כ קוקסינלית - החדירה הראשונה שלי - סקס אדיר

קוקסינלית - החדירה הראשונה שלי

1
היי חבר'ס,

אז אחרי הטלת הפצצה על המפגש הראשון שלי עם קוקסינלית...(ולאחר שקצת משעמם פה) החלטתי לעלות דיווח על הפעם הראשונה
שהזדיינתי וזויינתי עם קוקסינלית.

לאחר שהבנתי מה זה זין, הסקרנות גברה בי בצורה מטורפת, מעבר לכך שצפיתי נון-סטופ בפורנו עם קוקסינליות, לאחר שיחות ושגעון
באטרף...אמרתי זהו, זה חייב לקרות!
הכרתי כמה באטרף, והתיידדתי עם אחת חמודה (שלא עבדה מעולם בזנות/שירות), למען האמת אני לא זוכר את שמה, היא הייתה קצת מלאה, חזה סיליקון רך ונעים, מעט שחומה, גבוהה (1.70 ככה), היא הייתה עובדת כמזכירה אצל קבלן, היה לה טוסטוס (אשמח אם מישהו זוכר או מזהה אותה) היא הייתה נחמדה ולא סנובית, זורמת עם ראש כייפי כזה.
לאחר כמה שיחות והתכתבויות איתה, קבענו בלילה לאחרי מסיבה ובאיזה חמישי ב4 בבוקר חזרתי הפוך מהתחת, שתוי וחרמן בטירוף, שוחחנו ואז היא הגיעה ב5 בבוקר ככה, אור הבוקר עולה, עשינו כוסית ועישנו סיגריה במרפסת ודברנו על הערב שבילינו בו, לאחר מכן עברנו לסלון, התחלנו ללטף אחד את השני, להתנשק, היה מתח מיני באוויר ולא היה ברור מי מתחיל להתניע את העסק!
אציין כי עדיין קצת חששתי ו'רעדתי' כנראה מהתרגשות...ואז היא התנפלה עליי, התחלנו להתנשק בטירוף, עמד לי הזין כמו טיל!
היא הפשיטה אותי בעדינות ונתנה לי מציצה של החיים, ליטפה את התחת ואת החור בעדינות שגרמה לי עוד שנייה לגמור!
היא שכבה על הספה, הפשטתי אותה, עמד לה הזין בטירוף, היה לה זין קטן, אולי 13 ס"מ, מצצתי לה כמה דק' (לא נהניתי כי הוא היה באמת קטן) ואז היא התחננה שאזיין אותה, הרמתי לה את הרגליים, מרחתי מעט ג'ל סיכוך, וזיינתי אותה בכול הכוח שיכולתי,
החלפנו לתנוחת דוגי, וגם בעמידה....התרגשתי ונהניתי כ"כ שאחרי חצי שעה השפרצתי לה על התחת.
היא הייתה כ"כ חרמנית שביקשתי ממנה שתזיין אותי, בקשתי שתהיה עדינה כי זו פעם ראשונה וכו'..
היא מרחה מעט ג'ל, החדירה קצת אצבע כדי לרכך את הפתיחה..ואז התחילה לזיין אותי בתנוחה המיסיונרית,
והתחילה לזיין אותי במהירות, נהניתי כ"כ שעמד לי הזין שוב בטירוף, היא שפשפה לי את הזין תוך כדי שהיא מזיינת אותי!
זה הייתה חוויה של החיים, למזלי היה לה זין קטן ויכולתי להינות ולא לחוש בכאב...
אחרי 20 דק' שהיא מפרקת אותי...היא השפריצה עליי, ותוך כדי גמרתי לה בידיים...אחחח זה היה נ ד י ר !
אח"כ עוד שכבנו על הספה קצת והיה מגע נעים ונשיקות...מה שגרם לי לדפוק ביד אח"כ שוב!
קחו בחשבון שזו פעם ראשונה, הסקרנות הלחץ וההתרגשות זה משהו שאי אפשר לתאר בכתב
אני אוהב להיות עם קוקסינליות על אף שיש לי בת זוג...קשה לי להסביר את המשיכה!

אציין כי שמנו שניינו גומי, היא הייתה נקייה והריחה טוב...מחקתי את המס' שלה מ"הלחץ שאחרי" ניסיתי לתפוס אותה באטרף אך היא נעלמה ולא שמעתי ממנה אז, אולי מישהו מזהה..

אם נהניתם-ספרו לחברייכם
אם לא....ספרו את שלכם :)
.
מקווה שנהניתם מבטיח להעביר עוד חוויות,
שיהיה לנו אמצ"ש נעים :-)

חובב מין2013-07-16 16:11:39
חזרתי ובגדול !!!

5
הכול אפשרי בחיים.
תלוי בגישה שלך, במי שאתה כשגם מראה יכול להשפיע.
אל תתייאש!
בהצלחה!

[QUOTE=כוס כוס]באמת לא מובנת המשיכה שיש לאחדים כולל אני לבחורות עם ז.

היום לדעתי אין אפשרות למצוא בחורה כזו ללא תשלום ולכן מזמן מזמן לא הייתי עם כז.
[/QUOTE]

UMA2013-07-18 21:38:42
חזרתי ובגדול !!!

6
אני רואה באופן קבוע קוקסינלית ברחוב יצחק שדה תל אביב על קטנוע היא עושה סידורים בבנק וקונה ב AM.PM
היא גם מתאימה לתיאור שלך...

יש מצב שהאיזור מתאים לה?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”