כ מידע לגבי רומי - דף 4 - סקס אדיר

מידע לגבי רומי

31
אחרי הרבה מאוד זמן שניסיתי לתפוס אותה, לתאם איתה וכו', הצלחתי השבוע סוף סוף לקבוע איתה.
רומי היא פצצה לא נורמלית, גוף משגע, חזה יפה ורזה. באמת כוסית רצינית.
התחלנו טיפה בחרמונים וירידות הדדיות, כאן המקום לציין שלרומי יש זין ענק, עבה מאוד, עומד חזק ונראה טוב. לאחר דקות ארוכות של מציצות הדדיות עברנו למנה העיקרית.

אני פאסיבי לרוב ולראות זין כזה יפה הדליק אותי שהיא תחדור אליי, ניסיתי לקבל אותו אבל לא הצלחתי לקבל את כולו, אני חייב לציין שרומי סבלנית מאוד, לא מלחיצה וכשלא הצלחתי בפעם הראשונה לקבל אותו היא פשוט הייתה סבלנית. חדרה אליי לאט לאט עד שהצלחתי איכשהו לקבל את חלקו, לאחר מכן שכבר לא הצלחתי לקבל אותו המשכנו למציצות הדדיות עד לגמירה שלה ושלי.

לסיכום: מראה מעולה, סבלנית מאוד, זין גדול ועבה, שירותית מאוד.

אין ספק שאחזור.

מידע לגבי רומי

32
לאחר המון התלבטויות לקחתי צעד אחד קדימה כדי לפגוש בפעם השנייה קוקס אקטיבית... (הראשונה- מי שקראה לעצמה נעומי אך בפועל מוכרת כאמבר וויליאמס וקשורה לחבורת מור)

לאחר כמה המלצות כלליות החלטתי שזה הדירוג :

רומי
דומיניק
איילין

פניתי אליה כאשר הייתי בת"א והיה קצת מרתיע בפלאפון, קצת קריר...
כיוונה אותי למקום מרכזי בת"א לבניין יחסית נמוך... לאחר שיצרתי קשר שוב ביקשה 5 דקות...נתתי 10...
הפנתה אותי לקומה ולבניין...

אני כולי התרגשות...הדלת נפתחת............

קוקס יפה ועדינה בראות מעומעמת ולבוש תחתון מנומר עם חזה סיליקון קטן בינוני ויפה ובליטה מהתחתון...עד כאן פיקס!

הציעה באדיבות לשתות סירבתי,הייתי קצת לחוץ, בכל זאת זה לא שיגרה אצלי.... משם לחדר...

אמרתי לה שאני ללא חוקן (היא ביקשה באטרף שאגיע נקי אחרי חוקן) ואמרתי לה מתוך כבוד ויושר שאם היא מסרבת לקבל אשלם לה ביטול ואצא (באותם רגעים לא היית לי חוצפה לחזור אחורה אבל גם לא בעיה לקבל דחייה...) היא הייתה מעט נבוכה אבל אמרה "נו טוב אתה כבר פה ...חבל..."

שלוש מאות החליפו ידיים והחלתי להתפשט, נשכבנו על המיטה, והיא יודעת איפה לגעת ואיך לתת...

ואז ירדו התחתונים... חברים מדהים!!! כלי יפה שבאותם לא הבנתי איזה פטיש זה, החמאתי לה על יופיו והיא שברה קצת את הקרח ואמרה חכה שתראה אותו בשיא.... אחרי קצת מיזמוז ומציצה (הכלי שלה גדל והוא גדול ויפה!) הציעה לי לרכון על ארבע ולאחר קונדום וחומר סיכה ניסתה לחדור... אני צר מאוד ולרגע היה נראה לי שאו שהיא תתייאש או שאני אמות... אבל תוך 5 דקות לאט לאט עם עוד חומר סיכה והתמדה היא פילחה עם הטיל שלה את הישבן, הרגשתי איך הוא מזדחל לתוכי לאט לאט וממלא אותי...
בהתחלה קצת כאב אבל לאט לאט נעשה סביר (בהשוואה לאמבר שהייתה עם כלי בינוני אבל זיינה חזק וטוב) אך עדיין לא חופשי...
תוך כדי שהיא חודרת היא מביאה לי ביד ומענגת אותי (היא קלטה שהיא פוגעת בנקודה הנכונה ) ותוך שלוש ארבע דקות גמרתי...
הייתי רוצה שזה ימשך יותר אבל הכאב לא אפשר לי גם אחרי שהתרגלתי טיפה, מקלחת קצת דיבור והבייתה....

סיכום:

גוף:9- מגולח נקי מטופח רזה ונעים, חסר לי קצת תחת...
פנים:9- יש סממן גברי אך לא חריג או מרתי נקודה ירדה כי זה עדיין לא נשי לגמרי אבל גם לא מבייש כוסית על.
חזה :8- אני מאוד אהבתי אבל נקודה אחת יורדת כי הוא לא היה ענק דיו ועוד אחת כי הוא לא רך בכל זאת אני מתחשב באחרים
ועבורי באופן אישי זה 10

אופי: 10+ - נעימה שירותית , מנומסת ישרה... לא מביישת לדעתי אף נותנת שירות קוקס או נערת ליווי...

דירה: 10- נקי ממוזג שקט, לא הרגשתי מושך תשומת לב בכניסה או ביציאה... דאגה גם ביציאה לשחרר אותי רק אחרי שבדקה את השטח...

חוויה:100 :)

חבר'ה אני לא שמעתי על עוד קוקס כזו , לכל הפנטזיונרים הפסיביים , עזבו הכל לכו אליה חבל שאין מישהו שהכווין אותי ולכן אני מכווין את האחרים...

קשה לי להאמין שאני אנסה אחרת, אני רק צריך לקבל את הטיל שלה בקלות יותר כדי לנסות לגמור מהתחת...

נקודות למחשבה*

-הגברת מופנמת ושקטה מאוד , נראית קצת בודדה... לא רק מזוגיות אלא מחברה... נסו להתחבר איתה אבל לא בכוח...

-היא לא גומרת, אמרה שבעתיד...

-היא דיי עומדת על כך שתהיו לאחר חוקן ונקיים, היא לא דחתה אותי אבל הרגשתי שהיא קצת התמרמרה...

-שוב אומר היא 10...

[הועבר לשרשור המתאים]

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”