ברשותכם אכתוב כמה מילים על האנשים שהגיבו פה בשרשור על הילה בצורה שלטעמי אין לה כל סיבה פרט לרוע מזוקק.
הילה היא אישה בנשמה ובמראה. כמו כל אישה היא חרדה למראה שלה וכמו כל קוקסינל החרדה הזו הרבה יותר עוצמתית. כאישה שהנשיות שלה הוא מקור הפרנסה שלה חשוב לה להיות הכי אישה שאפשר והמראה החיצוני והיופי החיצוני הוא חלק בלתי נפרד ומאוד חשוב בנשיות שלה בעיני עצמה.
היו פה אנשים שקיבלו מהילה יחס טוב ושירות טוב אבל העירו דבר אחד או שניים לגבי המראה החיצוני של הילה.
אני מסכים שהתגובה של הילה היתה מוגזמת משהו ובאה ממעמקי הבטן שלה ולא מהראש (הכל כך יפה) שלה.
כל מי שקרא את התגובות שלה הבין שהיא מדברת מתוך המון כאב שהדברים העליבו אותה בצורה יוצאת דופן. ופה ה"נשמות הטובות" שבפורום החליטו לרדת עליה ועל המראה שלה יותר וזאת רק כדי לפגוע ולהעליב יותר. אם זה לא רוע לשמו אני לא יודע מה זה רוע.
הילה ניסתה לפנות אל המצפון והרגש שלכם על ידי פתיחת השרשור הזה ובכנות מאוד לא אופיינית חשפה בפני הפורום את הרגישות שלה ואת הפגיעות שלה ממה שנכתב עליה בעבר.
וחלק מהאנשים פה בלי טיפ טיפה של חמלה זרו לה מלח על הפצעים ורקדו על הדם.
לטעמי אנישם אלו מכוערים פנימית והעובדה שהם פה באתר צורכים את השירותים של אותן קוקסינליות ככול הנראה מוריד את הדימוי העצמי שלהם וזו דרכם המכוערת והמגעילה להאדיר את עצמם בעיני עצמם. ודעו לכם ש"הפוסל במומו פוסל" ונוכח העובדה שאתם מכוערים בעיני עצמכם ניסיתם להטיל רפש בנקדה הכל כך רגישה של הילה, שהיא ברוב יופייה הפנימי חשפה בפניכם במחשבה שאין לכם כוונות זדון.
אוי כמה שהיא טעתה.
נפגשתי עם הילה ודיברתי איתה ארוכות ואני מצטער אבל לא אדווח פה על הפרטים הפיקנטיים שהיו או לא היו אבל אומר דבר אחד שברור בעיני בלי כל ספק.
הילה היא אישה חושנית נשית רגישה ומאוד רגשנית. היא נפגעה מאוד מאנשים מסויימים והתגובות שלה יצאו משליטה.
אבל בעיני היא אישה מתוקה ויפה.
אפשר לומר שפיתחתי כלפיה תחושות שהן מעבר ללקוח מול נערה עובדת ולכן לא יבואו ממני דיווחים ופיקנטרייה על מפגשים איתה.
אודה לכל אלו שמעריכים גדלות נפש ופתיחות כפי שהילה הציגה בפתיח של שרשור זה לכתוב לה מילה טובה שתהייה סוג של חוויה מתקנת עבורה.
וסליחה שהייתי כל כך רגשן.