מניסיוני אם תקח את כל הטלפונים פה בסקס אדיר ותתקשר בשעות שהן בדרך כלל עובודת ואמורות להיון זמינות שזה
8-11 בערב, אחוז המענה לא יהייה טוב וזאת כי הן עצמאיות ועובדות מתי שבזין שלהן לא כולן בכלל טורחות למחוק את המודעות שהן טסות לחול או סתם לא בא להן לארח כמה ימים. יש הרבה שמסיימות ב12 ויש שלפעמים מתחילות ב12
קח בחשבון את אלה שעסוקות ייתכן שלא יענו ואחרי שעה או שעתיים יענו, בקיצור סלט הדבר הראשון שזה הורס זה שאם בא לך ממש באיזה ערב יש מצב שאין כלום וזאת בניגוד למכונים משרדים וכו' מה שיוצא זה שאתה מתארח מתי שמתחשק להן ולא מתי שמתחשק לך בנוסף זה מונע ממך לגבש תוכנית ב' במידה ומישהי מבריזה משהו שבהחלט יכול לקרות.
בעיה באופן כללי אני מתקשר מ7-עד 10 בימים ראשון עד רביעי. זה הימים שהזמינות הכי טובה. חמישי עמוס וזמינות לא טובה וחלק יוצאות שישי מעטות שמארחות, יש כאלה שדווקא בשישי מארחות עד שעות הבוקר הקטנות כדי לאסוף את כל השיכורים שחוזרים חרמנים ממועדונים אבל דיי בעייתי כי הרוב לא עובדות ככה והצעירות שבהן פשוט יוצאות ביום זה או שלא עובודת. שבת יום מוזר והזמינות בו רנדומלית לחלוטין. אלו שאני מכיר עם חזה גדול לצערי מגיעות עם שירות חרא ככה שאני לא יכול לעזור לך בזה.
המצב הכי טוב זה שיש לך קבועה , הקבועה שלי אמרה לי שיש ערבים שהיא לא מארחת אבל אם לקוח קבוע מתקשר אז היא תארח אותו ולכן הזמינות שלה אליך היא גבוהה לעומת מפגש ראשון. עצה שלי אסוף באטרף בננה ופה מספרים שיש לך זמינות של 3 בשעות הרלוונטיות סע לת"א וקח בחשבון שייתכן ובסוף אף אחת מהן לא תהייה זמינה ולכך יש את הר ציון.
sunken3602014-03-02 14:41:34