שלום לכולם ברצוני לשתף אתכם בחוויה שעברתי בשבועיים האחרונים בתחנה הישנה בתא
יש לי כרטיס באטרף דייטיניג ולפני שנה פלוס דיברתי עם אותה "קוקס" שטענה ששמה "-מלאני" "שיר" סוזאן" שמות שהיא אמרה לי שמרתי את התמונה בהודעות שמורות מלפני שנה פלוס והעלה את התמונה שלה שתזהרו ממנה
אני בחור בן 30 נשוי
עברתי עם הרכב באיזור התחנה הישנה בת"א עמדה קוקס צעירונת עם פאה בלונד וחוטיני מאחורה שכל הישבן חשוף והיא עם עיניים ירוקות לפעמים היא גם עם בגדים מלאים אני משוטט המון באיזור שאלתי אותה אם יש לה חזה היא ענתה שכן שאלתי אותה כמה היא לוקחת 100 ברכב ו150 בחדר
העדפתי ברכב היא עלתה נסענו לאיזור המוסכים במנחם בגין.
נתתי לה את הכסף
התפשטתי וביקשתי גם ממנה להתפשט היא סירבה בצעקות שהיאה לא מתפשטת
העברתי את היד לכיוון החזה אך אין חזה היא פשוט דחפה גרביים לחזיה
מבואס כולי ביקשתי ממנה למצוץ לי היא מוצצת רק גומי 1 דקה אחת וצורחת שאגמור
גמרתי מבואס
שנינו עולים לרכב ובדרך היא פותחת את פיה ודורשת עוד 500 שקל עבור שירותים נוספים לדבריה שכלל לא ביקשתי סירבתי בתוקף היא התקשרה למשטרה תוך כדי נסיעה ועשתה הצגה שכן "אני חטפתי אותה ואנסתי אותה" ותראה איך תסתבך השוטרים יראו לאישתך שהיית עם קוקסינל" "אני לא יורדת מהאוטו" -אגב זה בכלל מתלבש שעבר ניתוחים בפנים אך הוא לא קוקסינל.
התקשרתי למשטרה וסיפרתי שקוקסינל סוחט אותי לא ויתרתי לה ולא הראתי פחד
בסופו של דבר היא נכנעה וירדה מהאוטו לא לפני שהיא רשמה את המספר ונישבעה לסבך אותי.... אם אתם עוברים בתחנה הישנה בתא נא להתמקד בפרטים שאתן - היא לא גבוהה היא 1.80 עם עקבים ,פאה בלונד שטני . עיניים ירוקות . והיא בהירה. שמה עיפרון שחור עבה מסביב לעין . בד"כ לובשת בגדים מלאים שמלה אך לפעמים הולכת עם חוטיני עיניים ירוקות בהירה מייק אפ כבד . נא להזהר ושמרו מרחק מהיצור האיום הזה זה יעלה לכם הרבה יותר מ100 שקל ובסוף תסכנו את הנישואין שלכם
אזהרה סכנת חיים חמורה
2לפני הרבה שנים...
איזה קוקסינלית בתל ברות ניסתה לעשות לי את הקטע הזה...
התחלתי לצעוק עליה כמו מטורף ואיימתי עליה עם אגרוף מול הפנים שלה.... שאם היא לא יוצאת מייד מהאוטו אני אהפוך את הפרצוף שלה לעיסה כזאת שהיא תצטער כל החיים שלה...
קודם כל היא ברחה מהאוטו..
ומחוץ לאוטו זרקה כל מיני צעקות ואיומים...
העיקר שנעלמה מהחיים שלי
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
אזהרה סכנת חיים חמורה
3גם לי היה את הקטע עם ירון הקרחת המתלבש מבוגרשוב.
איך שהוא נועל אותי בבית ומאיים שעד שאני לא אתן לו דמי ביטול של 100 ש"ח , הוא לא משחרר אותי , אני מרים טלפון למשטרה ושואל את המוקדנית כמה מקבלים היום על חטיפה . כמובן ששוחררתי מיד.
חחח סתם כלומניק שאין לו חיים , שאני אפחד ממנו ? 

