כ שאלה חשובה!מ3 טראנסיות לעברכם לקוחות :כנסו בפנים:) - סקס אדיר

שאלה חשובה!מ3 טראנסיות לעברכם לקוחות :כנסו בפנים:)

1
אנחנו עוברות די פעם על הפוסטים שאנשים מעלים פה ,ודי מגחחות ,לא מבינות למה ומאיפה כל הבטחון והאומץ לרשום מה שאתם רושמים כאן??כידוע לכם בנות שעובדות בזנות או קוקסינליות באמת נראה לכם שתקבלו יחס כפי שאתם מצפים ?נראה לכם שאנחנו עושות את זה וכיף לנו עם זה?כל טראנס ,קוקס שעובדת בזנות בתור יצאנית או כל דבר אחר אחרי תקופה קצרה מתמכרת לזה ומפתחת המון דיכאונות נפשיים,אנחנו לא באמת רעות כפי שאתם מציגים אותנו אנחנו פשוט בני אדם ,תחשבו שכל אחד ואחד ממכם עובד מהבוקר עד הלילה ומביא את הגוף שלו ל5 6 גברים וזה עוד במקרה הטוב ,כן?מן הסתם שנרצה לתקתק אותכם אנחנו בהתחלה נשמעות הכי חמודות בעולם כי מה לעשות ,זה הפרנסה שלנו!!!!!!!!!!!! ,לחיות בתל אביב עם כל ההוצאות ואף אחד לא מאחורינו מן הסתם שנרצה לעשות כמה שיותר כסף ,ומן הסתם שמגיעות תקופות שאנחנו עושות את זה ומקבלות גברים בלית ברירה, בכוח ,בלי שנרצה רק כי אין מקור פרנסה אחר .ועוד בהתחשב לזה שרובכם נראים במצב על הפנים מבוגרים,שמנים לא אסתתים וקרחים .......מן הסתם ש״נתקתק״ גם כשאני שוכבת עם חתיך בכסף כל עוד התחושה היא שהוא בא בתור קליינט כבר מורידה לי את החשק ואני ינסה לתקתק אותו כמה שיותר מהר :)בתאכלס כל הדברים הללו קורים ואתם נותנים לזה לקרות בפועל כי אתם בסך הכל דיסקרטיים שלא מחפשים צרות או בעיות ,באים אלינו בחדרי חדרים בשביל לקבל או להרגיש איבר מין זכרי .מסקנה :תצאו מהארון יותר טוב בשבילנו ובשבילכם:)Transbuba2014-03-26 19:45:57

2
בקצרה:אנחנו נמשיך לעבוד ,אתם תמשיכו לשלם ולעשות לנו קופות בבנק כי מה לעשות אתם מכורים אלינו :)ואתם בסך הכל צריכים להבין שאתם קהל גייז שעדיין לא יצא מהארון אז בשביל ה״אילוג׳״ אתם באים יענו לאישה כדי לקבל זין במסווה נשי,ולהרגיש סטרייטים ?אחרי שאתם יורדים לנו ומבקשים אותו בטוסיק?? !!!פתאטים!!! חחחTransbuba2014-03-26 19:38:03

4

Transbuba מתארת את המצב כפי שהוא. מדויק. גם לגבי קוקסינליות, גם לגבי זונות.

אבל Transbuba (וחברותיה) לא מבינות ששירות הוגן וטוב - יביא לקוחות חוזרים, ויביא לקוחות נוספים... ויביא את ההכנסה שהן כל-כך זקוקות לה.

צריך לעשות שינוי במוח, ולשחק את המשחק של שירות טוב וחייכני. אפילו מוכרת בחנות בגדים עושה את זה... והיא מרויחה ביום שלם מה שקוקסינלית מרויחה בחצי שעה..

רוב הקוקסינליות (ורוב הזונות) בארץ מעדיפות לשקר ולרמות ו'לעבוד' על הלקוחות, ולהישאר בחיים בחרא...

אולי כדאי לשלוח את Transbuba לקורס קטן אצל שרון מתל-אביב... היא עושה יותר מ- 5-6 לקוחות ביום, ונותנת שירות טוב מאד...
ואולי, Transbuba, תוכל להסביר לכולנו איך זה שלקוקסינליות בחו"ל אין דיכאונות... והן נותנות שירות טוב, במלוא הזמן, ובנעימות... איך?

איצטגנין2014-03-26 09:13:37
המגביה עוף - ירחיק ראות

5
מסכים עם NEIL, ניסיתי לכתוב תגובה אבל לא מצאתי את המילים...
בתור אחד שלא התנסה עם טרנס' אני חייב לציין כי זה נראה לי ממש לא רלבנטי לעצם השירות אם מעניק/ת השירות היא סטרייטית, לסבית, הומו או טרנס', אם בחרת להעניק שירות תמורת תשלום תבצעי זאת הכי טוב שאת יכולה, זה רק יכול להועיל, שירות רע יכול רק להזיק לשני הצדדים.

