נעלמה קארין החתולה ?

68
בצוק העתים והממונים, נבצר ממני לממש את תחביבי, אלא על בנות מוכרות לעייפה בדרום העיר.
אבל, הדיווחים על קארין הדליקו אותי ולכן הלכתי על זה.

הבחורה אכן קצת טרלולה אבל טרלולה חמוד ולא מזיק. אתה חתול, אתה קוקוריקו אבל בחביבות.

הפנים לא משהו וחזה הסיליקון לא עושה לי את זה אבל בסה"כ מראה עלא-כיפק כולל ציפורנים ארוכות וצבועות שמאוד עושות לי את זהן

נחמדה, משעשעת, זורמת

מוצצת מצויין בלי- גרון עמוק, זיון פה

קוס נקי מגולח וטעים. (שפתיים בשרניות)

אוהבת לקבל בראש . אני אוהב לתת

ודוגי איתה הוא מראה מעולה. יש לה טליה צרה וישבן מרשים

משנה תנוחות, מתנשקת, לא לוחצת בזמן.

בקיצור, כדברי מבקר המסעדות של הארץ- "לשם עוד אחזור"

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”