אזהרה סכנת חיים חמורה
4[QUOTE=ami1967]
יש לי כרטיס באטרף דייטיניג ולפני שנה פלוס דיברתי עם אותה "קוקס" שטענה ששמה "-מלאני" "שיר" סוזאן" שמות שהיא אמרה לי שמרתי את התמונה בהודעות שמורות מלפני שנה פלוס והעלה את התמונה שלה שתזהרו ממנה
אני בחור בן 30 נשוי
עברתי עם הרכב באיזור התחנה הישנה בת"א עמדה קוקס צעירונת עם פאה בלונד וחוטיני מאחורה שכל הישבן חשוף והיא עם עיניים ירוקות לפעמים היא גם עם בגדים מלאים אני משוטט המון באיזור שאלתי אותה אם יש לה חזה היא ענתה שכן שאלתי אותה כמה היא לוקחת 100 ברכב ו150 בחדר
נתתי לה את הכסף
גמרתי מבואס
שנינו עולים לרכב ובדרך היא פותחת את פיה ודורשת עוד 500 שקל עבור שירותים נוספים לדבריה שכלל לא ביקשתי סירבתי בתוקף היא התקשרה למשטרה תוך כדי נסיעה ועשתה הצגה שכן "אני חטפתי אותה ואנסתי אותה" ותראה איך תסתבך השוטרים יראו לאישתך שהיית עם קוקסינל" "אני לא יורדת מהאוטו" -אגב זה בכלל מתלבש שעבר ניתוחים בפנים אך הוא לא קוקסינל.
בסופו של דבר היא נכנעה וירדה מהאוטו לא לפני שהיא רשמה את המספר ונישבעה לסבך אותי.... אם אתם עוברים בתחנה הישנה בתא נא להתמקד בפרטים שאתן - היא לא גבוהה היא 1.80 עם עקבים ,פאה בלונד שטני . עיניים ירוקות . והיא בהירה. שמה עיפרון שחור עבה מסביב לעין . בד"כ לובשת בגדים מלאים שמלה אך לפעמים הולכת עם חוטיני עיניים ירוקות בהירה מייק אפ כבד . נא להזהר ושמרו מרחק מהיצור האיום הזה זה יעלה לכם הרבה יותר מ100 שקל ובסוף תסכנו את הנישואין שלכם
[/QUOTE]
אני בחור בן 30 נשוי
נתתי לה את הכסף
גמרתי מבואס
[/QUOTE]
גם אצלי שהזין עומד , השכל בתחת . אבל ראבאק , איך יכולת בכלל לחשוב להיות עם יצור מכוער שכזה ? יש פה בפרסום תמונה שלו ב 150 בקוקסינלית להכיר "סוזן ב 150 " , ואפילו שטישטש את הפנים אי אפשר לפספס את הפנים המכוערות שלו . או שהמנתח צריך להחזיר לו את הכסף או שאלוהים כנראה הרכיב לו פנים של סוס בטעות.
אזהרה סכנת חיים חמורה
5קישור למודעה שלו - http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7910
צריך לייבש נותני שירותים כאלה.
אם אתם מעוניינים אפשר להקים קבוצה על מנת לסנן את כל הזבל שבתחוםענף הזה ועל ידי כך להשאיר רק את נותנים השירות האיכותיים ביותר. דבר נוסף שקבוצה כזו יכולה להועיל הוא שניתן יהיה לקבל הנחות או אקסטרות ללא תשלום אם נהיה "כוח קניה" גדול יותר :)
לשיקולכם
בהצלחה לכולם
אזהרה סכנת חיים חמורה
6הדוחה הזה מקבל בתחת בלי קונדום, יש לו או לפחות היו לו תמונות באטרף שמעידות על זה,
בעעעעע

ורק מהתמונות רואים שהוא בכלל מתלבש זקן ומגעיל, 

אזהרה סכנת חיים חמורה
7אני לא חושב שזה הוא, הוא אמר יפה עם עיניים בהירות. הקוקס שבתמונה מכוער טילים.
בקיצור זה לא הוא.
אחות 1 : אבא אני לסבית .
אחות 2 : אבא אני לסבית .
אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!
אח : אני .
אחות 2 : אבא אני לסבית .
אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!
אח : אני .