דיווח על ״lovee boy/ladyyבאטרף
1אוקיי,אז החלנו לפטפט באטרף ,היא כמובן מיד שלחה לי את פרטיה ,ביקשה 300 אחרי התמכחות התפשרה איתי על 200,ניפגשנו לפני זמן מה הביאה אותי לכיוון המסגר 60 ,התקשרתי ,אמרה קומה 3 עליתי ,פתחה לי את הדלת בחצי חיוך כזה(קלטתי שזה דיי מזויף) האמת לא נראת בכלל כמו בתמונות וקבלתי נפילה רצינית ,לא מתופחת לא בדיוק בסטנדרט הטראנסיות שה300שקלים מידי היו מעדיפות להשלח אליהם .אבל בגלל שהייתי קצר בכסף והיא היחידה שהסכימה מחוסר ברירה וחרמנות יתרה בקשה לפני ,שילמתי .נכנסתי לדירה האמת הדירה ממש קטנה (קצת קשה לעשות שם משהו)לא נקייה וריח לא טוב שיוצא מהשירותים וממלא את כל הבית ,התפשטה ישר האמת גוף די נחמד אך החזה לא נראה ולא מרגיש טבעי בכלל .אחרי ששילמתי את כספי ראיתי את הבעת הפנים שלה כמו של רוב הקוקסינליןת אירי שהכסף בידם ,שמה קונדום והחלה למצוץ לי תוך כדי עם קולות די סקסים אך לא ממש עמד לי ,אולי בגלל המראה?שהזכיר לי סוג של מתלבש שפעם נפלתי ממנו אבל היה נסבל כי עוד איכשהו היה לה ״חזה״ רציתי לגעת לה באיבר מינה ,ישר טענה שהיא הולכת לעשות ניתוח תחתון אך התעקשתי ואז התגלה בפני איבר קטן לא פעיל ולא עונד .אוקיי לע עניינים רציתי לחדור אליה בדודי היא ביקשה על הצד והאמת שלא הצלחתי להחדיר ,הרגשתי כאילו היא עושה בכוונה אך היא טענה שהחור שלה די צר ,ניסיתי עוד נסיון והצלחתי ,למען האמת בקטנה ,גמרתי ישר היה לה מבט לא טוב בעיניים ,הרגשתי שהיא רוצה שאני ילך ,בסופו של דבר הרגשתי די לא טוב עם עצמי כי פאקינג בזבזתי 200שקל על משהו שבכלל לא רציתי ולא משך אותי .אבל בסופו של דבר לא מצטער שהדגמתי או ה כי הבנתי מטעויות שלא אחזור שוב .לא ממליץ לחובבי קוקסינלית נשיות .