כ לפסיבים מבנינו - סקס אדיר

לפסיבים מבנינו

4
אפשרות ראשונה - חוקן חד פעמי, עולה בערך 30 שקל בבית מרקחת. יש גם יותר יקרים לשימוש חוזר. לא ניסיתי, לא יודע להגיד על זה כלום, אבל זה ידוע בתור מנקה מספר אחד.
אפשרות שנייה - אני לא כזה בעל ניסיון בפסיביות, אבל יצא לי להתנסות, לשמחתי. מה שעשיתי לפני כן לא בשביל להתנקות אלא בשביל להכין את עצמי שלא יכאב לי, דחפתי דילדו לזמן ממושך. בהתחלה זה יוצא עם לכלוך עליו בקצה, אתה מוציא, מנקה, ודוחף שוב. אחרי כמה זמן כבר לא תראה לכלוך.
הייתי עם בחורה, לא היתה שום בעיה של לכלוך או ריח.
עצה נוספת שאני יכול לתת לך זה לא לאכול כמה וכמה שעות לפני כן, ואם אתה יכול להתרוקן בשירותים אז רצוי. ככל שיהיה לך שם פחות עומס על המעיים ופחות "תוצרת" בישבן, ככה יהיה לך יותר קל לנקות, וגם מבחינת הסקס זה יהיה יותר נעים לך ולבחורה.

לפסיבים מבנינו

6
אתה צריך לפרק את הראש של הדוש, ולדחוף את הצינור. יש כאלה שעושים את זה, לא ניסיתי, והאמת גם לא ממליץ. לך תדע מה יש לך שם בקצה של הצינור, אולי תהיה איזו בליטה שתשרוט אותך מבפנים. עזוב קומבינות, לך לבית מרקחת, שים 20, 30 שקל ותקנה מוצר שמיועד לזה. אם אתה מתפדח תגיד שזה לאבא או לסבא לפני בדיקה קולונסקופיה חחחחחח

לפסיבים מבנינו

7
חחחח צחק צחק, יש לי מחלת מעיים ועשיתי קולונוסקופיה בחיי. ואתה לא מרגיש כלום, אתה מקבל סם שאני שאלתי "למה לא עושים לי את הבדיקה" ואז אמרו לי "אתה כבר אחרי".

משהו הזוי.. :)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”