הבחורינה דניאלה (ולא דניאל לרון) לא עושה שום פלאש.. חבל סתם להרוס לה. צריך לדייק בדברים. מציע שאולי תבדוק בעצמך ואז תוכל לתת דיווח אובייקטיבי.
מלאני קוקס
42[QUOTE=milf_hunter] מר שגל,
כתב פה אחד למעלה שהיא עושה פאלש אז תדייק אתה.
הבחורינה דניאלה (ולא דניאל לרון) לא עושה שום פלאש.. חבל סתם להרוס לה. צריך לדייק בדברים. מציע שאולי תבדוק בעצמך ואז תוכל לתת דיווח אובייקטיבי.
[/QUOTE]
כתב פה אחד למעלה שהיא עושה פאלש אז תדייק אתה.
מלאני קוקס
43Milf Hunter לא יפה כך לבטל מה שאמרתי. אני לא פקפקתי באמיתות ודיוק הדיווח שלך למרות שהייתה לי חוויה שונה משלך. אמרת שעמד לה כמו טיל, אצלי זה לא קרה אפילו לשניה אבל לא ייחסתי את זה לדיווח לא נכון שלך...
כפי שאמרתי, בשלוש תנוחות שונות היה פלש וזה ממש לא בשביל להרוס לה! גם אמרתי שיכול להיות שטיפוסים יותר אסרטיביים ממני יגיעו לתוצאה שונה.
שיהיה בהצלחה לכל מי שינסה ואשמח לשמוע על עוד חוויות מוצלחות כמו שלך
מלאני קוקס
44חברים, אני רוצה ללכת לדגום אותה ולתת דיווח עדכני ומקיף.
אך לפני כן, מישהו יכול לפרסם על מי מדובר? מי הבחורה? מספיק שם פרטי אמיתי או לחלופין כינוי באטרף.
יש לי חשד קל שמדובר במישהיא מאוד מוכרת....
אך לפני כן, מישהו יכול לפרסם על מי מדובר? מי הבחורה? מספיק שם פרטי אמיתי או לחלופין כינוי באטרף.
יש לי חשד קל שמדובר במישהיא מאוד מוכרת....
מלאני קוקס
46במודעה בסקס אדיר כפי שמופיע בתחילת השרשור מופיע השם מלאני, שהגעתי למקום אמרה כי קוראים לה דניאלה.
מלאני קוקס
47[QUOTE=ben1] רק ארמוז שהשתתפה בתוכנית ראליטי...[/QUOTE]
אגם בל???מר שגל 2014-01-07 22:02:20
אגם בל???
מלאני קוקס
48תגיד את שמה של אגם בל באטרף או במקום אחרה שניתן לראות תמונות. אמיתיות ואוכל להגיד לך אם זו היא.