אני חדש פה בפורום ,אבל שועל ותיק במכוני הליווי והעיסוי בת'א והמרכז.
התחלתי את מסעותי המיניים בבורסה בר'ג(טרופיקנה והסביבה למי שזכור לו) אי שם ב98'
ועם השנים יצא לי לבקר כמעט בכל דירת ליווי או מסאז תל אביבית.
מאז ועד היום הכרתי מספר בלתי נתפס של נערות ליווי,מעסות ועוד...,אני זוכר כל אחת ואחת מהן, והחוויה איתה לטוב ולרע!!!
בלב שלם, וזין מתוח(כבר לא מי יודע מה) אני יכול להגיד שמכל הבחורות, (אבל מכולן!!!) הבחורה שהחוויה המינית איתה היתה
הטובה ביותר(בשבילי טובה זה איך שהבחורה ניראית, האופי שלה-התנהגות במיטה ולא במיטה, הכימיה שלך איתה, וכסף כמובן)
היא- כריסטינה ,נערת ליווי רוסיה שהיה לי המזל להכיר ולבקר אותה כמה פעמים בדירה בת'א ברחוב הירקון 56 ב20032004.
המפגש איתה כל פעם גרם לזין שלי לעמוד איך שהייתי נפגש איתה עוד בקבלה!.פצצת עולם!! גוף קומפקטי מוצק אבל לא רזה מידי,ציצים טבעיים גדולים ביחס לגופה הקטן עם פיטמות גדולות וזקורות,תחת לא גדול מידי,עגול,טיפה בולט-מושלם. כוס 'פס' מגולח'שפם היטלר',ובפנים היא היתה שיא הסקסיות,אף קטן,עגיל בלשון,עיניים גדולות שובביות,ושיער בלונד עם ראסטות!!שלאחר מכן קיצרה וצבעה לחום.זכור לי מקרה אחד שנכנסתי איתה לחדר(200 שקל עברו מהיד שלי לשלה), אני יוצא מהמקלחת,תוך כדי שאני מדבר בנייד עם חבר ,היא מצמידה את השד שלה לפה שלי חזק ולא נותנת לי לנשום ולהמשיך לדבר איתו, (שמעתי אותו מקלל כוסאמעק),עומדת אחרי זה על המיטה,אני עומד על הריצפה עם הגב אליה"תפוס אותי" אומרת והופ אנחנו ב69 בעמידה,מחזיק אותה באגן,מלקק לה את התות,ומוצצת לי.ועכשיו לעיקר!!! נשכבים על המיטה,היא מעלי,מתקרבת אל התחת שלי ואומרת"תרים אותו",פותחת לי אותו עם הידיים שלה ונותנת לי קריצה..מלכת הרימינג בפעולה,ותוך כדי מביאה לי ביד.אני בעננים.אחה'כ אומר לה משהו מעצבן בכוונה,היא מכה אותי בפנים עם הציצים והולך איתה מכות רסלינג עד שאני לא מחזיק מעמד ומתחיל לזיין לה את הפה,תוך כדי זה היא שואלת"מאיפה הזין הזה?"ואני עונה "קניתי אותו בפתח תקוה" בסוף מקבלת וואחד השפרצה לתוך הפה, ובולעת הכל!!! כל מפגש איתה היה כזה, עם גיוונים פה ושם, עד שהיא עזבה, וחרב עולמי.. שמעתי אחרי זה שעברה לפרטי ולא הצלחתי לאתר אותה.
למה אני מספר לכם אתזה? כי מאז לא נתקלתי בבחורה יותר 'שווה' ממנה. לא הייתה,ולצערי, נראה לי שלא תהיה, בטח שלא בשוק הליווי של היום...
הבקשה שלי לקוראים, אם מישהו יודע עליה כל דבר(אבל כל דבר),אני יותר מאשמח להתעדכן מה קורה איתה...
תודה מראש, שלכם , בנבנישתי הותיק.