מנותחת
12מצד אחד זה נכון מה שאתם אומרים, "למה להתארח אצל טראנסית מנותחת, תילך כבר לאישה ביולוגית". אממה, אחת הסיבות שאני אוהב להתארח הרבה יותר אצל טראנסיות מאשר אצל בחורה רגילה, זה שהטראנסיות שמארחות הן פשוט הרבה יותר יפות מהנשים שמארחות. קחו לדוגמא טראנסיות כמו ג'ניפר ועדן, עזבו כן מנותחות ולא מנותחות, כמה נשים, לאו דווקא שמארחות, אתם מכירים שמגיעות לרמה כזאת של יופי? נכון, ברוב הפעמים היחס והשירות גרוע(למרות שאצל שתיהן דווקא לא רע בכלל), אבל מבדיקה שעשיתי לגבי נשים שמארחות רמת היופי ממש על פנים ואלה שכן נראות טוב מגזימות לגמרי במחירים. בגלל זה, גם אם הן מנותחות, אני מעדיף להתארח אצל טראנסיות.
מנותחת
13[QUOTE=גול_גול]מצד אחד זה נכון מה שאתם אומרים, "למה להתארח אצל טראנסית מנותחת, תילך כבר לאישה ביולוגית". אממה, אחת הסיבות שאני אוהב להתארח הרבה יותר אצל טראנסיות מאשר אצל בחורה רגילה, זה שהטראנסיות שמארחות הן פשוט הרבה יותר יפות מהנשים שמארחות. קחו לדוגמא טראנסיות כמו ג'ניפר ועדן, עזבו כן מנותחות ולא מנותחות, כמה נשים, לאו דווקא שמארחות, אתם מכירים שמגיעות לרמה כזאת של יופי? נכון, ברוב הפעמים היחס והשירות גרוע(למרות שאצל שתיהן דווקא לא רע בכלל), אבל מבדיקה שעשיתי לגבי נשים שמארחות רמת היופי ממש על פנים ואלה שכן נראות טוב מגזימות לגמרי במחירים. בגלל זה, גם אם הן מנותחות, אני מעדיף להתארח אצל טראנסיות.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
תשמע אם תרצה לזיין בחורה כוסית בטווח המחירים של גניפר 400 + דבר איתי . אתה פשוט לא יודע לחפש
מנותחת
14אני רוצה רק לחדד - כוס מנותח זה חיקוי עלוב של הדבר האמיתי. אף מנתח לא יכול לעשות בכמה שעות את מה שעשתה האבולוציה במשך מליוני שנים. זה לא נראה כמו הדבר האמיתי, לא מריח כמו הדבר האמיתי ובכלל לא מרגיש כמו הדבר האמיתי. זה פשוט חור ולא יותר מזה.
היתי פעם אחת עם מנותחת בתאילנד מתוך סקרנות והנסיון הבודד הזה הספיק לי.
לקוקסינליות, גם הטובות והיפות שבהן, אין את התחושה של אישה אמיתית ושום הורמונים או ניתוח פלסטי לא יעזרו. אנחנו הולכים אליהן (לפחות הלכתי בעבר) בגלל הפנטזיה של אישה עם זין. הפנטזיה היא החלק היחיד שמהנה בכל הסיפור, כי בסה"כ מדובר בהרבה סיליקון ואיפור עם תחושה סינטטית.
תוריד את הזין ונשארת עם בובת סקס מפלסטיק עם התנהגות של ערס.
יש קוקסינליות בודדות בעולם שמגיעות לרמת יופי של אשא אמיתית, רובן נראות פלסטיקיות להחריד.
מנותחת
15[QUOTE=KingCobra] אני רוצה רק לחדד - כוס מנותח זה חיקוי עלוב של הדבר האמיתי. אף מנתח לא יכול לעשות בכמה שעות את מה שעשתה האבולוציה במשך מליוני שנים. זה לא נראה כמו הדבר האמיתי, לא מריח כמו הדבר האמיתי ובכלל לא מרגיש כמו הדבר האמיתי. זה פשוט חור ולא יותר מזה.
מסכים עם רוב דבריך
היתי פעם אחת עם מנותחת בתאילנד מתוך סקרנות והנסיון הבודד הזה הספיק לי.
לקוקסינליות, גם הטובות והיפות שבהן, אין את התחושה של אישה אמיתית ושום הורמונים או ניתוח פלסטי לא יעזרו. אנחנו הולכים אליהן (לפחות הלכתי בעבר) בגלל הפנטזיה של אישה עם זין. הפנטזיה היא החלק היחיד שמהנה בכל הסיפור, כי בסה"כ מדובר בהרבה סיליקון ואיפור עם תחושה סינטטית.
תוריד את הזין ונשארת עם בובת סקס מפלסטיק עם התנהגות של ערס.
יש קוקסינליות בודדות בעולם שמגיעות לרמת יופי של אשא אמיתית, רובן נראות פלסטיקיות להחריד.
[/QUOTE]
מסכים עם רוב דבריך
מנותחת
16[QUOTE=מר שגל]
[QUOTE=גול_גול]מצד אחד זה נכון מה שאתם אומרים, "למה להתארח אצל טראנסית מנותחת, תילך כבר לאישה ביולוגית". אממה, אחת הסיבות שאני אוהב להתארח הרבה יותר אצל טראנסיות מאשר אצל בחורה רגילה, זה שהטראנסיות שמארחות הן פשוט הרבה יותר יפות מהנשים שמארחות. קחו לדוגמא טראנסיות כמו ג'ניפר ועדן, עזבו כן מנותחות ולא מנותחות, כמה נשים, לאו דווקא שמארחות, אתם מכירים שמגיעות לרמה כזאת של יופי? נכון, ברוב הפעמים היחס והשירות גרוע(למרות שאצל שתיהן דווקא לא רע בכלל), אבל מבדיקה שעשיתי לגבי נשים שמארחות רמת היופי ממש על פנים ואלה שכן נראות טוב מגזימות לגמרי במחירים. בגלל זה, גם אם הן מנותחות, אני מעדיף להתארח אצל טראנסיות.
[/QUOTE]
[QUOTE=גול_גול]מצד אחד זה נכון מה שאתם אומרים, "למה להתארח אצל טראנסית מנותחת, תילך כבר לאישה ביולוגית". אממה, אחת הסיבות שאני אוהב להתארח הרבה יותר אצל טראנסיות מאשר אצל בחורה רגילה, זה שהטראנסיות שמארחות הן פשוט הרבה יותר יפות מהנשים שמארחות. קחו לדוגמא טראנסיות כמו ג'ניפר ועדן, עזבו כן מנותחות ולא מנותחות, כמה נשים, לאו דווקא שמארחות, אתם מכירים שמגיעות לרמה כזאת של יופי? נכון, ברוב הפעמים היחס והשירות גרוע(למרות שאצל שתיהן דווקא לא רע בכלל), אבל מבדיקה שעשיתי לגבי נשים שמארחות רמת היופי ממש על פנים ואלה שכן נראות טוב מגזימות לגמרי במחירים. בגלל זה, גם אם הן מנותחות, אני מעדיף להתארח אצל טראנסיות.
[/QUOTE]
תשמע אם תרצה לזיין בחורה כוסית בטווח המחירים של גניפר 400 + דבר איתי . אתה פשוט לא יודע לחפש
[/QUOTE]
אם יש לך ברמה שלהם, אני אשמח שתשלח לי קישורים. ואגב, הן לוקחות רק 300 ככה שהתקציב שלי לאירוח הוא כמו תמיד לא יחרוג מ400.