סקס עם קוקסינלית ישראלית בשם הילה - SXS
82[QUOTE=הילה קוקס]
לכל מי שטרח לכתוב פה המלצות ומחמאות על המראה שלי, על השירות שלי ועל האישיות המיוחדת ויוצאת הדופן שלי רציתי להודות מקרב לב,
נהניתי לקרוא מה שכולם כתבו עליי , נאמרו פה דברים מאוד יפים
נכון שאת חלקם ניתן היה לפרש כפוגעניים אך אני מאמינה שזה לא נעשה בזדון ומתוך רצון לפגוע אלא מתוך רצון להיות אותנטיים,
אחרי הכל, לכל אחד מותר להביע את דעתו בצורה חופשית ודמוקרטית
בסך הכל מראה זה עניין של טעם ולטעמי האישי המראה שלי בהחלט משביע רצון
אני תמיד נקיה מריחה מצוין חלקה ומטופחת, הגיינה ואסתטיקה תמיד היו בראש מעיניי וזה חשוב לא פחות מניתוח כזה או אחר אצל מנתח פלסטי
אני סקס מעולה וגם זה חשוב למי שמגיע במטרה לקבל פורקן ודרור ליצריו
ושיהיה ברור, אין לי שום עניין להתגונן כי אני ממש אבל ממש לא מרגישה מותקפת, באמת שמאוד החמיא לי לקרוא את מה שכתבתם ואת דעתכם עליי
עשיתם את מלאכתכם נאמנה ותודה לכל אחד ואחד מכם, בסך הכל אתם אלה ששמתי לי את לחמי על השולחן וכפיות טובה מעולם לא היתה חלק מהאישיו
אז שאו ברכה, תמשיכו לעשות עבודה נפלאה ומצויינת כפי שעשיתם עד כה,
ונתראה
[/QUOTE]
את הילה ביקרתי לפני מספר שנים, אני אישית לא כל כך נמשכתי למראה. אולם ככל הזכור לי ניסתה לתת תמורה הולמת לכסף ותחושה טובה במהלך המפגש.
הצטרפותה לפרום וכתיבת התגובה הנ"ל מקנה לה, לעניות דעתי, נקודות זכות.
כולי תיקווה שהיא סנונית ראשונה שתראה את הדרך לשאר הבנות.
לכל מי שטרח לכתוב פה המלצות ומחמאות על המראה שלי, על השירות שלי ועל האישיות המיוחדת ויוצאת הדופן שלי רציתי להודות מקרב לב,
נהניתי לקרוא מה שכולם כתבו עליי , נאמרו פה דברים מאוד יפים
נכון שאת חלקם ניתן היה לפרש כפוגעניים אך אני מאמינה שזה לא נעשה בזדון ומתוך רצון לפגוע אלא מתוך רצון להיות אותנטיים,
אחרי הכל, לכל אחד מותר להביע את דעתו בצורה חופשית ודמוקרטית
בסך הכל מראה זה עניין של טעם ולטעמי האישי המראה שלי בהחלט משביע רצון
אני תמיד נקיה מריחה מצוין חלקה ומטופחת, הגיינה ואסתטיקה תמיד היו בראש מעיניי וזה חשוב לא פחות מניתוח כזה או אחר אצל מנתח פלסטי
אני סקס מעולה וגם זה חשוב למי שמגיע במטרה לקבל פורקן ודרור ליצריו
ושיהיה ברור, אין לי שום עניין להתגונן כי אני ממש אבל ממש לא מרגישה מותקפת, באמת שמאוד החמיא לי לקרוא את מה שכתבתם ואת דעתכם עליי
עשיתם את מלאכתכם נאמנה ותודה לכל אחד ואחד מכם, בסך הכל אתם אלה ששמתי לי את לחמי על השולחן וכפיות טובה מעולם לא היתה חלק מהאישיו
אז שאו ברכה, תמשיכו לעשות עבודה נפלאה ומצויינת כפי שעשיתם עד כה,
ונתראה

[/QUOTE]
את הילה ביקרתי לפני מספר שנים, אני אישית לא כל כך נמשכתי למראה. אולם ככל הזכור לי ניסתה לתת תמורה הולמת לכסף ותחושה טובה במהלך המפגש.
הצטרפותה לפרום וכתיבת התגובה הנ"ל מקנה לה, לעניות דעתי, נקודות זכות.
