כ שאלה חשובה!מ3 טראנסיות לעברכם לקוחות :כנסו בפנים:) - דף 2 - סקס אדיר

שאלה חשובה!מ3 טראנסיות לעברכם לקוחות :כנסו בפנים:)

12
גוני אתה יכל להגיד כח בקשה שבא לך בסוף שורה כל מה שכתבתי נכון ואם תסתכל בפורום עצמו אתה תראה כמה אנשים שמעלים פה דיונים מצדיקים את העמדה שלי ,אז במקום לפתוח את הפה ולכתוב שטויות ,שמתי חכם את האמת מול הפנים .וזה לא ישנה את זנ שכל מה שכתבתי כאן צודק

13
"בתור אחת שעשתה המון המון כסף מאנשים כמוך"
"בחייאת רבאק ה300שלך לא ישנו לי ולא לחברות שלי את החיים"
חחחחח את שמה לב למה שאת רושמת?
אני הכי אוהב שקוקסינליות קוראות לנו הומואים וגייז כאילו שזה קללה שהן בעצמן גם גייז (אוהבות זין) באמת תת רמה.
תקראי לנו הומואים פאתטים דולפינים, כל עוד אנחנו נהנים זה ממש לא מעניין אותנו הרכילות שלכן.
ההתבטאויות שלך מראות שאין לך קלאס ושאת רחוקה מאוד מלהיות קוקסינלית באמת.
הילה- את רוצה לפרסם את עצמך יש לך מודעה לרשום פה עד כמה שאת אוהבת סקס גם אם זה נכון לא בדיוק מוסיף לך אמינות.
גוני- דווקא מעניין שיש שיח עם ה"זונות" האמיתיות גם באופי. מראה עד כמה המוח שלהן מעוות.
עצם זה שרובכן מודעות לקיומו של הפורום ובודקות אותו שמא "תושחרו" מראה בדיוק עד כמה ה300 שקל שלנו שווים לכן.
וכבר שמעתי מכמה איזה נזק פרסום שלילי יכול לגרום לכן. בסופו של דבר התסכול האמיתי שלך הוא הפורום שמקשה עלייך לגנוב אנשים ולעשות כסף קל, צריך לעבור דירה לשנות פלאפונים וגם אז עולים עליכן לא טוב לך בזנות יש הרבה מקצועות אחרים
סקס מוריד עול מלבך

14
הילה- את רוצה לפרסם את עצמך יש לך מודעה לרשום פה עד כמה שאת אוהבת סקס גם אם זה נכון לא בדיוק מוסיף לך אמינות.

sunken, לא זכור לי שביקשתי את דעתך או שתביע עמדה,

אני אתעלם, ברשותך !

ונהפוך הוא, זה לא מוסיף לך אמינות (אם כבר בענייני אמינות עסקינן) מאחר ומעולם לא קיבלת ממני שירות, אל תנסה לצאת חכם, כי זה לא הצד הפוטוגני שלך, 'צטערת .

15
מאיפה שלא תאכל את זה דבר אחד לא תוכל לקחת ממני וזה את הקבועים והחוזרים שלי ויש כאלה כידוע לך(אם אתה קורא פה בפורום) לא מעט
אז אם אני "שחקנית" כהגדרתך, אני כנראה מעולה ואפנה להוליווד ואגיש מועמדות לאוסקר, אחרי הכל, כנראה שמגיע לי !
אני מביאה איתי רמה אחרת והרבה איכות, ובעיקר את עצמי ואת האישיות שלי
אני לא משתמשת בשום סם שהוא ולא נוגעת באלכוהול, לא מתהוללת באף בר ולא מעורבבת עם אף אחת, אני בפינה הפרטית והשקטה שלי וחיה טוב
ועוד משהו, מעולם, אבל מעולם!!!! לא אסף אותי אף אחד משום צומת
זונת רחוב לא הייתי ולא אהיה
וזה כנראה אומר עליי דבר אחד או שתיים אם אני מצליחה להתפרנס רק מאירוח בבית
אז אל תדבר מה שאין לך צל של מושג בו
מקווה שהבהרתי את עצמי

16
ועוד משהו, אם כבוד הינכם מעוניינים לקבל אז הגיע הזמן שתכבדו גם אתם את הצד המארח, מילים כמו זונות ודומות לה לא עושות איתכם חסד, כי אם אנחנו זונות אתם קליינטים, ובעיניי מעולם לא נתפסתם ככאלה, תמיד היה למי שביקר אצלי שם וכתובת, הוא אדם לפני הכל ואחרי הכל, ולא איזו גרוטאה שמצאתי בפח אשפה
בשביל כבוד צריך לעבוד, והכל מתחיל בסמנטיקה, ככה סתם , לתשומת ליבכם ...

17
חבריה, היא צודקת. הביקוש גדול מההצע, ולכן כשנתקלים בשירות טוב זה בעיקר בגלל אישיות 'ערכית' או במקרה והלקוח נראה יוצא דופן. מאכזב שאלו החוקים אבל אלו הם בכל תחום בחיים.
בכל מקרה אני שמח שהיא העלתה את הפוסט בכדי שנדע מול מה אנו עומדים, וכשנתאכזב ניקח את זה בפרופורציות.

18
חבל שההודעה שכתבתי נמחקה, היא משקפת את האמת לאמיתה,

אז בקצרה, לחמוד שפתח את שרשור ההודעות, העניין הוא , שאתה בסך הכל אוביקט מיני,

אני מניח שגילך צעיר יחסית 20-30 ואולי אתה נראהית טוב וסקסית , אבל אין בך מעבר לזה שום דבר,

אז אנחנו שרוטים ואוהבים לזיין קוקס, אבל יש לנו חיים מעבר לזה,

לא אנחנו מוצצים בולבולים ומקבלים אותם בתחת עשרות פעמים ביום,

19
אני רוצה להוסיף המשך לותיקק - ההבדל בינינו שאנחנו מרשים לעצמנו לשרוף 300-500 שקל שלא מזיזים לנו וזה הלחם והחלב שלך (Transbuba) אז שלא תחיי באשליות שזה מה שיביא אותך למליון או לחיות בעושר שיביא לך בסוף גם אושר ותסתכלי על כל המצליחניות שעברו לחו''ל בחיים לא תיהי כזאת כי את מתלהבת מ2000 שקל בשבוע כאילו עשית מליון ומי שלא מעריך את הבאר שהוא שותה ממנה ובמקום זה יורק לשם (מה שעשית כשפתחת תשיחה פה ) תובע ובגדול והזמן קצוב עד שיתחילו הדיכאונות והסמים ותיהי עוד אחד נרקומן עם ציצי שיש לו HIV בגלל שמה שחוב בחיים זה לדעת להעריך ולנסות להגיע הכי רחוק שום דבר לא מספיק אלא אם כן אתה בן 90
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”