יש פה אחת בשם תאלין שמפרסמת כאן ממש יפייפיה למישהו יש חוות דעת עליה מישהו טעם ממנה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7654
054-7599068
תאלין קוקסית מישהו מכיר?
2http://www.escolady.com/he/profile.aspx?pid=6797
אלף בית בתור צרכן מין בתשלום , חיפוש מספר הטלפון בגוגל .
אני בטוח שאתה כבר לא חושב שהיא יפיפייה 

מודה , גם אני חשבתי כך , עד שחיפשתי
תאלין קוקסית מישהו מכיר?
5[QUOTE=שפיכמן]כן אבל שאלתי אם מישהו היה אצלה ואיך השירות
[/QUOTE]
לא הבנתי , אני מראה לך שהיא מפרסמת בתור נער ערבי מארח עם תמונות שנראות אמיתיות ,
ואתה עדיין שואל איך השירות ?

תאלין קוקסית מישהו מכיר?
7[QUOTE=שפיכמן]אהה סליחה באמת אותו מספר תודה רבה על האזהרה[/QUOTE]
בכיף אח .
תמיד תעשה חיפוש על מספרי טלפון , פה בפורום וגם בגוגל .
חבל להפסיד 300-400 שבשתי דקות אתה יכול להבין שמדובר בנפילה .
בכלל בתחום הקוקסינליות המצב על הפנים , הלוואי שהייתי יכול להמליץ לך על מישהי טובה.
תאלין קוקסית מישהו מכיר?
8לדעתי היה פה פעם דיווח לגביה, משום מה אני לא מוצא אותו. בכל מקרה המודעה של שפרסם MOTI יכולה להיות מודעה ישנה יותר מלפני כמה שנים ומלפני השינוי. אין לדעת רק מי שהיה אצלה יכול לדווח האם היא נראית כמו בתמונות שהיא מפרסמת או כמו בתמונה ש- MOTI פרסם.
אשמח להבהרות בנושא במידה ומישהו כאן ביקר את הגברת הנ"ל
תאלין קוקסית מישהו מכיר?
9[QUOTE=goldstar]לדעתי היה פה פעם דיווח לגביה, משום מה אני לא מוצא אותו. בכל מקרה המודעה של שפרסם MOTI יכולה להיות מודעה ישנה יותר מלפני כמה שנים ומלפני השינוי. אין לדעת רק מי שהיה אצלה יכול לדווח האם היא נראית כמו בתמונות שהיא מפרסמת או כמו בתמונה ש- MOTI פרסם.
אשמח להבהרות בנושא במידה ומישהו כאן ביקר את הגברת הנ"ל
[/QUOTE]
יכול להיות שזו מודעה ישנה , אני בכל מקרה לא מתכוון לשכב על הגדר .
מבחינתי אני גמרתי עם קוקס בארץ , ואני מת על קוקס

תאלין קוקסית מישהו מכיר?
10כל קוקס הייתה גבר פעם מה שמשנה זה איך היא נראית היום. אני הייתי אצלה לפני כמה חודשים כשהתחילה לקבל דרך אטרף ומאז לסירוגין מעלה מודעה. לטעמי נראית טוב והתמונות אמיתיות הבעיה שהיא עדיין על תקן מתלבשת כי אין חזה והולכת עם פיאה וכשאני הייתי אצלה אם אני זוכר נכון לא היה ריח טוב מלמטה וגם לא הייתה מגולחת גם העלתי עליה ביקורת. סה"כ נהנתי כי היה לה חור מאוד צר רשמתי לעצמי להגיע שוב אחרי שתשדרג את עצמה בחזה. מבחינתי גם בלי חזה אם הייתה מגולחת ונקייה אז שווה.
סקס מוריד עול מלבך