7
מממ... מעניין,
אני דווקא רואה את הדברים בפרספקטיבה אחרת לגמרי, היות והתמזל מזלי לגוון את חיי המין שלי עם כמה גברים שונים ביום ומעצם היותי חרמנית בלתי נלאית שחולת סקס ואוהבת ונהנית לעשות אותו(וממש לא משנה לי המראה של הלקוח, עומד לי תוך 30 שניות)זה תענוג אחד גדול לעסוק במקצוע שבחרתי, בחרתי אותו בעיקר בגלל העובדה שהוא מאפשר לי לעסוק בתחביב שלי ולקיים אותו כל יום :)
פרנסה צריך לבחור לפי נטיית הלב, וליבי, וגופי וכל כולי אוהבת סקס!!!
אני רק מדמיינת את הגבר בדרף אליי וכבר נעמד לי הזין מהמחשבה על איך הוא יענג אותי ואיך אני אענג אותו, אני חושבת על הליקוקים המציצות הזיונים, על הגמירההההההה וזה מלהיט אותי, אני מתחרפנת מזה, אני חרמנית אשששששששששש, כל הזמן :)

תודה על הקשבתכם חברים :)
אני .... גמרתי !!! חחחחחחחחחח

8
לפי הכותרת היתה אמורה להיות שאלה. איפה השאלה בדיוק?
אה, ועוד שאלה.. זה היה בעברית?
אני מציע לא להתייחס לכל גבר מתוסכל שחבש פאה ויודע לכתוב ברמה של כיתה ב' במקרה הטוב. הרמה של הכתיבה, ואני לא מתכוון רק לשגיאות הכתיב, מעידה יותר מכל על הכותב.
אני בכוונה מתייחס לכותב כגבר, כי אם הכותב לא יודע להבדיל בין זכר ונקבה כשהוא פונה לגברים שכאן, כנראה שזה לא כזה משנה לו.. :)
סביר להניח שזה אחד המתוסכלים שנקטל כאן. מה המטרה במה שכתב לא ברור. זה אמור לגרום לנו לעוד יותר חשק לנסות עוד קוקסינל מצוי שחי בסרט שהוא ידפוק עלינו קופה?
אבל לדעתי, טוב מאוד שזה נכתב. א - יגרום לאנשים להבין עם איזו אוכלוסייה יש לנו עסק. וזה כולל את כולן, שלא יעבדו עליכן עם נחמדות. כשהן לא יודעות שאתם לקוח שלהן, האמת יוצאת החוצה די בקלות.
ב - אולי בקרוב מאוד איזה לקוח יתן כמה פצצות טובות לעוד גבר מפגר שחושב שהוא בא לעשות עלינו קופה, אחרי שניסה לתקתק אותו. הייתי אומר שזה יהיה אני, אבל אני לא הולך למפגרים כאלה. למזלי אני יודע להמנע ולא שש ללכת לכל מיני חדשות שמפציעות. suck this2014-03-26 18:10:00

9
Suck this -אתה יכל לכתוב מה שבא לך ,העובדות בשטח ואין מה להתווכח .בתור אחת שעשתה המון המון כסף מאנשים כמוך הגעתי למסקנה שצריך לשים אותכם ואת הדברים שאתם כותבים פה לדיוק ולמקום אליו אתם אמורים להשתייך ,בחייאת רבאק ה300שלך לא ישנו לי ולא לחברות שלי את החיים וכל הקטע שעוד יותר מצחיק אותי שאתם עדיין לא מודעים לעצמכם ושוכחים שאתם בעצם קהל גייז שאוהב להרגיש איבר מין זכרי במסווה של אישה וטו לו .Transbuba2014-03-26 19:34:12

10
מר שגל -מה שכתבת זה שטויות.שנות חסד????מה חסד ומוניטין (שם,כן?)שאנחנו בסך הכל עובדות בזנות ??!?? ובואו נסתכל על הדברים מעין אחרת ,אבל מה בן אדם נורמלי שחי במקום נורמלי ובסביבה נורמלית יחשוב על אחת שמוכרת את הגוף שלה בכסף? הצחקת אותי !!!!!!!!!״כבוד ״עלק ,״מוניטין״ עלק בואו לא נשכח שמדובר בעבודה ברמה הכי נמוכה שיכולה להיות אנחנו לא בדיוק עובדות בהייטק כן??!בגלל זה זונת כביש שווה מבחינתי בדיוק לזונה שמשחקת אותה ״ VIP״ או אחת שה״שם״ שלה הולך לפניה באמת שחכתם נראה לי להבדיל בין טוב לרע בגלל הסטיות שלכם,אל תשכחו אתם בסך הכל הומואים שמחפשים זין במסווה נשי וטו לו .אז בואו נרגע כן ?..Transbuba2014-03-26 20:45:28
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”