כ חגיגת קוקסינליות בחולון + דיווח אגם - סקס אדיר

חגיגת קוקסינליות בחולון + דיווח אגם

1
חזרתי הרגע משם ומה שהיה שם זאת פשוט חגיגה מעולם לא ראיתי את חולון ככה. בסימטה הרגילה חזרו לעמוד קוקסינליות פצצות אחת אחת היו שם 4 באמת מהממות. בפלד עמדו בתחנה עוד 3 כוסיות לא פחות. כולן צעירות כולן באמת פצצות. 10 סיבובים עשיתי התחבאתי את מי להעלות... מה עושים במצב כזה ?!?!?!?? לבסוף פשוט קפצה עליי קוקסינלית מטר 78 בערך שחומה רזה פנים יפות נשית חזה בינוני רך. לא אשקר היא תקתקנית ברמות אבל היה לה זין אדיר למי שאוהב עבה רצח ועומד ארוך לדעתי 20. היט טענה 23.... אבל זה הכי גדול שראיתי.... מצצה לי עשתה ביד... סירבה למציצה שלי בסוף הסכימה ... אחרי זה יצאנו החוצה זיינתי אותה בתחת נפל לי הזין מהלחץ שהיא עשתה. סובבתי אותה עשיתי ביד נגעתי בעלי הענק והשפרצתי. לא נתנה מגבון ברחה. חתיכת זבל גועל נפש בושה. נהניתי מהזין הענק חוץ מזה כלום. מבסוט מאוד ממה שהולך בחולון. לא צריך תא ולא תל ברוך !

4
זאת שהעלתי אגם שמה בהתחלה עמדה בתחנת אוטובוס שם בפלד למטה.. אחרי זה שינתה מיקום ועלתה למעלה
למקקום של פעם בחנייה

מייק5 מאיפה אתה מגיע? בכל מקרה אם אתה מגיע לצומת טמפו לא משנה מאיפה אתה נכנס אתה ממשכיך מאה מה מתיים מטר בדיוק לפני הרמזור יש סימטה מצד ימין שלך בסימטה עומדות קוקסנליות בדרך כלל משעה 8 ככה... אם הן לא עומדות שם 10 מטר אחרי אותה סימטה יש פנייה ימינה לרחוב הפלד... ברחוב הזה אתה נוסע ותסתכל טוב טוב ימינה ושמאלה לאורך הרחוב עד שאתה מגיע לרמזור..
ברמזור אתה עושה פרסה וסורק שוב את האיזור שמה עומדות הקוקסנליות
אם לא הבנת אשמח להסביר שוב מפורט יותר
בעקרון תגיע לרחוב המרכבה וימינה בפלד

7
ואללה לא יודע על איזה חגיגה אתה מדבר נסעתי לשם וראיתי רק אחת נקבה מבוגרת חיפשתי וחיפשתי איפה שאמרת. בסוף עקבתי אחרי כל המפטרלים וסה"כ היו שם 3 נקבות מבוגרות בסביבות ה40. ממש לא שווה את המאמץ מזל שהר ציון קרוב שם היו איזה לפחות 10
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”