כולי תיקווה שהיא סנונית ראשונה שתראה את הדרך לשאר הבנות.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
83אני ממליצה בחום לכל מי שלא נמשך למראה, היות ואני לא דורשת דמי ביטול,
לעשות אחורה פנה וללכת למי שהמראה שלה כן מושך אותו,
כך תצא יותר הוגן כלפי עצמך וכלפי מי שאתה מתארח אצלה,
אני אישית לא נעלבת מביטול, זה יכול לקרות , ביחוד בתחום הזה, וזה לגיטימי לחלוטין
מותר לאדם רק להגיע ולהתרשם ולהחליט במקום אם נראה לו או לא
85[QUOTE=הילה קוקס] אני ממליצה בחום לכל מי שלא נמשך למראה, היות ואני לא דורשת דמי ביטול,
[/QUOTE]
כפי שאני רואה הילה ממשיכה בדרכה הנכונה, להגיב גם עיניינית וגם בצורה שמכבדת את חברי הפורום ואותה, לאור זאת אני מניח שכשיזדמן לי אני בהחלט יבקר אותה.
[/QUOTE]
כפי שאני רואה הילה ממשיכה בדרכה הנכונה, להגיב גם עיניינית וגם בצורה שמכבדת את חברי הפורום ואותה, לאור זאת אני מניח שכשיזדמן לי אני בהחלט יבקר אותה.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
86אנשים מצביעים, בסופו של דבר, ברגליים
דהיינו מי שחוזר אלייך בפעם השניה והשלישית משמע נהנה ממכלול החוויה איתך
וקבע שאת ראויה למפגש חוזר
ופה מגיע החלק המחמיא בהחלט כי להעיף סופרלטיבים לעבר כל כיוון זה בהחלט נחמד אבל כשמדובר במאני טיים האמיתי ההצלחה שלך נמדדת באנשים שרוצים לבלות שוב במחיצתך, במיטה ומחוצה לה, בשיחה נעימה על קפה וסיגריה שאחרי :)
ומי כמוני יודעת להעריך את שוויה של פגישה חוזרת שמנעימה את זמנך ומגדילה את ההכנסה החודשית, כי אחרי הכל , לא על הפרנסה לבדה יחיה האדם ואם אין לעיסוק גם משמעות רוחנית ומנטלית שמעניקה לו סיפוק, מוטב לו שיחשוב על אופציה חלופית שתסב לו קצת יותר אושר ומשמעות ....
דהיינו מי שחוזר אלייך בפעם השניה והשלישית משמע נהנה ממכלול החוויה איתך
וקבע שאת ראויה למפגש חוזר
ופה מגיע החלק המחמיא בהחלט כי להעיף סופרלטיבים לעבר כל כיוון זה בהחלט נחמד אבל כשמדובר במאני טיים האמיתי ההצלחה שלך נמדדת באנשים שרוצים לבלות שוב במחיצתך, במיטה ומחוצה לה, בשיחה נעימה על קפה וסיגריה שאחרי :)
ומי כמוני יודעת להעריך את שוויה של פגישה חוזרת שמנעימה את זמנך ומגדילה את ההכנסה החודשית, כי אחרי הכל , לא על הפרנסה לבדה יחיה האדם ואם אין לעיסוק גם משמעות רוחנית ומנטלית שמעניקה לו סיפוק, מוטב לו שיחשוב על אופציה חלופית שתסב לו קצת יותר אושר ומשמעות ....
87היי הילה!
קראתי במודעה שלך שאת מארחת לשעה ללא הגבלת אקטים, זה נכון? :)
88מי שמכיר אותי וביקר אצלי יודע שאמת בפירסום, כשם שאני דוגלת ביושר והגינות, חשובה לי מאוד ולכן אני מדייקת בפרטים אותם אני מוסרת .
אני לא אבטיח משהו שאני לא אעמוד בו מאחר והמוניטין שלי יפגע ויפגם ואני לא ארשה זאת לעצמי, עבדתי קשה מאוד בעבורו
כשגבר גומר מהר, מהתרגשות או מכל סיבה אחרת, היות והוא שילם ממיטב כספו, יש לו את הזכות המלאה לצאת מרוצה ואני בכיף אעניק גם אקט שני ...
איכות המפגש איתי לא נמדדת בזמן, ואין אצלי סטופר ! ...
אני לא אבטיח משהו שאני לא אעמוד בו מאחר והמוניטין שלי יפגע ויפגם ואני לא ארשה זאת לעצמי, עבדתי קשה מאוד בעבורו
כשגבר גומר מהר, מהתרגשות או מכל סיבה אחרת, היות והוא שילם ממיטב כספו, יש לו את הזכות המלאה לצאת מרוצה ואני בכיף אעניק גם אקט שני ...
איכות המפגש איתי לא נמדדת בזמן, ואין אצלי סטופר ! ...
89אחת הטובות שהיית איתן
את הראשונה שלי למיטב זכרוני :)
בחורה מקסימה, שירות מס' 1
את הראשונה שלי למיטב זכרוני :)
בחורה מקסימה, שירות מס' 1
חזרתי ובגדול !!!